Partizan Mozzart Bet (©MN Press)
Partizan Mozzart Bet (©MN Press)

Partizan Mozzart Bet označio kraj prodaje sezonskih ulaznica

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 22:12

Ostatak slobodnih mesta biće ostavljen za slobodnu prodaju, od utakmice do utakmice. Takođe, Parni valjak za otvaranje sezone protiv Borca Mozzart otvara vrata Arene za sve

Pre samo četiri dana Partizan Mozzart Bet objavio je da je prodala više od 14.500 sezonskih ulaznica, što je oduševilo ne samo sve u klubu, već i celu košarkašku javnost. U četvrtak popodne ipak iz kluba je stiglo saopštenje da je označen kraj prodaje godišnjih karata.

Izabrane vesti

"KK Partizan Mozzart Bet objavljuje završetak prodaje sezonskih ulaznica za sezonu 2024-25. Nakon faza 1 i 2, Klub je doneo odluku da u skladu sa ostvarenim rezultatima prodaje ne uđe u fazu 3, već da slobodna mesta ostavi dostupnim kroz prodaju dnevnih ulaznica. Svi kupci koji se trenutno nalaze u procesu realizacije svoje kupovine, moći će da je završe bez ikakvih problema", objavio je Partizan Mozzart Bet.

Pored toga, iz Humske su pozvali sve navijače da dođu na otvaranje sezone u Jadranskoj ligi i meč protiv Borca Mozzart naredne srede od 19 časova. Vrata Beogradske arene biće otvorena za sve, odnosno neće biti naplate ulaznica.

Pre duela sa Čačanima, crno-bele čeka prijateljski meč sa Efesom u petak od 14 časova, pa duel sa Panatinaikosom u subotu od 21.00.



tagovi

KK PartizanAnadolu EfesPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara