©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 14. jul): Uvertira vimbldonskog violiniste za krešendo na Euru i Copa America

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.24. | 08:08

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

ALKARAZ K. - ĐOKOVIĆ N, 15.00

Izabrane vesti

(Tenis, Vimldon-finale)

Svira violinu Nole tužnim tribinama Vimbldona ove godine i eto ga i pored operacije kolena i 37 leta u novom finalu. U poteri za jubilarnom 25. grend slem titulom i osmom na najvećem od najvećih teniskih turnira. Sa druge strane mreže isti rival kao i prošle godine na istom mestu i sećanje na izgubljeni "dobijeni" meč.

ŠPANIJA - ENGLESKA, 21.00

(Fudbal, EURO-finale)

Veliko finale uzbudljivog, ali ne preterano kvalitetnog Evropskog šampionata u fudbalu. Možda i dva tima koja su najviše zaslužila da se nađu na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Interesantan je podatak da je Španija najmanje dva puta pogađala mrežu Engleza na poslednjia četiri odmeravanja u svim takmičenjima.

ARGENTINA - KOLUMBIJA, 02.00 (pon)

(Fudbal, Kopa Amerika-finale)

Dva tima koja su obeležila ovo izdanje Kopa Amerike zasluženo su se našla u velikom finalu u Majamiju. Argentinu predvodi Mesi, a Kolumbiju Martinez, trenutno najbolji strelac šampionata sa četiri postignuta pogotka.

NAGOJA G.E. - KAŠIVA R, 11

(Fudbal, Japan 1)

Nagoja je gubila i na poluvremenima i na kraju mečeva u poslednja tri kola Džej lige, a u seriji je od četiri poraza. Samo jednom u poslednjih 13 obračuna ova dva rivala u svim takmičenjima palo je više od dva pogotka.

S. HIROŠIMA - A. FUKUOKA, 11.30

(Fudbal, Japan 1)

Na tabeli japanskog šampionata ih deli samo bod i deluje da će biti teška bitka, ali treba znati da Hirošima nije doživela poraz od ovog rivala na poslednjih osam obračuna u svim takmičenjima.

JOKOHAMA M. - KAŠIMA A, 12.30

(Fudbal, Japan 1)

Jokohama je vezala četiri poraza u Džej ligi, ali je poznato da je uvek raspoložena, posebno napadački protiv Kašime kojoj je dala najmanje po dva gola na osam od poslednjih devet odmeravanja u svim takmičenjima.

GIMČEON S. - JEONBUK H. 12.00

(Fudbal, J. Koreja 1)

Jeonbuk je doživeo samo tri poraza na poslednja 34 odmeravanja sa ovim rivalom u svim takmičenjima. Na pet susreta Jeobuka u poslednjih šest kola južnokorejske lige palo je tri ili više pogodaka.

GVANGĐU FC - INČON JUN, 12.00

(Fudbal, J. Koreja 1)

Inčon junajted nije slavio u poslednjih devet kola Južne Koreje 1, ali od ovog rivala nije poražen u poslednjih pet obračuna u svim takmičenjima. U poslednje četiri runde šampionata na utakmicama Inčona je palo 0-2 gola

RIVER PLATE - PENJAROL, 20.00

(Fudbal, Urugvaj 1)

River Plate nije slavio na svom stadionu u Montevideu na poslednjih pet utakmica odigranih u okviru urugvajskog šampionata, a primio je makar gol na poslednjih sedam.

PATRONATO - KOLON, 21.00

(Fudbal, Argentina 2)

Domaćin je lider na tabeli Grupe A argentinskih drugoligaša, dok je gost jedan od najslabijih timova Grupe B. Biće zanimljivo videti kako će se odvijati ovaj susret s obzirom da su misli svih Argetninaca u Majamiju gde njihova repezentacija nekoliko sati kasnije igra finale Kopa Amerika protiv Kolumbijaca.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara