Mark Andre Ter Štegen (©Reuters)
Mark Andre Ter Štegen (©Reuters)

Ter Štegen posle kobne greške: Nismo se razumeli, žao mi je Garsije

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.09.24. | 01:07

"Desilo se nešto što ne bi trebalo da se događa", rekao je nemački golman

Barselona se nije proslavila na početku Lige šampiona, najvećim delom jer je greškom Marka Andrea Ter Štegena ostala sa igračem manje. Nemac je uvalio kosku Eriku Garsiji koji je već u 10. minutu zaradio direktan crveni karton, što je Monaku znatno olakšalo da dođe do pobede pred svojim navijačima i u prisustvu najvećeg košarkaša svih vremena Majkla Džordana.

Izabrane vesti

Ter Štegen je novinarima poručio da žali zbog onoga što se dogodilo Garsiji i preuzeo krivicu za poraz.

"Nismo se razumeli dobro u toj situaciji, žao mi je zbog Erika. Povredilo ga je isključenje. Igrali smo pritom 80 minuta sa igračem manje. Stvarno se nismo razumeli. Desio se nešto što ne bi trebalo da se događa u fudbalu, ali i to je deo igre. Poraz boli, jer smo i sa desetoricom uspeli da se borimo do kraja", izjavio je Nemac.

On je aplaudirao ostatku tima zbog reakcije i borbe prikazane u preostalih 80 minuta sa igračem manje.

"Stajali smo ravnopravno sa Monakom. Drugi gol smo primili u trenutku kada to nije trebalo da se desi. Na kraju ostaje žal što nismo uzeli bar bod".

Posle nerešenog rezultata na poluvremenu, Ter Štegen kaže da je ideja za nastavak bila da se igra više timski.

"Znali smo da će Monako ići napred, da će nas pritiskati. Želeli smo da izađemo na teren ujedinjeni i donekle smo uspeli u tome, ali onda nas je taj drugi gol izbacio iz balansa. U Ligi šampiona moraš uvek da pobeđuješ, to je cilj. Pokušaćemo da dobijemo već sledeći meč kod kuće. Sada se fokusiramo na Viljareal".


tagovi

Mark Andre Ter ŠtegenBarselonaLiga šampionaErik Garsija

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara