Stefana Veljković Lisinac (MN press)
Stefana Veljković Lisinac (MN press)

Stefana Veljković opet u odbojci, ali u drugoj ulozi

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.08.24. | 16:16

Proslavljena odbojkašica počela da radi na Ubu

Prošle su tri godine otkako je Stefana Veljković Lisinac odigrala poslednji odbojkaški meč u karijeri i oprostila se u finalu Evropskog prvenstva pred 20.000 navijača u Beogradskoj areni.

Od tada se posvetila ulozi majke, u srećnom braku je sa takođe slavnim odbojkašem Srećkom Lisincem, ali sada je kucnuo čas za povratak omiljenom sportu. Doduše, ne kao aktivna odbojkašica već kao trener.

Izabrane vesti

Naša trofejna odbojkašica će pomagati u stručnom štabu Mirjani Musulin na Ubu i akcenat će biti na radu sa srednjim blokerima. Očigledno da je Stefani nedostajala odbojka i da je rešila da se vrati sportu u kojem je ostavila neizbrisiv trag.

Podsetimo, Stefana je sa reprezentacijom Srbije bila prvak sveta (2018) i dvostruki prvak Evrope (2017. i 2019), ima olimpijsko srebro iz Rija, evropsko srebro iz Beograda i evropsku bronzu iz 2015. godine. Bila je klupski prvak Evrope sa Novarom, a dobitnica je i brojnih individualnih priznanja. Povratak takve veličine u srpsku odbojku može da bude samo dobra vest i lepa stvar za odbojkašice Uba.


tagovi

Stefana VeljkovićŽOK Ub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara