Komentari na vest

Nagrada za maestralnu partiju u Lajpcigu: Vlahović u timu kola Lige šampiona

I

Imamo i mi igrace za tim nedelje

pre oko 2 sata

Ja bi tu dodao i Krunica i Spajica.. Sjajne partije za Inter... Mozda i Silasa...duh Kasper..nevidljiv na terenu..
M

Mikili TB

pre oko 2 sata

Sve je to okej ali dok Dule ne pokaže klasu za Srbiju džaba ovakva priznanja, ja (Srbija) nema(mo) u čemu da se sladimo. Podržavam, naravno, ali pruži to i za reprezentaciju.
Š

Škrabotina

pre oko 1 sat

U reprezentaciji greje klupu liku kog ni jedan klub u ligama petice neće. Takodje je prisiljen da igra polušpica i desno krilo. Oko njega treba da se gradi.
g

giallorosso6

pre oko 2 sata

Smorili ste dusu sa tog Vlahovica vise.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 sata

Srbija nema nista od toga sto je on u timu kola lige sampiona on MORA da pogadja mreze u dresu Srbije protiv Svajcarske,Spanije,Danske naravno prvo da se odazove pozivu.
l

lolololo

pre oko 2 sata

Sta za Juve znaci jedan moderan trener, preporodio ekipu. Mislim da ce iz uprave Juventusa jos godinama da se jedu sto su vratili bili Alegrija i sto su bacali tolike milione na njegov trogodisnji ugovor a ovaj im doneo nista. Samo je ubio igrace u pojam, neke unistio ili unazadio tipa Kostica i to je to.
Z

Znik

pre oko 2 sata

Vlahovic je odabrao najgori moguci momenat za prelazak u Juve. Polusezona, Juventus ocajan, Alegri krece sa svojom dubiozom koja se, hvala Bogu, zavrsila letos. Pored toga, Juve u nevidjenim problemima, odustaju od Evrope (prvi put u istoriji), porodica Anjeli u ogromnim zakonskim i privatnim problemima, promene u upravi, to sve utice na igrace, ali Vlahovic se najvise gleda jer je najplaceniji. On nije imao saigraca koji zna loptu da doda, svako drugi bi imao isto toliko ili manje golova. Pravi Vlahovic ce se tek videti krajem oktobra, dok se tim lepo uigra i Mota postavi sve na svoje. Ide na 20+ golova u Italiji.
t

tolelopovee

pre oko 2 sata

U februaru prosle godine im oduzeli 15 bodova i sa 2 ih bacili na 7 mesto. Juve se fokusirao na Ligu Evrope da bar to osvoje i da spase igranje u LS ali nisu uspeli. A od LK odustali jer je to bila kompenzacija za tu kaznu. Mislim da je Juve igrao LK totalno bi se raspali kao ekipa, naprimer imas derbi sa Romom i Milanom u nedelju dana a izmedju toga moras da ides u neku Estoniju ili Makedoniju na evropsko gostovanje, bukvalno se ne bi nikome isplatilo.
v

vulex

pre oko 3 sata

Poslednji srpski fudbaleri koji su se nasli u idealnom timu kola u LS su Terzic i Pavlovic prosle godinu u prvom kolu kada su dobili Benfiku u gostima. A koji je poslednji nas igrac da je dao gol u LS pre Vlahovica juce?
J

Junker

pre oko 3 sata

Katai u 91’ protiv Sitija 6. kolo prosle sezone…
p

profesorr

pre oko 3 sata

Sto je najgore to je tuzna statistika. Vlahovic je vrhunski napadac, ali je tuzna cinjenica ovo neprestano pisanje o njemu iz jednog razloga. Sem njega i Samardzica, nemamo ni jednog drugog igraca koji je neki bitan faktor u svom timu a da je taj tim iz vrha top 5 liga. Mislio sam da ce to Strahinja Pavlovic biti a on dobije klupu vec 3-4 utakmice u Milanu ali ajde nadam se da ce se to kod njega promeniti.