Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Frka zbog Nemaca, ziceri baš teško prolazili

Vreme čitanja: 3min | sub. 08.06.24. | 08:08

Pročitajte ko vam je doneo novac 7. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

UCD - KERI (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 2:1

Prvo poluvreme bilo je dinamično i pala su dva gola, po jedan na obe strane, a onda ste upali u limbo i strahovali za budućnost vašeg tiketa. Domaćin je napadao, ali nije uspevao da probije bedem rivala, čak nije iskoristio ni penal iz 73. minuta, da bi spas bukvalno došao u petom minutu nadoknade.

KORK SITI - LONGFORD (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:0

Još jedan meč druge lige Irske koja vam je donela dobitak. Kork Siti nije odugovlačio za razliku od Dablina i sa blickrigom u finišu prvog dela utakmice rešio sva sporna pitanja.

BELORUSIJA - RUSIJA (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 0:4

Rusija je opravdala vaše poverenje i za ovaj pogodak može se reći da je najbolji ovog dana! Jer, ko je jurio dvojku maltene je duplirao isplatu. Sve je bilo rešeno već posle 20 minuta, kada je na semaforu stajalo 2:0 za Ruse.

MAROKO - ZAMBIJA (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 2:1

Jedan od glavnih favorite za odlazak na Svetsko prvenstvo je Maroko. Na početku kvalifikacija opravdava to zvanje. Dve utakmice i dve pobede. Posle Tanzanije dobio je i Zambiju, ali ne glatko. Imao je dva gola prednosti, gosti su se vratili u finišu, međutim, nisu iščupali bod.

ANGOLA - ESVATINI (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 1:0

Dva puta zaredom je Angola na startu kvalifikacija igrala nerešno, nijedan gol nije dala do večeras. Moralo je i to da se promeni. Esvatini je najslabiji u grupu, očekivano je domaćin pobedio, no u daljem toku takmičenja će morati da popravi realizaciju.

NEMAČKA - GRČKA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:1

Pobeda se piše, to stoji, ali stoji i da Julijan Nagelsman neće moći baš mirno da spava narednih dana, do premijere na Evropskom šampionatu protiv Škotske. U Menhengladbahu Nemačka je nekako uspela da savlada Grčku nakon preokreta 2:1 (0:1), čime je generalnu probu učinila koliko-toliko podnošljivom. Ocena tek prelazna, ništa preko toga.

Opširnije OVDE.

OBALA SLONOVAČE - GABON (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 1:0

Gelor Kanga se vratio u reprezentaciju Gabona, predvodio ju je zajedno sa Pjer Emerikom Obamejanom, ali vezni red u navala nisu uspeli da matiraju odbranu Obale Slonovače. Domaćin nije kapitulirao, a do tri boda je stigao preko Sekoa Fofane.

MOZAMBIK - SOMALIJA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:1

Uveliko u Africi traje prvi krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a važnu pobedu ostvario je Mozambik. Nije smeo da ispusti bodove, ako želi do druge faze. Pola sata dosta mu je bilo da slomi Somali na domaćem terenu I dođe do drugog trijumfa.

PRECRTANO

ŠKOTSKA - FINSKA (tip 1, kvota 1,67) – rezultat 2:2

Škoti su imali dva gola prednosti i sve u svojim rukama, a onda su odlučili da sve to prospu i ukanale ne samo sebe, već i sve vas koji ste čekali keca. I to se sve srušilo bukvalno u poslednjih 20 minuta.

NIGERIJA - J. AFRIKA (tip 1, kvota 1,67) – rezultat 1:1

Nigerija je u meč ušla kao favorit, a iz njega izašla srećna što je uopšte uzela bod. Doduše, vama taj bod mahom ništa ne znači, jer ste gotovo svi čekali pobedu. I ne samo da Nigerija nije dobila, već je od 29. minuta gubila. Iako su izjednačili bukvalno na otvaranju drugog poluvremena, Super orlovi nisu uspeli da umuvaju još jedan...


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara