NAJAVA DANA (nedelja, 23. jun): Evropa i Amerike u fudbalskom delirijumu

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.24. | 08:04

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

ŠKOTSKA - MAĐARSKA, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, EURO)

Tim Stiva Klarka deklasiran je na otvaranju turnira od Nemačke (1:5), ali je u drugoj rundi ostavio bolji utisak i remizirao sa Švajcarskom (1:1). Ponovo je Škotska pokazala da ima jasne limite u pogledu kvaliteta igračkog kadra, ali je zahvaljujući borbenoj igri ostala neporažena protiv favorizovanog rivala i tako došla u situaciju da pred poslednju rundu zavisi sama od sebe.

ŠVAJCARSKA - NEMAČKA, 21.00

(Fudbal, EURO)

Nemci su s dve pobede iz prva dva kola obezbedili plasman u osminu finala, međutim daleko od toga da neće imati motiv protiv Švajcaraca. Nije isto biti prvi ili drugi u grupi.

SAD - BOLIVIJA, 23.55

(Fudbal, Kopa Amerika)

Kao i na prethodna tri izdanja ovog takmičenja Bolivija će imati ulogu statiste, bez obzira na to što na turniru učestvuju i ekipe iz KONKAKAF zone i dobro je za domaćina što startuje upravo protiv nje. Keca nadogradite sa 2-4 gola.

URUGVAJ - PANAMA, 03.00 (pon)

(Fudbal, Kopa Amerika)

Urugvaj je i pre odlaska u SAD imao velike ambicije, a one su dodatno porasle zbog povratka legendarnog golgetera Luisa Suareza na spisak još jedne „ikone“, trenera Marsela Bijelse. Panama nije rđava, ali ne gine joj poraz, uz 2+.

FLUMINENSE – FLAMENGO. 21.00

(Fudbal, Brazil 1)

Jedan od najvećih svetskih fudbalskih derbija na programu je ovog vikenda u Južnoj Americi. Fla-Flu je tradicionalni brazilski klasik u Rio de Žaneiru između Flamenga i Fluminensea, a predstojeći u sklopu 11. kola Serije A biće 451. međusobni sukob. Uspešniji je bio Flamengo sa 164 pobede, naspram 141 Fluminensea.

ATL. PARANENSE - KORINTIJANS, 21.00

(Fudbal, Brazil 1)

Početak je brazilskog šampionata, ali se može već sada reći da je Korintijans u problemui tek bod ga deli od samog dna tabele. u seriji je od šest kola bez pobede, od čega je tri puta bivalo nerešeno.

BRAGATINO - VITORIJA, 23.30

(Fudbal, Brazil 1)

Domaćin ima tri pobede, jei po jednan nerešeni susret i poraz kada je igrao na svom terenu u dosadašnjem delu brazilskog šampionata. S ddruge strane, Vitorija i dalje čeka na prvu pobedu na gostovanjima.

DINAMO M. - NEMAN G, 19.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Derbi 13. kola beloruskog šampoionata, u pitanju su drugo i trećeplasirani timovi koji će se, sada je jasno, uz vodeći Torpedo boriti za titulu. Na četiri od poslednjih pet duela ova dva rivala u svim takmičenjima palo je najviše do dva gola.

PIRAMIDS - MOKAVLUN, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Taze osvajač egipatskog šampionata i današnji domaćin dočekuje ekipu koja se bori za goli život u Premijer ligi. Piramide nisu doživele poraz u poslednjih 18 rundi nacionalnog prvenstva.

BREDAJBIK - J. AKRANES, 21.15

(Fudbal, Island 1)

Islandski špampionat je, uprkos Euru, u punom jeku. Leto je tamo kratko, dani su dugi jer noć jedva i da pada na severu Atlantika u ovo doba godine, pa se i kasno uveče biju važne bitke, ujedno i dobre prilike za pozno klađenje.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara