Komentari na vest

Preraspodela figura na šahovskoj tabli: Biće ovo uskoro reprezentacija Dušana Vlahovića

M

Milan Galič

pre oko 18 sati

Kao prvo nemamo trenera.Dok je Sergej igrao u Lacio sve se vratilo oko njega.Kako je to moguće da kod nas nikakva igra.E tu je trebao trener da stane na loptu i kaže.Od sad si Sergej ti taj koji vodi igru.Igraces kao u Lacio.Ali trener nezna to.Takav kvalitetan igrač a kod nas ništa.Kako je igrao protiv Švedske e tako je trebao i ostale igre da on vodi reprezentaciju.Opet trener neznalica.UItalijanskoj ligi medju najboljim a u reprezentaciji ništa.Možda postoji sujete kod trenera ljubomora kod igrača možda i kod u FSS.Ima tu svašta.Mi smo jako ne otesana nacija.
M

Milan Galič

pre oko 18 sati

Kao prvo nemamo trenera.Dok je Sergej igrao u Lacio sve se vratilo oko njega.Kako je to moguće da kod nas nikakva igra.E tu je trebao trener da stane na loptu i kaže.Od sad si Sergej ti taj koji vodi igru.Igraces kao u Lacio.Ali trener nezna to.Takav kvalitetan igrač a kod nas ništa.Kako je igrao protiv Švedske e tako je trebao i ostale igre da on vodi reprezentaciju.Opet trener neznalica.UItalijanskoj ligi medju najboljim a u reprezentaciji ništa.Možda postoji sujete kod trenera ljubomora kod igrača možda i kod u FSS.Ima tu svašta.Mi smo jako ne otesana nacija.
S

Sram

pre 1 dan

Kako jedva čekam da vam Dušan Vlahović pokaže ko je najbolji naš igrač ove sezone u Juventusu pod konačno pravim trenerom. Sram da vas bude sve koji vređate ovog dečka. Mislite da on voli sto celo Evropsko bio iza truta Mitrovica i njegova zamena, coveka koji ne može da potrči 10m a da se ne zadiše. I opet takav je za onih 20 minuta protiv Danske pokazao više nego Mitrović za sve tri prethodne utakmice. Vlahović je sam na leđima nosio Juventus ove sezone, pogledajte malo njegove partije, kakve je golove iz ničega izvlačio i sam stvarao prilike. Odvratni ste prema ovom dečku, al verujem da ste manjina, a Dušan je mlad i tek će se dokazati. Jer malo ko može da sa 22 godine potpiše za Juventus za 80 miliona i da uspe u takvom Juventusu da postigne 18 golova i bude izabran za najboljeg strelca lige ( Lautaro je izabran za najboljeg igrača). Svakako nova sezona se bliži i liga nacija pa ćemo videti ko je bio u pravu. Za Vlahovića će se tek čuti! I mora biti lider ekipe!
D

Dzi

pre 2 dana

ovo ko pise a ima vise od 12 godina da se zamisli za sebe. projekat oko manekena plasticnog ronalda??? on je ceo covek imitacija...bivsih igraca, drzanja, ponasanja, licno nema nista svoje, prazan i busan... nama treba prvo 11 srba, 11 nasih ljudi, mogu i romi i madjari i bosnjaci ali nasi brate. pa onda 11 profesionalaca pa 11 igraca... da kad neko kaze ponosam sam sto sam u reprezentaciji kao prvo da razume sta to znaci kao drugo da to tako i oseca... ziv covek ne igra u arabiji i rusiji..tamo igraju odumrli igraci, ljusture sa brojem na dresu, ispijeni potroseni, to nije liga to je fensi sanatorijum... nije isto arabija i grcka, andrija je to pokazao, on nije tamo da bi se kupao... po tim liga petice i nba merilima koja merila nisu enlgeska bi trebalo da pobedi sloveniju 12 1 a dobric, avramovic i davidovac i da se ne pojave pred amerikancima a oni ne da ce da se pojave nego ih lepo zabole za lebrona i drustvo... mogu i da pobede i da izgube 60 meni je isto...ponasaju se kako treba, Jokic ako ce da truje ne mora ni da igra, treba nam ali nam treba kao jedan od 12 drugara i jedan od nas, preko toga ne mora ne on niko.. reprezentacija 12 25 nas u necemu... znaci ja odem po pivo u radju onaj ode po sladoled za decu, a 12 nasih ode na OI da pobedi amerikance, tamo su skoro svi real madrid siti...pa sta... naucite se ljudskom ponosu, pa cete stici do nacionalnog... a kako da se nauce kad su im gazde klubova, menadzeri j slicni dripci sa lovom i starletama, nema jedan da je biznisme evropskog tipa... ne mozes jednog ne dalje u hrvatskoj ne bi mogao da radi, ali na kosovu i albaniji, bugarskoj, kazahstanu mogli bi svi...
Р

Радамел

pre 2 dana

Аутор текста је Влаховићев брат или је заљубљен у њега. Слажем се да је време да постане први шпиц јер Митро не заслужује више то да буде с обзиром на перформансе, а то шти игра за Јуве не значи ништа, само реноме и стара слава, јер Јуве је у организационој рупи у каквој није био још од Калчополија, Аталанта је за њих институција тренутно. Оно што је најбитније за нашу репрезентацију је да се направи респектабилни везни ред, који ће стално да игра, проток лопте нам је ужасан, стварање шанси непостојеће.
V

Vuk Č

pre 2 dana

Kakav glup naslov. Ima li u Mozzartu novinara ili pišu samo navijači?
L

LuloLulo

pre 2 dana

Ovo moze da bude reprezentacija Srbije, jer ni Gruzija nije reprezentacija Kvarackelije, niti je Slovenija reprezentacija Šeška i Oblaka. Nema nedodirljivih, svi igraju i svi ginu, i svi su zamjenjivi. Pa Portugal je reprezentacija Kristijana Ronalda i zato ne uspijeva da postigne rezultate u skladu sa ocekivanjima. I ako ovo treba da bude necija reprezentacija moze biti jedino Strahinje Pavlovica, ne zbog imena, nego zbog stava, da se zna da ako si reprezentativac mora tako.
M

Milošaaaq

pre 2 dana

kako vas nije blam da ovo pišete?!
N

NoName1

pre 2 dana

Naopako ako bude njegova. Dečko je običan prepotentni balvan
G

Gledam gruzine i turke

pre 2 dana

Kako grizu i bore se. Sta bi nam falilo da dovedemo stranog trenera. Samo bi tada bio problem koga izabrati, jer bi i komisija za izbor imala svoje interese
D

Da li i vlahovica

pre 2 dana

Vole deca?
K

Ko je

pre 2 dana

menadzer vlahovicu? Da nije kezman, kao i sergeju.
P

Pint

pre 2 dana

Ako shvatam dobro, poenta teksta je natovariti Vlahovicu svu odgovornost za ubuduce. A sta ako to ne bude islo kako ste zamislili, hocemo li onda po njemu drvlje i kamenje kao najodgovornijem. Svakako treba biti jedan od glavnih igraca ali nemojte stavljati metu na njega. Ne izdvajajte nikoga od njih, vec ako mozete uticite da se pravi jak kolektiv.
ш

шуми

pre 2 dana

наравно омо Влаховића Јовића Самарџића али најбитнији шраф је Костић
v

vulex

pre 2 dana

spomenete Vlahovica od koga se lopta odbijala na turniru, Ilica, Milenkovica i Samardzica a ne PAVLOVICA?!
D

Dokle vise VMS da brani ?

pre 2 dana

Ako zelimo uspeh mora se odstrane VMS,SMS (Jer igraju samo da Kezman uzme koju proviziju,a balvani su),Gudelj,Mitrovic,Tadic,Mladenovic,Spajic i ostali 30+ (Samo zbog godina) i da se daju priliku Petrovicu uz Rajkovica,Erakovicu uz Pavlovica,Milinkovica,Samardzicu dati od prvog minuta da igra,Nedeljkovicu da bude uz desnu stranu i da uci uz Milenkovica itd.,i da najvaznije da se promeni formacija sa 4 nazad. Bar da bude 4-2-3-1 (sa dva zadnja vezna ili sa zadnjim veznim i centralnim veznim).
G

Gazi Dušane

pre 2 dana

Bravo Mozzarte za tekst, na površini se odmah pojavljuju ove primitivne Srbende, što im je najveći uspeh da pljunu na nekoga ko je mlad, lep i uspešan. Svako ko i malo poznaje fudbalsku profesiju, zna da je Vlahović klasa, jer da nije ne bi bio glavni nosilac tima kao što je Juventus u prošloj sezoni. Možda nisu pogledali kakve dečko golove zapravo daje, važno je da uvrede kako kažu manekena i pederka. Tek će u tekućoj pokazati, dolaskom Douglasa Luiza, Kalafiorija i još po nekog, pošto je u prošloj pod Alegrijem ubicom fudbala i sa polu veznim redom u kom je najbolji igrač bio Lokateli dao 20+ golova i nosio ekipu do Lige šampiona. Samo da momak eksplodira u Ligi šampiona, da vidim ove pacove u rupama.
P

Pluzine

pre 2 dana

Kao sto su neki nesumnjivo zavidni i ljubomorni ovde pljuvali Vlahovica bez ikakvog realnog razloga, tako i ti ides u drugu krajnjost i uzdizes ga u nebesa krajnje slihterski. Vlahovic je dobar igrac, verovatno ce biti lider ili jedan od lidera, ali opusti se vreme ce pokazati koliko zaista moze.
G

Gazi Dušane

pre 2 dana

Vidi bruda mogu da te razumem, ali zaista osećam veliku potrebu da stanem u odbranu momka koji iz moje generacije, igram fudbal na nižem nivou i trenirao sam sa par momaka koji su trenirali i igrali sa njim u Partizanu, od svih sam o njemu čuo isto, da boljeg videli nisu i da boljeg nemamo, jedan je od retkih kog nisu izgurali neki srpski menadžerski muljatori, zato što je klasa i za tim nije bilo potrebe, na vreme je ‘pobegao’ u Italiju i gadim se na pacove koji pokušavaju da umanje njegov potencijal, a ima ga do granice da bude najbolji kog je ova zemlja iznedrila.
m

maticari

pre 2 dana

Zahvalimo se svim igracima sa 30+ godina, dobra klopa zlatan sat i muzika po zelji za dosadasnji doprinos.... Dajte vise talentovane mlade igrace, ostavite se para i menadzera.... Neka selektor sastavi tim i odgovara za isti (uspeh ili ne)
N

News

pre 2 dana

Ta talentovana deca primaju 9 komada od Engleza,gube od luksemburga,estonije ,farski ostrva
G

Grobartizzan

pre 2 dana

A nece da bude reprezentacija Vlahovica i Jovica? Naravno napali bi vas grobari unistiteoji srpskog sporta
M

Mrmak

pre 2 dana

Nije ni bitno gdje igra, al onakvo nezalaganje sto je Vlahovic pokazao to je samo do karaktera čoveka
D

Del Boj

pre 2 dana

Pu pu…daleko bilo…pa ovaj nije ni za 1% bolji od ostalih iz reprezentacije…a karakterno 0!Znaci, pisi propalo jos dva ciklusa za mondijal i euro, a uz put i ligu nacije…
U

Ujka Zitko

pre 2 dana

Jel vas to Vlahovic platio da napisete ovu vest😂😂😂😂
D

Dobro pamtim sve!!

pre 2 dana

A koliko bar cetvrfinala da ne idemo dalje smo igrali sa igracima Mancestera, Intera, Milana itd??? Nego koliko kosta ovakav tekst, cisto pitam zbog drugara!?!?
H

Hammers Srbija

pre 2 dana

Imali smo stvarno par igraca u tim ekipa, ali to su sve bili kostolomci i defanzivi, ali nikad ovakav napadacki potencijal i ovakve vezne igrace, doduse neke u nastajanju, i duboko verujem da ni taj Kolarov ni Nastasic nikada nece biti niti su vec sada bolji bili od Strahinje Pavlovica koji nijednom nije pomenut u ovom tekst a realno je jedini igrac bez koga reprezentacija trenutno ne moze.
P

Pa1

pre 2 dana

Sujeta je najveći problem naših igrača i trenera! Tako je već godinama. Ako Vlahović uspe da savlada sujetu i postane timski igrač onda je sve ok. Ako ne uspe onda ga je bolje odstraniti iz tima. Nama treba jak tim a ne jaki pojedinci. Mnogo je primera na ovom EP da jak kolektiv pobedjuje
m

molim?

pre 2 dana

Meni ovo na žalost sve više miriše na to da ne možemo sve da ih imamo u reprezentaciji. Zbog sujete. Vlahović i Samardžić kao budući nosioci igre su dobili malo prostora da zajedno igraju, uigraju se i polako preuzimaju ono što su do sad radili Mitrović i Tadić. Tadić je u godinama, promenio ligu, Mitrović je u najboljim godinama i bez obzira na njegovu izjavu da je spreman, videli smo da nije, makar ne za takav top nivo fudbala. Sergej je ni na nebu ni na zemlji, a Vlahović i Samardžić ako ne dobiju ravnopravni status, teško da će želeti da se odazovu ili pruže maksimum kada budu igrali. Voleo bih da grešim, ali postoji samo jedno rešenje, SMS da bude desetka iza Mitrovića, ali da ne budu prve opcije, i da se Tadić povuče. Za sve je potrebno vreme. Jesmo u A diviziji lige nacija ali nije realno da se u njoj zadržimo, pokazali su i Danska, Švajcarska i Španija da su ozbiljne ekipe. Tu imamo 6 jakih utakmica i red je da Vlahović, Samardžić, Lukić i Ilić recimo, dobiju šansu da budu zajedno na terenu. U suprotnom, šta dobijamo ako i dalje budemo gurali Gudelja, SMS, Tadića i Mitrovića.
M

Milantom

pre 2 dana

Dusan Vlahovic je prevara sa sve mini valom. Loš u Italiji, užasan u reprezentaciji. Ako potpisnik ovog teksta stvarno ovo misli, nema nam spasa
А

Александар1

pre 3 dana

Наравно да Влаховић треба да буде носилац игре, најбољи је наш играч. Алекса Терзић је наш најбољи леви бек, он треба да буде, ако не стартер, онда у ротацији, зависно од Костићеве форме. Надајмо се да ће Илић, Самарџић, Павловић направити искорак, још су млади и требало би да постану баш озбиљни фудбалери. Било би добро да Недељковић постане озбиљан играч и да се реши позиција десног бека. Има обећавајајућих талената, да се не заборави још Карло Симић. Ераковић такође заслужује да буде у ротацији.
j

jojo

pre 3 dana

Nezavisni i nepristrasni novinar mozart. Evo uporno vec treci dan pisete da Vlahovic mora da bude prijekad da mora da bude prvi spic. Pa ja sad pitam vas cime je to zasluzio u Juvwntusu stagnira u reprezentaciji uzas katastrofa drvo te drvo. Vidite li vi Jovoca. Odkuda vi znate mozda se neki novi igrac nametne. Kako sad stvari stoje panj Mitrovic i drvo Vlahovic treba odstraniti.
D

Dimika

pre 3 dana

Gde igraju igrači reprezentacije Gruzije?
8

8

pre 3 dana

Minivalko pa vi se šalite , el vidoste šta je Tslijanska štampa od njega napravila . Dečko je umislio da je Marko van Basten pre prvenstva reko da nije bitno koliko će gola da postigne ... A na prvenstvu bukvalno delovao kao kočoperni junior odbijao se o štopere u rangu primavere . Samo ga i vi ložite da je igračina
g

gost2

pre 3 dana

A Gruzini, jedno golman i onaj iz Napulja igraju u dobar klub ostalo sve ispod prosjeka. Taktika 0 i jos pre evropskog, jedva grupu prosli sa Bugarima i Cg.
P

Petka

pre 3 dana

Jedini koji igra u ozbiljnom klubu lige petice ?! A Jović , gde on igra ?
B

Bnm

pre 2 dana

JOVKE SEDI NA KLUPICI
L

Luja

pre 3 dana

Losa je ovo odluka, treba formirati tim oko njegovog lidera Spajica, najvise lajkuje predsednikove objave. Pa onda Luka Ilic, pa Milun pa Stojic pa Neca Radonjic pa da vidis kada budemo tukli Brazil 5:0, kao i sve styo tucemo gde god stignemo.
G

Grostase

pre 2 dana

Ne najbolje je u dalje da igraju Sasa Lukicu i Andrija Zivkovic kao i sada ovih pet godina. Uzivamo nema sta, krivi su ti sto ih ti spominjeđ ne ovi sto nista ne pokazuju pet godina, ali oni su igrali u Partizanu pa tebi odgovara a zato i igraju da bi vas zadovoljili inace bi bili polufinale, pa sta se zaliva sto ne uživaš u igri Mitrovica Milenkovića Pavlovića heroja Saše Lukića Andrije Živkovica hteli ste golmana Rajkovica da izbacite da ubacite Indijanca Jovanovica uzivaj u reprezentaciji sad sa zivkovixem i Lukicem. Sta ti smeta igra
V

Vanecious

pre 3 dana

Ta prica o visokom nivou ne pije vodu! Pogledajte sada samo reprezentacije koje su prosle u top 16..Austrija,rumunija,slovacka itd.Mozda dve tri igraca igraju u nekom top klubu.To imamo i mi.Bolje da dovedemo par hrabrih i mladih radnika iz nase lige pa da se ro izbalansira u jednom dobro ivezbanlm i organizovanom sistemu.Trener mora biti mladji i da forsira moderniju ihru sa visokim presingom.A ne ovako sa 11 bogatih sidrasa u timu.
S

Sekula 09

pre 2 dana

...nastavak, ali moram ovako posto nema funkcije "odgovor" na moj komentar.. I onda je jedan takav Kostic, zvanicno najbolji igrac evro lige(imamo mi takih puno, jeli) rezerva. Kad napravis takvu greslu neminovne su jos vece, katastrofalnije, pa se onda situacija uzburka, kuva na sve strane...znali i strucnjaci, selektori...ma idi begaj. Nego, ako neko ima ili zna dobre mlade talentovane igrace nek ostavi mejl.
P

Pfc

pre 3 dana

Stižu terzini klinci, iz čuvene skole...
G

Gosti

pre 3 dana

Ako se oko njega budemo bazirali dobra grupa C lige nacija
D

Direktor

pre 3 dana

Vlahovic je cisti promasaj juventusa.
S

Sekula 09

pre 2 dana

Ne samo juventusa, nego svih tih milionera koji "rade" u fudbalu a pojma nemaju. Videcete kako ce mu vrlo brzo vrednost rapidno pasti. Nemam apsolutno nista protiv Vlahovica, ali se u svemu mora biti realan. Decko je solidan igrac. Sa uzdizanjem u medijima ga samo zbunjujute pa i on sam pomisli da je veliki igrac. Kao primer velikog neznanja se moze uzeti Kostic. Strasan igrac kog du neznalice unistile. Prvo je on napravio gresku sto je otiso u juventus, gde je unistavanje pocelo a onda se nadtavilo u Srbiji gde je on rezerva onim koji ni kopacke ne mogu da mu ciste. Jovic je napravio "veliku" karijeru samo zahvaljujuci njemu i njegovim raketno preciznim centarsutevima. U Srbiji ga onda onaj ko veze nema o poslu koji radi stavi da igra beka, sto naravno decku ne lezi i onda pocne hajka da je pao, ovo, ono...Nacije koje imaju uspeha su realne, rade dobru i tacnu analizu. Kad je analiza ni po babu ni po stricevima onda moze da prodje.
U

Ujka Zitko

pre 3 dana

Momak na kasicici igra u djubrentusu😂😂😂😂
M

Mutommbo

pre 3 dana

Mnogo bezveze tekst! Fudbal je timski sport, najbolji primer su nam Slovačka, Austrija i Slovenija. Najvažnija karika je trener. Pixi nije dobar strateg, loš je taktičar, previše samoljubiv i narcisoidan i zato su igrači izgledali tako kako su izgledali. Mi nismo imali pivezan i uigran tim. Vezni red je stalno tumban. Lukić - Ilić - Samardžić nisu top klasa, ali su kao celina barem na nivou Slovenaca ili Slovaka. Igra sa 3 štopera je prva greška. Bleki i Kalaba su dobar par, rezerva su Eraković i Stojić/Veljković. Trebaju nam klasični bekovi, koji ne moraju biti top klasa iz liga 5-ice, već na nivou kao što ih imaju Slovaci i Slovenci. Mi imamo Kostu Nedeljkovića koji dolazi za tu desnu poziciju. Levog beka može da igra i neki naš klinac koji nije rođen u Srbiji, jer sigurno postoji u Evropi. Mi se iznenadimo kada vidimo tog Ugrinića. Imamo dva sasvim solidna krila to su Živković i Birmančević, koji mogu pomagati odbrani, posebno Žile. Naš prirodni sistem je 4-3-2+1 . Ne može se sistem praviti prema tome na kojoj poziciji imamo top igrače, već se igrači traže zantakav sistem. FSS treba da napravi specijalne premije za naše klubove koji igraju u takvom sistemu. Neka potroše godišnje po 1 M $ za premije kao nagradu za uspostavljanje takvog sistema. Pokojni Velibor Vasović je pričao o ovome još pre 25 godina. Pravilo bonusa da se odnosi samo na deficitarne pozicije u timu. Ako fale bekovi, dajte 1/2 utakmica da timovi moraju imati u postavi bonus igrača na poziciji levog beka. Od 16 timova će se sigurno naći dva deteta koja će se izdvojiti u toj sezoni. Sledeće godine tako zatvoriti neku drugu poziciju. Taj novac će se vratiti, jer su premije ogromne koje stižu iz UEFA. Novac treba investirati a ne deliti ga tek onako da se svi zadovolje.
f

from Athens with love

pre 3 dana

drugari, odmoriti sve njih što su van zemlje i napraviti tim od igrača iz naše lige.Ima tu materijala i ponosa i inata i želje i htenja a na da sve i patriotizma koji podebelo manjka.Živela Srbija!!!
a

arroyo

pre 3 dana

sreća pa se ti ne pitaš ništa
U

Ugašeni smo

pre 3 dana

A ako nam je on glavni igrač stvarno smo u ambis.užaaaasss
V

Vlada79

pre 3 dana

Ma glupost je izjavio Aleksandar Jankovic ljudi, kakve veze ima gde momci igraju, ok, ne igraju za Barsu i Real, City ili Liverpool ali ne igraju ni na Kipru? Pa naš najveći uspeh u zadnjih 50 godina je bio u italiji '90. a tada je pola tima igralo u Jugi a ostatak je igrao za prosečan Sošo, Ascoli, PSG (koji je tad bio daleko od ovog sada) Ćezenu, Mec, Sion, Sampdoriju... Pa pogledajte Gruziju i Sloveniju i oni imaju po 2-3 igrača na visokom nivou a ostali igraju gde?
D

Dragan VG

pre 3 dana

S tim sto je tadasnja Prva jugoslovenska liga bila neuporedivo jaca od nase trenutne lige. Ludilo je cak i sto stavljam u komparativni kontekst dve lige. Godinu dana nakon Italije dala je prvaka Evrope. Cileanci su stasali. Poenta svega je da nismo bili na gubitku zbog toga sto nam igraci nisu igrali u jakim inostranim klubovima.
S

Suvi list

pre 3 dana

Menadžer sin Danilo će se pitati koga za selektora!!!
Z

Zvornik

pre 3 dana

Džaba kada nemaš u vezi krštenih igrača. Nemamo solidnijeg vezistu. Samardžića bi već uzeli talijanski giganti da vredi. Sve je to suvi prosek.
L

Laker

pre 3 dana

Morao je da gleda Mitra kako seta celu tekmu i udje u 70 tek..
F

FM

pre 3 dana

treba graditi tim oko mirne glave, dobrog skromnog coveka koga novac nije iskvario. Potrebna je dobra psihicna analiza svih kandidata, a ne zaletati se i donositi odluku samo na osnovu fudbalskih kvaliteta, ima milion primera.
D

Dadada123

pre 3 dana

Dzaba nama sve kad mi pored Tadica nemamo ni jednog tehnicara.A i on ima tehniku ali fizicki slab ne moze trkacki mnogo.I dok na stoperima i nekako mozemo sa ovima sto ne znaju bas sa loptom(mada ni to nije bas dobro) u veznom nikako ne smemo tako.Nama pod hitno treba jedan vezni nizak dobar sa loptom brz okretan inace nema nista od nas.
B

BL 10

pre 3 dana

Aman vise o tome ko gdje igra, u kojim to klubovima igraju Austrijanci, Gruzini, Turci, Rumuni i ostali? Imali smo mi igrace iz timova koji su sam krem i sta se desilo...
A

Ambrozini

pre 3 dana

DA li znas sta pises. Kvarackelia, Calhanoglu, mi takve igrace samo mozemo da sanjamo. Tadic kad je bio najbolji igrao u ajaksu.
a

arroyo

pre 3 dana

pa pogledaj sastav austrije i turske i gde igraju pa ćeš se uveriti koliko lupaš gluposti
z

zica12

pre 3 dana

niko ko ne igra u evropi ne treba reprezentaciji...ako ce do igraju iz tih liga mogu i iz nase
s

sinatra

pre 3 dana

Kakvi vise Tadic i Mitrovic , prvo nisu to igraci od pre koju godinu drugo oni nece da prihvate ulogu da nisu na terenu, imamo Lazara Samardzica koji igra u drugoj brzini u odnosu na ostale igrace i uz Vlahovica treba da predvodi novu ekipu u ligi nacije . Nekada te stare zasluzne igrace treba izbrisati iz spiska zbog atmosvere u ekipi kao sto je to uradio Pesic sa Teodosicem
G

Guh

pre 3 dana

Sram vas bilo, gde su talenti srpskog Bajerna? Opet nisko udarate po Nemanjinoj...

Fear The Beard

pre 3 dana

Ovaj Vlahovicev Juventus je druga kategorija evropskog fudbala,da se ne lazemo,Tj postaju druga kategorija.Nisu vise top nivo.Minus 23 u odnosu na Inter,sa samo dva i tri boda vise od Atalante i Bolonje.Ovaj Juventus je svetlosnim godinama daleko od ranijih,sampionskih generacija Juventusa.I u tom nekom ranijem Juventusu,Vlahovic ne bi bio ni na klupi,da se ne lazemo.Pogoto su mnogo daleko od najjacih evro timova,Reala,Sitija,na primer.Ovakav,danasnji Juve je nivo Lige evrope.Slazem se da Mitrovo vreme prolazi,da je realno da Vlahovic bude prvi spic,ali,ako vec potenciramo da igra u Juveu,daj da kazemo istinu,da od ovog Juventusa ostaje samo ime.

Fear The Beard

pre 3 dana

I da...Nije bitno ko u kom klubu igra,evo da pogledamo Gruziju,Rumuniju,Slovacku.Kod nas je sve pogresno.Ljudi vode FSS pogresno,i tako je vec 30+ godina,mi nemamo trenere,struku.Nema ko da skoluje mlade igrace,da ih nauci necemu.Sta FSS da uradi?Umesto sto silne milione dele izmedju,nek uloze u sledece.Svim klubovima prve i druge lige postaviti novu,prvoklasnu travu,nauciti ih kako da je odrzavaju,napraviti reflektore.Uzeti 20 ak kondicionih trenera,iskoristiti nase bivse igrace i klubove gde su igrali,i platiti da nasi kondicioni treneri odu na 3 sedmice(jedne sezone u toku prvenstva,druge u toku priprema) u Fener,Cska,Krasnodar,Pao,Oly,Votford,Fulam,Sevilju,Majorku,Juve,Junajted,Ajaks,gde god smo imali igrace,mozda i po neki top klub,pa da ti kondicioni treneri nauce i vide,pa da to implementiraju u nasu ligu.Isto tako,poslati nase trenere u Kovervano,na razne seminare,u klubove,da uce,vide...Da treneri mladjih kategorija takodje odu u evropske akademije,da znaju sutra da skoluju nase mlade igrace.Nasi mladi nisu nauceni na vreme,kad dodju u seniorski fudbal,imaju lose trenere koji takodje ne znaju...Sve je problem kod nasih igraca,nemaju fiziku,slabo trce,takticki nepismeni,niko ne nastavlja kretnju nakon pasa,tehnika losa,pregled igre los.Cast izuzecima.Jedino sto imaju je talenat,koji preko nije dovoljan.
d

dio

pre 3 dana

Gledajuci Vlahovica i Jovica to je ista klasa igraca a Mmitar je za njih klasa iznad a jos nije mator da bi se njega odrekli, Prvo treba da dobijemo selektora da zamamo kako cemo formacijski izgledati pa da vidimo koji ce igrac u tim uslovima biti korisniji.
s

sinatra

pre 3 dana

Nov ciklus novi igraci . Sa Tadicem i Mitrovicem smo se jedva kvalifikovali na E.P . Reprezentacija treba da se gradi na Samdzicu Vlahovicu , Birmicevicu ...
G

Gogilica

pre 3 dana

U pravu si Dule Mitrović Tadić Sergej Cao generacijo
r

rrrr

pre 3 dana

Pa bas se pokazao.
2

22334455

pre 3 dana

Iz kojih to evropskih vrhunskih klubova dolaze fudbaleri Gruzije koji su pobedili Portugal i otisli u osminu finala???? SLUSAJTE STRUCNJACI, BITNO JE SRCE BORBA ZA DRZAVNI GRB DO POSLEDNJE KAPI ZNOJA, IZGARANJE NA TERENU. TO NEMAJU NASI MABEKENI. NEMAJU PRIPADNOST DEZAVNOM DRESU, CAST IZUZECIMA. DAJTE MI 11 PAVLOVICAPO VOLJNOM MOMENTU, I OFICI CU NA SVETSKO PRVENSTVO
4

4325876

pre 3 dana

Pavlovic samo volju i ima,postujem ali fudbalsi duduk teski
D

Drvo

pre 3 dana

Znači bićemo mini val reprezentacija. Dajte bre ljudu nijedan tim koji robuje imenima nikad nije dobro prošao, posebno ne reprezentacija. To je klinačko razmišljanje. Seci šta mora, kako god da se zove i ko god bio, pa da se pravi TIM. Kakav Vlahović, ne zna mali gde je levo.
K

Kraljević Marko

pre 3 dana

Najsličniji našim "fudbalerima" su naši "novinari". Neobrazovani, nepismeni i nesposobni a puni sebe.
V

Vdusan

pre 3 dana

Bice lider u ulepsavanju, covek dosao sa minivalom na glavi, autfita vise nego zena, u nokte mu se nisam zagledao ali verujem da su nalakirani... "Zbog gljivica"
a

arroyo

pre 3 dana

opet joksa preskočio terapiju i piše fantazije
1

12344

pre 3 dana

Srbija nikada nije imala tim, niti ce ga imati zbog naseg mentaliteta. Popularno ja, pa ja.
@

@ssss

pre 3 dana

Igrači možda jesu iz liga petice,ali su prosečni.Recimo svi igrači iz naše vezne linije bi u vreme pre dvadesetak godina bili vodonoše.Tako smo zvali igrače koji nemaju kreaciju u svojoj igri i igrače koji znaju da dodaju loptu jedino prvom igraču do sebe.Dakle vodonoše ili alibi igrači.E kad imaš samo te vodonoše onda to nadoknađuješ borbenošću,brzinom,presingom…..Itd.A mi ni to nemamo.Naši igrači igraju u prvoj brzini dok igrači ostalih reprezentacija igraju u četvrtoj,petoj i šestoj brzini.Tako da mi možemo da imamo projekat jedino da dovedemo Vidića a da svu ovu bagru smenimo i da krenemo iz početka od najmlađih kategorija,a ne da pravimo neke projekte oko Vlahovića!
L

LNS

pre 3 dana

MILAN ne tezi top nivou? Znam da navijate za juventus, ali, smanjite malo dozivljaj, vec nekoliko tekstova ste imali u tom stilu omalovazavanja Milana, uozbiljite se...
G

Guh

pre 3 dana

Pa zar nije ubacivanjem Mijailovića, Spajića i sličnih""talenata" Stuba srpStva u meču odluke potvrda da će oni biti nosioci dugi niz godina.
N

Nishlija

pre 3 dana

Mi smo upravo u ovoj situaciji zato sto je ovo "necija" reprezentacija. Dokle god je tako nema nista od igre, hemije i svega ostalog sto ide uz TIM. Fudbal je timska igra i oni koji ga igraju sa dobro razvijenim timskim duhom i zajednistvom u svlacionici donose uspeh i rezultate!
e

ejj

pre 3 dana

Grobarski novinar odlucuje ko ce biti lider reprezentacije i to bas Njegov omiljeni maneken
R

Realnooo

pre 3 dana

Propali igrac iz propale skole fudbala, Maneken zbog takvih je i reprezentacija propala
C

Cpt

pre 3 dana

Verujem da si postigao više u životu od njega.
I

Internazionale

pre 3 dana

Tako je, Dule i treba da bude vodja ove generacije, kada se povuce Tadic.
M

MNM

pre 3 dana

Ko Levandovski u Poljskoj,znači ništa
P

Pedja108

pre 3 dana

Kakav Vlahovic lider? Treba prvo da namesti frizuru. Kada Vlahovic igra, on je stalno nervozan, komentarise, nesto mu nije jasno. Mitrovic iako stariji, daleko je bolji u duelima, vise vazdusnih duela dobija, i bolje ulazi u sanse. Vlahovic na tom planu veoma tanak. Treba mu puno sansi da postigne gol. Prakticno je najbolji bio u Fiorentini, nakon toga sledi pad u igri, on nazaduje. I kome je on autoritet?
A

Arapski pesak

pre 3 dana

Ne zasmejavaj nas. Mitar ni jedan duel u Nemackoj nije dobio. Unistio nas masenjem jednostavnih zicera. Pa to je i Sasa Matic na tribinama video samo ti ne.
M

Molim?

pre 3 dana

Da se razumemo. Vlahović jeste sjajan špic. Bolji od Mitra po meni, jedan od najboljih na svetu trenutno. ali oko tog mentaliteta se ne može graditi tim. Kada bi se tim gradio oko njega imali bi situacije kao sa Kolarovim, da se vraća privatnim avionom i te fore. Tim se gradi oko lidera, oko timskog igrača. Nije tu najbitniji kvalitet. Nažalost, u špicu takvog igrača nemamo. Radije bih to gradio oko Blekija npr, ili oko Pavlovića od mlađih.
m

milutin 15

pre 3 dana

evo vam rumuns.reprez. dvojica iz arabije(stancu najveće ime),,dvojica gaziantep,,krajova,fscb,,rajo v, alaves,totenhem(uopšte nije igrao) i najjaci lik marin iz empolija, i oni završe PRVI u grupi,a mi stalno,gde ko igra,da li je glavni igrac,onaj kvazi stručnjak janković imali smo igrace u sitiju,junajtedu,čelziju,liverp.dortmundu,interu,čak šest u anderl. ali ne reče šta smo uradili veliko NIŠTA,nijednom grupu prosli nismo ni jedno EP,se kvalifikovali,kod nas je truo fudbal,truo savez,u kojoj državi jedan klub postavlja kompletan savez,gde presednik se meša u fudbal postavlja selektore,proslavlja klupske titule,da li se neko seća kokeze,toleta i smenjivanje antića,jedinog selektora od samostalnosti Srbije sa znanjem i autoritetom,i vi pričate o novom vođi reprez. evo baš me zanima ko je vođa kod Slovaka? niko ovde ne sme ništa da zagrebe,smenućemo nebitnog lika šurbatovića i to su promene u savezu, i celo leto pratiti sapunice o titinim blizancima (koji su sahranili fudbalsku Srbiju) i njihovim pojačanjima
S

Sumar

pre 3 dana

Maneken obican.
R

RTS=HRT

pre 3 dana

Ovaj tekst kao i sve u FSS-u kasni godinu dana. Vlahovic je trebalo da bude nas glavni igrac jos pre godinu dana. Razlika izmedjunjega i Mitra u kvalitetu je nebo i zemlja. I Luka Jovic je mnogo kvalitetniji od Mitra. Razlika je u tome sto su ovi mnogo brzi od Mitra i mogu da isprate top nivo. Dok je Mitar spor, uzasno spor. Takodje i Jovic i Vlahovic su bolji tehnicari od njega. Da ne kazem da je Jovic bio igrac Reala to ne moze biti slucajno. Tamo ne moze bas da zaluta svako. Uglavnom jako je tuzno da mi u selekciji imamo kvalitet koji ne znamo da ga iskoristimo vec ga drzimo na klupi vec igramo antifudbal sa Mitrom. To je bilo tuzno gledati.
9

999

pre 3 dana

Hahahah on ne moze da isprati top nivo, covjek igrao u Engleskoj ligi gde je top nivo i tempo ubitacan, ali on ne moze izdrzati, ali ovi iz Italijanske lige mogu. Druga stvar, kaze u Real ne moze doci bas svako.. A isti taj Real je imao vise promasaja i nelogicnih pojacanja od Zvezde i Partizana zajedno.. Strasnooo, alii straasnooo ko sve komentarise🤦‍♀️
R

RTS=HRT

pre 3 dana

@999 Hahahaaa....broj tvojih pluseva i minusa upravo je rekao ko sve komentarise. Sve su ti ljudi rekli.
9

999

pre 3 dana

Vauuu zamisli broj pluseve i minusa na sportskom portalu koji vecinom posecuju neznalice i klinci.. Volio bih eto umesto minusa da cujem jednu stvar koju sam pogresio u komentaru. A znam da nisam nijednu, jer nigde nisam davao misljenje, nego samo pisao cinjenice. A evo jos jedne cinjenice, Luka Jovic u pet godina nakon one sezone u Ajntrahtu, u prvenstvu postigao 19 golova. U prosjeku, manje od 4 po sezoni??!! Hellooouuu, momak kojeg dres tog Reala nije naterao da se uozbilji i trenira, o cemu pricamo.. Sve cinjenice, a ti kako hoces.. Gledaj u pluseve i minuse, sigurno ih daju iskusni strucnjaci kao i ti😂😂
B

Baggio

pre 3 dana

Minival prvo mora da sredi glavu jer je vecito ljut, besan, nervozan. Stalno neki mrki pogledi, nekom nesto gestikulira. Ako sredi tu nadmenost i aroganciju sto iskreno ne verujem da je u stanju, onda mora i na terenu da se pokaze. Na jednoj utakmici bila je situacija jedno 2 puta kada je lopta lagano prolazila pored njega a on umesto da potrci i uzme je protivniku, okrene ledja i krene da se setka lagano prema nasem golu. Tako da Joksicu neces ti svojim prizivanjem da odlucujes ko ce da igra a ovaj ako se ne promeni ne bi smeo ni da prismrdi ekipi...
b

babole

pre 3 dana

citam tekst clanka i mislim se, ako ce na njemu da grade reprezentaciju opet ode u nepovrat 5-6god i par generacija igraca... Slazem s skroz da bi to bio potpuni promasaj iz razloga navedenih u ovom komentaru
P

Peda77

pre 3 dana

Ovakvi tekstovi samo mogu da naskode Vlahovicu. Njegov menadzer Darko Ristic radi ocajan posao kad narucuje ovakav tekst.
F

Frizura

pre 3 dana

Prvo treba da vrati frizuru na prethodno stanje,za pocetak.Drugo da se ne plaši kad prima loptu,ponaša se tada kao baletan i da je šećerlema. Treće da radi na tehnici,igri jedan na jedan. Asistencije i obična dodavanja su mu kriminalna. Za kraj Hrvatska je zavisila od Modrica,Španija od Cavija i Inieste, Italija od Pirla, Nemacka od Krosa i Gundogana i svaka reprezentacija zavisi od igraca veznih. Bilo i bice.
M

Mikac678

pre 3 dana

E ču da bude centar projekta državnog tima, mislim voleli bi svi da bude tako ali Vlahović sa minivalom i onom crvenom torbom gde je pokazao na terenu malo više od SMS-a teško to može da bude. Meni čak i Jović onakav kakav je pre Vlahovića, jer za razliku od Vlahovića ne odbija se od igrača i ne treba mu 100 šansi da bi dao gol. Merilo je teren a ne lepe želje, a kolika je razlika između njega i Mitrovića može se videti i na terenu gde na Mitroviću uvek bude 2-3 a kod gola Jovića 4 igrača a ovoga jedan ili nijedan ne čuva to govori dovoljno.
p

prati

pre 3 dana

bocanje molim te...
M

Max alegri

pre 3 dana

Unistise Partizan u svom sportovima, vise ni u vaterpolu nismo konkurentni, bitno da velicaju svoje magije sa poternica
G

Gostgost

pre 3 dana

A u ovoj raspaloj reprezentaciji je vecina igraca iz Partizana. Vreme je da konacno raskrstimo sa tom "najboljom skolom" koja pravi luzere
M

Markoo21

pre 3 dana

@Gostgost Da, bas je tako. Nakon ove generacije koja je bar nesto u buducnosti nam sledi jedno veliko NISTA. Pogledaj nekoliko godina unazad od kako je Zvezda pocela da osvaja prvenstvo, da li se pojavio neki igrac u Zvezdi, Partizanu, nekom drugom klubu?
b

bandit

pre 3 dana

Očigledno je da vas neko debelo placa je se vidi da pojma nemate o čemu pišete može vlahović da dolazi i iz reala ali igra očajno i više brine o izgledu nego o igri tako da nelupajte više ni u juventus ne igra ništa posebno
G

Gostyyy

pre 3 dana

Ne dao Bog da ovo bude reprezentacija Dusana Vlahovica, jer ne mozes da gradis temelje necega na klincu koji ne moze da kontrolise svoje emocije i hormone. Reprezentacija treba da bude tim, a ne "necija". I narocito ne u kontekstu toga da se po ko zna koji put videlo da je Jovic najkvalitetniji spic kog imamo, ma koliko bio rezerva, pazi sad, jednom Ziruu! Realno, njemu bi i Vlahovic bio rezerva. This being said, ovo treba da budu starteri - Rajkovic - Erakovic, Milenkovic, Babic - Lazovic/Nedeljkovic, Ilic, Lukic/Grujic, Samardzic, Mladenovic/Cirkovic/Kostic - Vlahovic, Jovic. I to je to. Postoje i druge varijacije na temu, ali o tom - potom.
i

i da preimenujemo

pre 3 dana

reprezentaciju u crvena zvezda
G

Gostyyy

pre 3 dana

Do sad je bila reprezentacija Partizana, to vam nije smetalo. Nisam cuo da se bunite. I vidite kako nam dobro ide, fantasticni smo prosto. Opet cu da napomenem, za svakog igraca imam fudbalske razlige zasto je bolji izbor od ovih koji trenutno igraju, i sve sto sam naveo je izabrano sa idejom da ekipa bude izbalansirana i sposobna da igra u oba pravca, i jedino mi je fudbal bio kriterijum. A ti se bavi klubastvom koliko hoces kad te vec zanima.
n

naravno da

pre 3 dana

puno fudbalskih razloga postoje za nedeljkovica koji ima 10 utakmica i tek treba da potvrdi kvalitet ili babicu dati prednost u odnosu na igraca koji igra ls - cisto fudbalski posmatrano!
K

Kiki Golub

pre 3 dana

I zaboravio si talentovanog mladog igrača Kangu. Savić gardista pomoćni trener i to je to....
S

Sedorf10

pre 3 dana

Ne moze da kontrolise emocije i hormone??? Ne razumem?Jeli Vlahovic nesto posebno problematican lik? Meni deluje skroz normalan. Pre pocetka prvenstva sam gledao intervjusa Nebojsom Petrovicem u kome ga taj novinar ponizava sa pitanjem da li se divi Mitrovicu najboljem strelcu reprezentacije. I Vlahovic mu da odgovor mirno i stalozeno bas onakav kakav bio ovaj novinarcic zeleo da cuje. Iako je Vlahovic u tom trenutku zano da je za klasu iznad Mitra po kvalitetu. Ali nije hteo da unosi nemir u ekipu kao Tadic(ucveljena mlada stil). Meni je bas Vlahovic tu ispao faca. Nece on sam da se namece, ako drugi smatraju da treba da sedi na klupi on cuti i sedi. Bas je ispao faca sto je sve otcutao. A sto se Jovica tice, da on bude lider to je bas apsurd. Svi znajuda je Jovic ultra lenj decko. Pa on je imao 5 kila viska ko zuba Ronaldo. Svi su mislili da ce ostaviti fudbal posle Reala. Bio je totalno van forme, Pioli mu je bukvalno spasao karijeru u Milanu. Tako da njega gledati kao lidera je bas onako los potez. Ali budimo posteni Jovic ima igracki kvalitet i to ozbiljan kvalitet, ali liderski nikako.
P

Pa pazi

pre 3 dana

Slovenija ima samo Seska i Oblaka da su top klasa, al zato ima 9 pit bulova sa njima ..jedu, grizu, ginu...Gruzija, isto ,samo Kvicha top klasa i mozda golman , i takodje 9 kidalica sa njima ...Sve je to mix dobrog vodjenja, hemije u timu, zalaganju i zelji da se ostavi zadnji atom snage...toga nema u ekipi Srbije , od svih 24ekipe,oni su bili najmalokrvnija ekipa, spora do bola , bez resenja, bez neke taktitke i igre...Piksi lose sve odradio, treba da pusti nekog drugog da totalno remontuje tim. Druge nema. PS Kad jedan Vidic, legenda , ne moze da bude glavni covjek saveza,no onaj djed izlapjelo, jasno vam je u kojem je stanju savez.
s

sta?

pre 3 dana

''Đorđe Petrović proživljava haos u Čelsiju i njegova sezona je imala uspone i padove'' Na kakve uspone i padove se misli? Decko je bio konstantan citave sezone, da Rajko nije podigao formu i da se nije pokazao u ovim utakmicama, najveca nepravda bi bila to sto ovaj momak nije branio ni jednu utakmicu.
G

Gostyyy

pre 3 dana

Petrovicu fali iskustvo, i to je evidentno. Rajkovic je nas najbolji golman od ovih koji se odazivaju, Svilar je generalno najbolji. Petrovic je sledeci u redu, Vanja kao treci moze da bude tu. Barem dok se Svilar ne predomisli, onda Vanja moze da se pridruzi svom bratu na plazi.
I

Igorgost

pre 3 dana

Sta je bre Rajkovic ozbiljno odbranio da se toliko uzdiže? Bukvalno par intervencija u tri utakmice. Englezi se povukli nakon prvog gola u U 12. minutu, Slovenci pogadjali precku i stativu, Danci nonsalantno igrali na 0:0 pravili su sanse ali nisu to bili neki previše ozbiljni šutevi i napadi. Rajković je bukvalno 4. golman Srbije po kvalitetu, čak i iza Vanje Milinkovića Savića, a kamoli Petrovića i Svilara.
R

Red Star Belgrade

pre 3 dana

@IgorGost hahahaha 4 po kvalitetu Rajkovic ? hahaha Rajkovic je najkvalitetniji nas golman uz Petrovica. Rajkovic da nije branio napunila bi nas i Švedska,a i Engleska,a i Slovenija i Danska. Kad je branio VMS mi smo primilili 7 golova na 3 utakmice na svetskom,a na ive tri utakmice samo 2 gola. Ako je primiti 7 bolje od primiti 2 onda okej kvalitetniji je VMS. I to sto je Rajkovic igrao za Crvenu Zvezdu,a ne za Partizan za koji navijas onda je 4 po kvalitetu,a da je branio u Partizanu bio bi najbolji golman u univerzumu po tebi . Pustite komentar.
I

Igorgost

pre 3 dana

@redstarbelgrade Odmah ti navijacke komplekse unosis u celu priču. Navijam i je za Zvezdu ali to ne znači da pored jednog od najboljih golmana Serije A i Evrolige Svilara i prvog golmana Čelzija Petrovića, golmana Torina koji jr bio deveti u seriji A Vanje Milinkovića Savića, treba da brani golman Majorke koja je za dlaku izbegla ispadanje u drugu ligu.
R

Red Star Belgrade

pre 3 dana

@IgorGost Wauuuu jedva izbegnes ispadanje.Maljorka vredi 85 m. Torino vredi 184 m. Maljorka primio 44,a Torino 36. Maljorka 15 zavrsila,a Torino 9. Rajkovic rekorder po broju odbranjenih penala u ligama 5. VMS osoba koju puni Monza,Kaljari. Rajkovic primio na 3 utakmice 2 gola,a VMS na 3 utakmice 7 gola. I da ti nisi Zvezdas ti si samo mali Grobar. Znamo da istina boli.
R

Realnost

pre 3 dana

Nit je Vlahovic vodja po karakteru nit je Juventus (osim po imenu) veliki klub poslednjih godina. Dzaba mu Juvebtus kada ne igra LS (ono sto je odigrao bilo je porazavajuce), nisu ni sampioni Italije godinama, jedva treci. Kostic i Tadic su proslost, a otkad su sms i Mitrovic u saudijskoj postali su ispodprosecni igraci na visokom nivou kao sto je EURO. Srbija nema nikakvu buducnost, nijednog igraca svetske klase u velikim klubovima. Vlahovic nije onaj igrac iz Fiorentine, ima uspone i padove i nista bitno nije osvojio u 3 sezone u Juventusu. Sledeci EP imace 28, 29 godina. Ljudi ne kapiraju da za veliki uspeh treba da imas 11 odlicnih igraca koji igraju na najvisem nivou i jaku klupu. Mi ni sada ni pre nismo bili ni blizu tome. Tako da su ovi neuspesi nasa realnost
s

stručnjakk

pre 3 dana

Jeste, Slovenija, Gruzija, Rumunija imaju 11 vrhunskih igrača i jaku klupu..
B

BokiBokiB

pre 2 dana

Strucnak, Covek je napisao za VRHUNSKE REZULTATE, a ne za prolazak grupe gde idu po 3 tima dalje. Nikad slabije ekipe nisu bile u nokaut fazi zbog ovog formata. Ako nemas srece sa grupom, dzaba ti. Hrvati su podbacili, ali da su prosli dalje umesto Italijana nista ne bi bilo pogresno jer Italijani nisu nista vise pokazali od njih. Cinjenica je da za VRHUNSKE REZULTATE (medalje, trofeje) treba imati vrhunskih 11 i jaku klupu. Tacka
P

Pale, RS

pre 3 dana

Reprezentacija Nemanje Vidića kao predsednika, i reprezentacija Strahinje Pavlovića kao kapitena!
F

Ff

pre 3 dana

A zašto nabrajati samo ove postojeće, ima igraca po Evropi ali treba raditi skauting nasih igraca koji igraju u inostranstvu i domaćih, Topic,Zdjelar, Erakovic,Čumic pratiti..
B

Baneeee

pre 3 dana

Prvo novinare promeniti jer mnogo znate.

Kalčopolista®

pre 3 dana

Covek koji je zvanicno najbolje napadac serije A nema mesta u ovoj mafijaskoj reprezentaciji cije su dresove obojili u crveno belo a ima mesta u Juventusu! Cudi me da nisu pozvali joloa mijtovica da bude prvi spic!
G

Gost13

pre 3 dana

Taj isti čovek je startovao prva dva meča na turniru i bio među najgorima. Stoga dok nešto ne pokaže klupa mu je realno mesto.
M

Mastas

pre 3 dana

Najbolji napadac Serie A je Martinez. Covek je prvak Italije, vicesampion Evrope, prvak sveta sa Argentinom, eno ga, i tamo reseta mreze na Kopa amerika. Covek je dokazan sa klubom i reprezentacijom na najvisem nivou, za razliku od Vlahovica koju puni 25 a nema jedan veliki trofej u karijeri a od 20.-e ga uporedjujemo sa Mbapeom ili Halandom koji je mladji od njega a postigao je duplo vise golova u karijeri
U

Urgija

pre 3 dana

Ne možeš da preboliš 7 u nizu a tek će da boli dušmanopolisto.
@

@Mastas

pre 3 dana

Vlahovic ima uzetu Copu sa Juveom
K

Kara Rajko

pre 3 dana

Najbolji je Lautaro, Vlahović je dobio Lautarovu nagradu, osrednji napadač, bez tehnike, Juventus bi ga sutra prodao ali ga niko neće. Debelo precenjen, ne vredi ni 30milona a ne 70. Mislim da se uz Jovića može naći bolji napadač za klupu,pa tek onda Vlahović jer će Mitrović odustati.
l

levi bek

pre 3 dana

Glup tekst. Cist dokaz su Slovenija i Gruzija koje nemaju top top igrace osim izuzetaka. Vazna je motivacija i dobra postavka stvari. Fudbaleri izgube motivaciju kad vide da FSS gura komibnacije i da ce neko igrati iz drugih razloga... Cist dokaz selekcija ispod 17, selektor stavi svog sina u 60om minutu i izgubimo utakmicu...
M

Maki10

pre 3 dana

Pusti Sloveniju i Gruziju koje su imale srece sa grupama. Nasa grupa najbednija statisticki u istoriji Eura i tu su Slovenci bunker igrom dosli do 3 remija cak i protiv nikad bledje Engleske. I jedni i drugi uskoro ispadaju. Ali oni koji osvajaju trofeje i medalje to su timovi sa vrhunskim igracima ciji igraci igraju u najjacim klubovima Lige petica. Ako ti je uspeh u zivotu prolazak grupe na prosirenom Euru i gde svaka prosecna ekipa moze da ide dalje, onda batali gledanje fudbala
I

Igorgost

pre 3 dana

Da bi menadzeri i mediji zaradili lovu, moraju mediji stalno da lože masu sa "ocenjivanjima" igrača, sa izgradnjom kulta ličnosti, sa demonizacijom "losih" na utakmici. A zapravo je ključan tim, uigranost, borbenost i hemija medju igracima. Al vole ljudi da sve svale na dva tri igraca kao "glavna krivca", a Srbija losa već 25 godina u fudbalu, niko da otvori ozbiljnija pitanja.
D

Delija NBGD

pre 3 dana

Lepo je to za Vlahovica ali se nadam da ce i Strale Pavlovic uskoro u neki veliki klub. Prerastao je Salcburg.
G

Gosttt

pre 3 dana

Straletu je Salcburg vrhunac. Jer jaci klubovi zele stopera koji ne ispada 5+ puta po utakmici, i koji je takticki pismen. Zato je i bio na tribinama u Bazelu i Monaku.
R

Rekonstrukcija

pre 3 dana

Ima igrača koje bi trebalo polako pozivati i uigravati za budućnost našeg fudbala: Jan Carlo Simić-štoper 19.g Boris Popović-štoper 24.g Kristijan Belić- sredina 23.g Aleksandar Ćirković TSC- krilo 22.g Nikola Čumić-krilo 25.g Mihajlo Banjac-sredina 24.g Ifet Djakovac-sredina(dečko bar trči) 26.g Eraković-štoper 23.g Milan Gajić- bar je bek 28.g Aleksa Terzić-levi bek 24.g Bogosavac-levi bek 27.g Uz: Samardžić, Ilić,Pavlović,Vlahović,Jović, Milenković,Lukć,Birmančević,Ratkov Mi nemamo desne i leve bekove , imamo par nekih pokušaja(Gajić,Terzić,Bogosavac). Nažalost to je to,bolje nemamo. Na sredini smo isto malo tanki a pogotovo na krilima!!!
K

Kramponi

pre 3 dana

Neće, ovo je reprezentacija SNS i Aleksandra Vučića. Dok se to ne promeni, ni Ancelotti i Vinicius nam ne bi mogli pomoći
j

jku

pre 3 dana

Juventus ne daje standardnog prvotimca reprezentaciji Italije i to je najbolji pokazatelj gde i kako stoje. Srbiji bi bilo bolje da gradi tim oko "plemenitijeg" igrača i nekoga ko ima liderske sposobnosti a ne oko egocentričnih, nadobudnih i iskompleksiranih zvezdica.
D

Delija NBGD

pre 3 dana

Kjeza? Kalafjori? Preterujes.
r

rea

pre 3 dana

Juventus nema Italijane u ekipi koji su bitni, osim Kjeze, kako će ih davati u startnu postavu onda? Šćešnji, Vlahović, Danilo, Aleks Sandro, Iling Džunior, Bremer, Mekeni, Radio, Jildiz... koga bi ti od njih u startnu postavu Italije? Što se igrača manje uloge tiče, oni su u rotaciji Juventusa i na klupi Italije - Gati, Fađoli, Mireti...
V

Vrteska

pre 3 dana

Izvinite napravili ste naslove i tekst da sam pomislio da je reč o Mediju ili De Brzine i i Kejnu Necu filozirati ali nikad nijedna reprezentacija nije zavisila od špica,pogotovu poput njega,vec od lucidnosti srednjeg reda i nekada krila. Inače usporedbe radi gledajte tip igrača ovog Gruzijaca iz Napolija Kaskavelije i Vlahovića i svako ce videti razliku ogromnu. Pa on ne zna igraca da predje običnog iz FK Meljak jedan na jedan. Nagledao sam se centarforova za 5 decenija naših pogotovo i ne daj bože da se oko njega ista vrti.
P

PFS

pre 3 dana

Kako je Teodosic sujetan na mladje, tako su Tadic i Mitrovic na Vlahovica..Pa bi odjure selektora!!!
r

reMa reCa

pre 3 dana

Prvi špic Juventusa u reprezentaciji sedi na klupi dok igra prvi špic kluba iz Saudijske Arabije. 😱
K

Kaze

pre 3 dana

Debela mešina iz Arabije je rak-rana nacionalnog tima i meki trbuh dosta dugo. To što je mešina iz Arabije rekorder po broju golova naše reprezentacije govori samo o sebi da smo duplo golo i dno dna u fudbalskom smislu.
s

samo

pre 3 dana

Dok novinari budu odlucivali ko je glavni u reprezentaciji ovako ce nam i ici.Samo jos napisite kako je Vlahovic bio odlican na Ep i sve ce biti jasno.
N

News

pre 3 dana

Novinari su vece zlo od Fss jer dizu pojedine igrace u zvezde I prave skandale. Teren je jedino merilo ko moze da bude lider. Na terenu treba da se pokaze. Vlahovic nije dao gol za reprezentaciju od Podgorice.
S

Sramota

pre 1 dan

Da nije bilo Vlahovica ne bi videli evropsko, to prvo. Drugo celo evropsko uopšte nije igrao svoju poziciju i mislim da ga zabole da se bilo kome dokazuje više. Od podgorice nije dao gol prvo zato što u junu protiv bugarske nije igrao, u septembru je došao protiv madjarske i protiv litvanije je ušao u igru tek u 70 minutu kada smo vodili 3:0, u oktobru nije došao i u novembru protiv madjarske i bugarske je počeo pred kraj sa klupe, toliko
R

Ranzo

pre 3 dana

Vlahovic nije Mitrovicu do kolena. Deluje zanimljiv zbog tog sto je brzi od Mitrovica i ima jak sut, ali osjecaj za gol, sposobnost da grize na duge lopte, to su vrlo bitne osobine koje Vlahovic nema, videli smo na EP koliko je duela Vlahovic izgubio, koliko mu u Seria A treba mrtvih prilika za go da bi zabio. Trenutno nasa najbolja napadacka opcija je Jovic.
l

loooooool

pre 3 dana

Hahahahha Mitar iz Arabije je totalno propao igrac. Treba mu 1000 sansi da cusne loptu u gol dok ovaj igra za Juve. Skroz te kapiram, Mitar ti je prirastao srcu svih ovih godina, i meni je, ali trebamo reci realno stanje stvari.
0

015

pre 3 dana

Toga se i plasim Više ga zanima izgled i frizura nego igra za reprezentaciju Kad god je prijateljski svaki drugi put izmisli neku misterioznu povredu... Bitno je da je on zavrnuo sorc i majicu da dobije lepu bojicu...
H

Herakle

pre 3 dana

Samo zamisljam da Italija ima Vlahovica kako bi bio promovisan i drzan kao malo vode na dlanu. Mitar je tu i legenda je, ali treba i on da podrzi ovog decka i bude dopuna. Rajkovic - Veljkovic, Pavlovic.(LB) Milenkovic , Erakovic(RB) - Samardzic (Ilic), Lukic (Belic), Zivkovic, Birmancevic - Sergej (Tadic) - Vlahovic (Mitrovic) To je tim koji bih spremao za kvalifikacije
@

@Herakle

pre 3 dana

Znaci maltene isti tim. Gde ti je Nedeljkovic koji je presao sad U Aston Vilu, gde ti je Radonjic jedini nas brzi igrac. Mitar je svoje zavrsio. Vlahovic, Jovic i uz njih neki mlad napadac Ratkov ili Joveljic.
H

Herakle

pre 3 dana

@ u pravu si, ima tu oar igraca kao sto je Nedeljkovic, Belic, i slicno. Videti ove momke iz Radnickog i TSC ima li kiga bar 2,3 igraca ubaciti. Onaj mali brzi iz Kragujevca. Radonjic je odigrao 270min za celu sezonu ne bih mlatio sa njim. Gajic kao desni bek je ipak ozbiljno limitiran za jaci fudbal, Terzic aleksa videti da li i sta moze ipak igra u ozbiljnom klubu. Da li u dijaspori ima jos nekog. jan Karlo Sinic definitivno da bude ukljucen. I miskim da je veliki propust stojkovica sto uz ovu trojicu standsrdnih i Babica nije vodio Erakovica i Karla Simica.
K

Koan

pre 3 dana

Nekada smo imali i...ništa.Australija nas eliminisala sa SP. Slovenija nas eliminisala iz kvalifikacije. Sada nemamo i...opet ništa.Ruku na srce veći je neuspeh da te Australija eliminiše nego Danska, barem od Slovenaca nismo izgubili. Da ipak nismo malo u zabludi da smo bilo kad nešto značili i da označimo. . Ni pre a ni sad.
b

bljuc

pre 3 dana

sta ce drugo Joksic nego da pokaze svima kakav je grobar
r

rea

pre 3 dana

Dobro, ako ti je lakše - biće ovo reprezentacija Joveljića i Kabića.

Milan Lazarevic

pre 3 dana

Reprezentacija STRAHINJE PAVLOVIĆA!!
G

Gostyyy

pre 3 dana

Pavlovic je novi Mitrovic. Slab igrac, ali srcan, i zato ce uvek da ga guraju, i uvek ce od njega da bude vise stete nego koristi.
H

Hahajahaga

pre 3 dana

Jaaaoo hagagshsaha
k

kendisport

pre 3 dana

Moze da bude samo reprezentacija Milenkovica ili Pavlovica, jer ce ovaj cirkuzant brzo nestati sa mape vrhunskog fudbala i uskoro se preseliti u neku Arabiju ili Tursku