Svetislav Pešić i Bogdan Bogdanović (©Star Sport)
Svetislav Pešić i Bogdan Bogdanović (©Star Sport)

Najava dana (petak, 12. jul): Pešićevi Orlovi sa Francuzima, Novak protiv Muzetija i ženska reprezentacija Srbije na meniju

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

AL AHLI – PIRAMIDS, 20.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Egipat 1)

Derbi Egipta ima karakteristiku bitnog meča za Al Ahli, a sasvim rezultatski nebitnog za Piramids koji već ima 11 bodova prednosti u odnosu na rivala. Uostalom, Piramidsi imaju u svojim redovima i Majelea, najboljeg strelca lige. Inače, Al Ahli je nedavni meč para izgubio sa 3:0, pa mu ne bi godila nova sramota.

SLOVAČKA Ž. – ŠKOTSKA Ž., 19.00

(Fudbal, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, žene)

Škotska ima 10 bodova kao i Srbija, a Slovakinje su tek na tri. Škotska je u aprilu na meču para slavila sa skromnih, ali dovoljnih 1:0. Ovaj meč pratimo najviše zbog Srbije, ali je i više nego izgledno da će Škotska biti ta koja je jača. Moguće je da ovoga puta ne bude tako malo golova kao na prvom susretu, tako da će tipovanje na golove u ovom slučaju biti jako zanimljiva opcija.

SRBIJA Ž. – IZRAEL Ž., 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, žene)

Ženska reprezentacija Srbije nastavlja svoj put ka cilju, plasmanu na Prvenstvo Evrope koje se iduće godine održava u Švajcarskoj. Pred izabranicama selektora Dragiše Zečevića nalaze se poslednji mečevi prvog kruga kvalifikacija, duel sa Izraelom u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, i četiri dana kasnije, meč sa Škotskom u Glazgovu. S obzirom da Izraelke imaju četiri uzastopna poraza, te gol razliku od 3:15, Srbija je apsolutni favorit.

BOHEMIANS – SLIGO ROVERS, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Domaćina trenutno ne brine problem borbe za opstanak, ali nikada se ne zna. Tim ima dva poraza, plus tri remija na poslednjih pet utakmica, dok Sligo ima tri pobede, plus dve izgubljene utakice. Bohemians je poslednji meč para u maju dobio sa 0:3. Zbog toga može da se nada u nov podvig.

GALVEJ – VOTERFORD, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Voterford he treći na tabeli, imao je dva poraza sa poslednjih pet mečeva i željan je novih bodova kako mu poziciju ne bi ugrozio Šamrok Rovers. Galvej je peti i ima problema u poslednje vreme. Martovski meč para dobio je ovaj klubm a zatim je u aprilu bilo nerešeno.

IR REJKJAVIK – GRINDAVIK, 21.15

(Fudbal, Island 2)

Grindavik je peti na tabeli, a domaćin četvrti na tabeli. Razlika je samo dva boda, tako da se očekuje jako tvrd meč. Oba tima imaju podjednak kvalitet, a mi navodimo da je na poslednjem, majskom meču para rezultat bio nerešen. Favorita svakako nema, tako da će meč biti uzbudljiv za tipovanje.

CRVENA ZVEZDA – TALERES KORDOBA, 17.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Mladost (1:0), Soči (2:0), te Zenit (1:2), sve su to prijateljski proknjižene pobede Crvene zvezde na ovim pripremama. Šta reći pred ovu, sem da je Milojevićev tim apsolutni favorit, kao i sa su Argentici pre ovog meča od Sočija primili pet golova. Deluje da će ova utakmica biti lak trening za Beograđane.

FRANCUSKA – SRBIJA, 21.00

(Košarka, prijateljska utakmica)

Orlovi su odigrali dve prijateljske utakmice zatvorenog tipa sa Holandijom u Areni i na obe su ubedljivo slavili. Na redu je okršaj sa Francuskom u Lionu a zatim i put za Abu Dabi gde će odmeriti snage sa selekcijama SAD-a i Australije. Francuzi su bili jako dugo neporaženi, da bi in na poslednjoj proveri savladala Nemačka sa 65:70.

K. ALKARAS - D. MEDVEDEV, 14.35

(Tenis, Vimbldon)

Jedan set trzavice, pa potpuna dominacija svakim aspektom meča. Na taj način, poput furije, Karlos Alkaras je obezbedio plasman u drugo uzastopno polufinale Vimbldona na kojem brani tron. Dostojan protivnik samo u prvom setu bio je Amerikanac Tomi Pol koji je pao posle nešto više od tri sata igre - 5:7, 6:4, 6:2, 6:2. Na taj način je Španac obezbedio megdan sa Danilom Medvedevim koji je u pet setova izbacio prvog nosioca Janika Sinera. Biće to ujedno repriza prošlogodišnjeg polufinala koje je u tri seta pripao Alkarasu.

N. ĐOKOVIĆ - L. MUZETI, 16.35

(Tenis, Vimbldon)

Ponovo će se oči u oči naći Novak Đoković i Lorenco Muzeti, tek nešto više od mesec dana pošto su odigrali susret za pamćenje na Rolan Garosu koji je trajao četiri i po sata i završio se nešto posle tri časa ujutru! Italijan pre ovog susreta nadigrao Tejlora Frica posle tri i po sata sa 3:6, 7:6(5), 6:2, 3:6, 6:1 i ostvario najveći uspeh dosadašnje karijere na Vimbldonu pošto dosad nikada nije išao dalje od trećeg kola.


tagovi

sportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara