©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 21. jul): Triptih u Mozzart Bet Superligi, ruska premijera Dekija Stankovića i malo brazilske magije za kraj

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.24. | 08:05

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

NOVI PAZAR - SPARTAK SUBOTICA, 17.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Pazar su napustili skoro svi nosioci igre, ne i prva zvezda Adem Ljajić. Najbolji igrač Mozzart Bet Superlige 2023/24 za sada odoleva ponudama iz Evrope i Azije, a čelnici supeligaša sa Jošanice i Raške na njegovom ostanku iz čiste ljubavi temelje visoke ambicije. Plavi žele u plej-of, potom i da se bore za premijernu evropsku vizu.

TSC - IMT, 19.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Preživeo je IMT prvu sezonu u Mozzart Bet Superligi i stekao zavidno iskustvo na temelju kojeg će pokušati da u novoj takmičarskoj godini napravi rezultatski iskorak i izbegne neizvesnu borbu za život do poslednjeg sudijskog zvižduka u poslednjem kolu plej-auta.

TEKSTILAC - VOJVODINA, 19.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Nakon letnjih priprema iz kojih su Lale izašle bez poraza (četiri pobede i jedan remi) vreme je za „ono pravo”. Prvi rival Vojvodini u takmičarskoj 2024/2025 sezoni biće debitant u Mozzart Bet Superligi - Tekstilac iz Odžaka. Klub koji je napravio istorijski uspeh plasmanom u elitni rang srpskog fudbala, dočekaće Novosađane na stadionu u Bačkoj Palanci.

ORENBURG - SPARTAK MOSKVA, 16.30

(Fudbal, Rusija 1)

Dejan Stanković svečano, nažalost ne pred moskovskim navijačima, već na granici sa Kazahstanom, debituje na klupi Spartaka u tamošnjoj Premijer ligi. Uz Dekija na čelu stručnog štaba, Spartak je u polju pojačao i Vilijan Žoze iz Betisa, a cilj im je titula, naravno.

HIMKI - DINAMO MAHAČKALA, 19.00

(Fudbal, Rusija 1)

Grad iz moskovskog predgrađa se pred svojim navijačima vraća na najveću fudbalsku scenu u Rusiji nakon godinu dana izgnanstva u drugi rang. I to protiv doskorašnjeg rivala u Prvoj ligi. Prošle sezone oba tima su u međusobnim susretima slavila sa 1:0 na domaćem terenu.

AHMAT - KRASNODAR, 19.00

(Fudbal, Rusija 1)

Ahmat je ovog leta ostao bez nekoliko ključnih igrača i dok im ne dođu pojačanja mogli bi da budu lak plen. Istina, igrati u Čečeniji nikada nije lak zadatak, ali Krasnodar želi da se iskupi za nedavni poraz u Superkupu od Zenita.

DINAMO BUKUREŠT. - PETROLUL, 21.00

(Fudbal, Rumunija 1)

Dinamo je postigao otvarajuće golove na poslednjih osam domaćinstava u ovom takmičenju. A Peretrolul je pak primio otvarajuće golove na poslednjih šest gostovanja u rumunskoj Ligi 1.

ATLETIKO MINEIRO - VASKO DA GAMA

(Fudbal, Brazil 1)

Vasko je igra nerešeno na poluvremenima i slavio na kraju poslednja tri meča u Brasilerau, gde je u seriji od četiri trijumfa. Proitv ovog rivala je vodio na poluvremenima i slavio na kraju poslednja tri obračuna u svim takmičenjima.

ŽUVENTUD - SAO PAULO, 23.30

(Fudbal, Brazil 1)

Sao Paulo je slavio na pet susreta u poslednjih šest kola brazilskog šampionata, dok je protiv ovog rivala neporažen na poslednjih sedam obračuna u svim takmičenjima.

FORTALEZA - ATLETIKO GO, 23.30

(Fudbal, Brazil 1)

Atletiko je u seriji od četiri poraza u brazilskom šampionatu. A u poslednja tri kola je igrao nerešeno na poluvremenima i gubio na kraju. Da li se to nazire X-1?


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara