Per Frik (Elfsborg)
Per Frik (Elfsborg)

Najava dana (četvrtak, 18. jul): Revanš mečevi kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencija u žiži interesovanja

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

TOBOL – RUŽOMBEROK, 17.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Sve je jasno posle prvog meča okončanog sa 5:2 za Tobol. U suštini, kada dođe 7+ na jednom meču, u drugom se takođe očekuje raspucavanje. Pa da vidimo koliko golova može sada padne, a sigurni smo da Tobol na teren neće izaći sa crvenom zastavom.

PAFOS – ELFSBORG, 18.00

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Ulažu mnogo Kiprani, Pafos ima bogatog ruskog gazdu, ali se tim prošle nedelja proveo kao bos po trnju u Švedskoj. Elfsborg je veteran evropskih kvalifikacija, zna da igra na rezultat. To se videlo na prvom meču. Igra mačke i miša, na kraju siguran trijumf, a vi ste u većini slučajeva pogađali kvotu 1,80.

ZIRA – ŠERIF, 18.00

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Nekadašnji učesnik Lige šampiona nema snagu kao prethodnih nekoliko godina. Bio je favorit Šerif na prvom susretu, ali je uprskao već na startu kvalifikacija. Zira je odigrala prilično čvrsto. Dobro se branio predstavnik Azerbejdžana, da bi preko Volkova stigao do velike, pa ipak minimalne pobede. Ova dvojka bila je problem za mnoge, pa sada odlučite sami šta i kako dalje

HUNEDOARA – PAKŠ, 20.00

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Kakav rezultat prošle nedelje u Mađarskoj, kakav očaj Pakša – 0:4. Pobednik Kupa Mađarske bio je apsolutni favorit, bilo je pitanje samo sa koliko golova će biti počašćena Hunedoara. Desilo se suprtono. Gosti su se naigrali fudbala i poobarali vaše tikete kao kegle.

MARIBOR – BOTEV PLOVDIV, 20.15

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Imamo 2:1 iz prvog meča za Botev. Maribor može da uzvrati u Sloveniji, budući da je posed lopte na pomenutom meču bio egal, te da su oba tima imala po četiri šuta u okvir gola. Očekujemo ofanzivniji pristup Slovenaca, pa šta god da se desi.

KUPS – UNA, 17.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Bili su gosti ogromni favoriti pred prvi meč. Finci imaju iskustva u ovakvim mečevima, ali su prošle sedmice zatajili. Odigrali su ispod svakog nivoa. Slabašni Strasen se hrabro borio i ostao živ do revanša. Pali ste na kvoti 1,48, uz nepopularnih 0:0. Nadamo se da će sada biti efikasnije.

SENT DŽOZEF – ŠELBURN, 18.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Šelburn je na prvom meču imao ulogu favorita, zbog kvaliteta, ali i ogromnog iskustva. Na kraju je došao do pobede, ali morao je pošteno da se namuči. Nisu se gosti predavali posle početnog šoka, uspeli su da izjednače rezultat u prvom poluvremenu. Ali nisu izdržali. Na vaše zadovoljstvo, kec je prošap, a sada treba videti šta Šelburn može u gostima.

MARSAKSLOK – PARTIZANI, 19.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Mršav remi predstavnika Albanije, za još jedan vaš kiks prošle sedmice. Prosto je neverovatno da je Marasakslok smogao snage da kao gost dođe do pozitivnog rezultata. Posebno, što je pogotkom Murtaja Partizani došao do prednosti u drugom minutu. Gosti se nisu predavali i preko Jurija su brzo izjednačili. Na vašu žalost uspeli su da odole, a sada razmislite dobro na šta tipovati.

ISLOČ MINSK – LA FJORIZA, 19.30

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Jedan, ali vredan. Tako nekako se može opisati duel Minska protiv objektivno slabe La Fjorite prošle nedelje. Morali su gosti da se pomuče da dođu do celog plena i obraduju vaše tikete. Gol odluke postigao je Butko. Uhvaćena kvota 1,40, a sada će valjda Minsk lakše disati budući da igra kao domaćin.

TIRANA – TORPEDO, 20.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Nisu uspeli Gruzini da naprave prednost u prvom meču. Ponovo se pokazalo da albanske ekipe u ovoj fazi mogu da budu i te kako nezgodan protivnik. Nije se gosti predavali ni posle 20. minuta kada je autogolom Torpedo došao do prednosti. Gradili su, gradili i na kraju izgradili remi. Još jedan čest promašaj na vašim tiketima iz prošle sedmice može da posluži kao pouka.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara