©Reuters
©Reuters

Gest za svako poštovanje: PAO isplaćuje kompletan ugovor porodici preminulog fudbalera

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 03:21

Postoji i ideja o organizovanju prijateljske utakmice kako bi se prikupila dodatna sredstva za suprugu i jednogodišnjeg sina preminulog Džorda Boldoka

Pre pet dana čitav fudbalski svet pogodila je tragična vest o iznenadnoj smrti fudbalera Panatinaikosa Džordža Boldoka, a britanski Dejli Mejl tvrdi da će se atinski klub pobrinuti za porodicu preminulog grčkog reprezentativca tako što će joj isplatiti čitav njegov ugovor.

Podsetimo, Boldok je u četvrtak pronađen mrtav u bazenu svog doma u Glifadu na jugu Atine. Tamošnji mediji pisali su kako supruga i majka pokojnog fudbalera nisu uspele da ga kontaktiraju tokom dana te se na licu mesta pojavio vlasnik kuće kojeg je zatekao tragičan prizor.

Izabrane vesti

Boldok je iza sebe ostavio suprugu i jednogodišnjeg sina, a vlasnik Panatinaikosa Jorgos Alafuzos će prema tvrdnjama pomenutog izvora brigu o njegovoj porodici preuzeti na sebe. Dejli Mejl navodi da će grčki klub 'ispoštovati' kompletan trogodišnji ugovor potpisan ovog leta i na taj način brinuti o Boldokovoj partnertki i detetu, dok istovremeno postoji ideja o organizovanju humanitarne utakmice naredne godine u Boldokovu čast kako bi se prikupila dodatna sredstva za porodicu.

Boldok je u prethodnih sedam sezona nastupao za Šefild Junajted, ali je letos po isteku ugovora potpisao za Panatinaikos, preselivši se u zemlju čiji dres nosi od juna 2022. godine, a za Zelene je do tragičnog trenutka odigrao četiri meča...


tagovi

Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara