Kavani: Odbio sam Juve i Inter, nisam mogao to da uradim Napolitancima

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.12.20. | 10:38

Matador zna za lojalnost

Celo prošlo leto je trajala neizvesnost gde će karijeru nastaviti Edinson Kavani. Otkako mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom, slavni Urugvajac je imao brojne ponude.

Bio je nadomak transfera u Benfiku, uporan je bio brazilski Gremio, nuđen je Realu, opet je otvorio pregovore sa Atletikom, zainteresovani su bili i Lids, Roma, Leverkuzen, šuškalo se o Juventusu i Interu. Mimo svih očekivanja, poslednjeg dana prelaznog roka je potpisao za Mančester Junajted.

Izabrane vesti

Iako su to mnogi protumačili kao rizičan potez Crvenih đavola, Kavani je vrlo brzo pokazao da je pravo pojačanje i špic za kojim Junajted vapi godinama. A otkrio je i da je odbio ponude Juventusa i Intera.

Kavani je nedavno bio u privatnoj poseti Napulju. Tamo se njegov lik našao na muralu sa legendama Napolija u čast Dijega Maradone. Napolitanci mu nisu zaboravili tri prelepe godine pre nego što je otišao u Pari Sen Žermen. A otkrićem da je odbio mrske rivale sa severa dodatno je zakucao svoj kultni status u njihovim srcima.

“Video sam mural i prezadovoljan sam. To je još jedan dokaz ljubavi Napolitanaca koju nikada neću zaboraviti. Emocija je duplo veća kada vidim koliko se mojoj deci sviđa mural. Ne mogu da opišem sreću. Mogu samo da iskažem večnu zahvalnost navijačima. Zbog toga sam odbio Juventus, koji me je često zvao, i Inter. Nisam mogao da uradim takvu stvar mojim Napolitancima”, rekao je Kavani i indirektno podsetio na Gonazala Iguaina koji je Napolitance ujeo za srce prelaskom u omraženi Juventus.


tagovi

Edinson Kavani

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Juventus
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara