Krulj ostaje trener kluba Gorana Pandeva, doveo je i Lazića

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.24. | 14:12

Krulj ima 35 godina. Ranije je radio u beogradskom Voždovcu, Sinđeliću, IMT-u, Rudaru iz Prijedora

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Skoplja)

Strateg Bojan Krulj ostaje na čelu Brera Strumice i radiće sa prvim timom i u narednoj šampionskoj sezoni. Rukovodstvo kluba produžilo je ugovor sa srpskom trenerom, uvereno da se u narednoj sezoni može još više napredovati.

Izabrane vesti

Krulj je u Strumicu došao početkom 2024. godine i uspeo rezultatski da stabilizuje tim i obezbedi opstanak u Prvoj ligi. Krulj je po završetku prošle sezone rekao da su mu lične ambicije da napadne vrh prvoligaške tabele, što su i ambicije kluba.

„Pokušaćemo da budemo u vrhu tabele, a ako nam se ukaže prilika da odemo u Evropu, iskoristićemo je, jer nam je to cilj. Naš cilj je da razvijamo mlade talentovane fudbalere i svakako ćemo se truditi da napravimo balans između mladosti i iskustva i da ekipa bude stabilna tokom cele sezone kako bismo mogli da osvajamo bodove i kod kuće i u gostima“,rekao je Krul.

Krulj ima 35 godina. Ranije je radio u beogradskom Voždovcu, Sinđeliću, IMT-u, Rudaru iz Prijedora. On je mlad i perspektivan trener koji je nedavno dobio novog pomoćnika, to je Miloša Popovića iz Srbije, koji je radio u svim kategorijama Brodarca.

Posle potvrde ostanka trenera Bojana Krulja, Brera je objavila i pojačanje iz Srbije. Darko Lazić će u narednoj sezoni nositi dres Strumičana. Ovaj 30-godišnji defanzivac važi za iskusnog fudbalera koji je u karijeri igrao i za Crvenu zvezdu, a u Breru dolazi kao slobodan igrač nakon što je prethodno igrao u banjalučkom Borcu.

Osim Crvene zvezde i Borca iz Banjaluke, iskusni Lazić je igrao i u Sarajevu, sa kojim je osvojio nekoliko titula, a bio je i u niškom Radničkom, subotičkom Spartaku. Osim u šampionatu Srbije, Lazić, koji dolazi iz omladinske škole „crveno-belih” iz Beograda, igrao je i u Anži Mahačkali iz Rusije, Alanjasporu i Denizlisporu iz Turske.

Piše: Martin Tanaskovski


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara