Romelu Lukaku (©Reuters)
Romelu Lukaku (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Belgije i Portugalije

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.24. | 10:40

Nigde nećete da nađete veće

Grupna faza na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj završava se večeras nešto pre 23 časa. Još četiri meča su ostala za danas, a bukmejkeri Mozzarta nude dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Belgiju i Portugaliju.

UKRAJINA – BELGIJA (SREDA, 18.00), DVOJKA 1,70

Izabrane vesti

Zbog najgore gol-razlike u Grupi E Ukrajince samo pobeda vodi u osminu finala. Belgijaci mogu da idu dalje i s bodom, ali ne sa prve pozicije. Romelu Lukaku i dalje nije postigao gol na dva meča, a čak tri puta mu je poništen pogodak zbog VAR-a. Selektor Đavola Domeniko Tedesko ne može da računa na Lukebakija koji je dobio po žurti karton u oba meča. Aksel Vitsel zbog povrede nije igrao u prve dve utakmice, ali bi mogao da se nađe u timu danas u Štutgartu. Visoki Artjom Dovbik, koji je zablistao prošle sezone u Đironi, i dalje nije zatresao mrežu na ovom šampionatu i u njega su uperene nade navijača u plavo-žutom. Ove selekcije se nikada dosad nisu sastajale.

GRUZIJA – PORTUGALIJA (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,45

Portugalci su sigurno prvi u Grupi F, pa bi Španac na klupu Roberto Martinez mogao da promeša karte, odmori neke od nosilaca u duelu poslednjeg kola sa Gruzijom. Hviča Kvarchelija i drugovi su hrabro “poginuli” u prva dva kola, poraženi od Turske (1:3) i uzeli bod Češkoj (1:1), a mogli su daa pobede (zicer u poslednjim trenucima meča). Gruzini s bodom ne mogu dalje, pa ih samo trijumf vodi u osminu finala. Ove selekcije su igrali samo jednom i to u prijateljskom meču pre 16 godina, kada je Portugalija slavila sa 2:0. Veći motiv ima debitant na velikim takmičenjma, ali nema sumnje da je kvalitet na strani šampiona Evroe iz 2016. godine, bez obzira na to ko izađe na teren stadiona u Gelzenkirhenu. Portugalija ne može da računa na asa Milana Rafaela Leaa koji je suspendovan zbog dva žuta kartona.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara