Ekipa Vojvopdine (©Starsport)
Ekipa Vojvopdine (©Starsport)

Ministarka Mihajlović: Zašto Srbijagas daje Vojvodini 3.000.000 evra i koga tamo plaća?

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.12.20. | 18:11

„Zašto se pojavljuju u priči likovi koji su bili narko dileri“, pita ministarka

Bura u Panonskoj niziji. U danima kada trener Vojvodine Nenad Lalatović poziva političare da pomognu njegovim igračima, da dobiju zaostale plate, stigao je kontraudar iz istih tih krugova.

Ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović najavila je da će zatražiti redefinisanje svih investicionih planova Srbijagasa i tu se dotakla i Vojvodine.

Izabrane vesti

Mihajlovićeva je poručila da će preispitati da li Srbijagas treba da sponzoriše klubove, kao što je to sada slučaj sa novosadskom Starom damom. Ona je istakla da na osnovu tog ugovora o sponzorstvu Vojvodina dobija od Srbijagasa 3.000.000 evra godišnje!

Ali, najveći problem je – kome taj novac ide.

Da li se to plaća ili ne, da li se plaćaju navijači ili fudbaleri, da li se novac daje u gotovini ili ne, zašto se pojavljuju lica koja su optužena, zašto se pojavljuju lica u toj priči koja su bili narko dileri? Kakvi su to ljudi koji imaju nadimke Snajper i slično? To su sve stvari koje moraju da se reše“, poručila je ministarka Mihajlović, a prenosi Tanjug.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je više puta javno tražio da se izvrši pritisak na upravu kluba da bi isplatila zaostala dugovanja igračima, koji novac nis dobili poslednjih nekoliko meseci. A, do kraja polusezone su ostala još dva dana...


tagovi

Vojvodina SrbijagasSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara