Bruno Duarte (©MN Press)
Bruno Duarte (©MN Press)

Duarte: Nismo se snašli u startu, posle smo neutralizovali Benfiku i mogli do dobrog rezultata

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.09.24. | 00:33

"Nema nezasluženih pobeda, oni su slavili jer su uradili nešto dobro", kaže Brazilac

Nije uspeo Bruno Duarte ozbiljno da pripreti golu Benfike, dugo se i ostatak Crvene zvezde mučio da pronađe adekvatan pristup utakmici u kojoj je lako mogla da se nadigrava sa velikanom iz Lisabona, pa je tako šampion Srbije ostao bez bodova pred punim tribinama stadiona Rajko Mitić.

Izabrane vesti

Brazilski napadač bio je pod posebnom prismotrom Benfikine odbrane, pa nije uspeo da napravi razliku kao što je to činio u nekim ranijim utakmicama. Posle svega, rekao je za portugalsku Abolu da Benfika nije nezasluženo slavila, ali i da se Crvena zvezda nije najbolje snašla na visok presing gostiju.

"Benfika je započela meč jako dobro, mi se nismo snašli kod njihova dva gola i to nas je kasnije skupo koštalo. Ipak, bitno je da smo pokazali reakciju. Pokazali smo da imamo kvalitetan tim koji je sposoban da okrene bilo koji rezultat", poručio je strelac već šest golova u novoj sezoni i dodao:

"Znali smo da će izvršiti pritisak na nas, tako Benfika igra, bez obzira da li je kod kuće ili na strani. Mi se tu nismo snašli, ali onda smo se doveli u red i uspeli da ih neutrališemo. Čak smo mogli na kraju da izvučemo dobar rezultat".

Ipak, tri boda su otišla za Lisabon.

"Naravno, nema nezasluženih pobeda. Benfika je slavila jer je uradila nešto dobro i potpuno je zasluženo".

Crvena zvezda sledeći meč u Ligi šampiona igra 1. oktobra na stadionu Đuzepe Meaca protiv Intera. Pre toga, već u ponedeljak od 19 časova na programu je prvi ovosezonski večiti derbi u kojem je domaćin Partizan.


tagovi

Bruno DuarteLiga šampionaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara