Marko Narančić (© MN Press)
Marko Narančić (© MN Press)

Podmlađeni Novosađani obeležili mesec dana rada: Vojvodina raste kao tim

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.08.24. | 11:22

"Klub je prepoznao da svi igrači imaju visok potencijal", ističe trener Narančić

Okupili su se odbojkaši Vojvodine pre mesec dana i upalili motore posle zasluženog odmora. Iako trener Marko Narančić ne može da računa na kompletan igrački kadar zbog brojnih reprezentativnih akcija, konačno je na red došao i daleko zanimljiviji deo priprema – prijateljske utakmice.

Pred Lalama su u narednom periodu provere sa Partizanom i Spartakom, kao i kraći put u Bugarsku. Prema unapred pripremljenom programu stručnog štaba, u planu su tada mečevi protiv Levskog. Bivši prvak države će po povratku u Srbiji izvesno učestvovati i na dva turnira.

Izabrane vesti

Prvi bi trebalo da se održi sredinom septembra u Kragujevcu. S druge strane, "Memorijal velikana" u Novom Sadu (od 20. do 22. septembara) imaće funkciju generalne probe uoči početka sezone.

"Najvažnije je da nemamo problema sa povredama. Jedino je Nemanja Antunović bio bolestan, što je malo pokvarilo prvobitne planove, ali smo se snašli i improvizovali. Sada nam predstoje pripremni mečevi na kojima od igrača očekujemo samo da pruže maksimu. Ako uz to ostvare i pobedu, biće to samo veliki plus. Napominjemo i da trening utakmice, osim Memorijala velikana, neće biti otvorene za publiku", istakao je Narančić za klupski sajt.

Svestan je strateg prošlogodišnjeg osvajača Kupa i Superkupa da računa na nešto drugačiji sastav u odnosu na takmičarsku 2023/2024. Kako je i bilo očekivano, ekipa je značajno podmlađena, ali dosadašnji naporni rad pokazao se kao odličan putokaz za budućnost kluba.

"Mlađi igrači koji su se priključili iz selekcije trenera Strahinje Kozića dobro su se uklopili i jako su posvećeni. Verujemo da možemo da izvučemo maksimum i budemo u vrhu srpske odbojke. Ovo je sigurno pravi put, pošto svi momci imaju visok potencijal. Klub je to prepoznao i odlučio da pruži šansu. Važno je da rastemo kao tim, a titula i jeste cilj u narednom periodu”, zaključio je Narančić.


tagovi

OK VojvodinaMarko Narančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara