TREĆA SMENA: Kari, Harden, Bogdanović, Bjelica, a pre njih fudbal u Argentini, Brazilu i Čileu

Vreme čitanja: 3min | pon. 04.01.21. | 22:30

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SAN LORENCO – HIMNASIJA, 23.20

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Izabrane vesti

Obe ekipe su svesne da ih jedino trijumf ostavlja u borbi za prvo mesto u grupi i to samo u slučaju da Banfild ne pobedi protiv Taljeresa. San Lorenco i Himnasija imaju identičan skor po jednu pobedu, remi i poraz i skoro istu gol razliku. U skladu sa tim trebalo bi očekivati neizvestan okršaj timova čija su se tri od poslednjih pet međusobnih duela završila rezultatom 1:0.

UNIVERSIDAD KATOLIKA – HUNČIPATO, 23.15

(Fudbal, Čile 1)

Lideru čileanske primere hitno je potreban trzaj kojim bi se prekinuo niz od četiri remija. Prosto je neverovatno da je najubitačniji napad prvenstva u toj seriji dva puta odigrao 0:0. Sada mu Union Kalera diše za vratom sa jednim bodom zaostatka, a opasno se približila i Union Espanjola. Tri od poslednja četiri sučeljavanja pripala su Katolici koja je u dva navrata postizala po tri gola.

TALJERES – BANFILD, 01.30

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Banfild trijumfom protiv Taljeresa rešava pitanje pobednika grupe. Posle tri runde ima maksimalan učinak, a od poslednjih deset utakmica izgubio je samo jednu i to od River Plejta. Slična je situacija je sa Taljeresom koji pamti samo jedan poraz u minulih 11 duela, a ukoliko savlada direktnog konkurenta prići će mu na bod zaostatka i uoči poslednjeg kola gajiće određenu nadu da može u finale i borbu za Libertadores.

KONFIJANSA – NAUTIKO, 00.00

(Fudbal, Brazil 2)

 Meč dva tima koji će se do kraja prvenstva boriti za opstanak, iako do pre samo mesec dana nije delovalo tako. Barem ne iz ugla Konfijanse, ali je domaćin potom vezao pet poraza i prednost u odnosu na večerašnjeg rivala sveo na samo četiri boda. Nautiko se nalazi u zoni ispadanja, međutim, u neuporedivo je boljoj formi. Gost je vezao pet mečeva bez poraza i primio je samo jedan gol u tom periodu.

AUDAKS ITALIJANO – UNION ESPANJOLA, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

Dok Audaks kuburi u donjem delu tabele, Espanjola se nalazi u užoj konkurenciji timova koji će se boriti za titulu u čileanskoj Primeri. Ima četiri boda manje od prvoplasirane Universidad Katolike, a jedan manje zaostaje za Union Kalerom. Sa 43 gola na 25 utakmica važi za drugi najubojitiji napad u državi koji će pokušati da slomi drugu najporozniju odbranu lige, onu koja je do sada dozvolila rivalima 41 pogodak na 26 utakmica.

ATLANTA – NJUJORK NIKS, 01.30

(Košarka, NBA)

Hoksi su jedna od najraspucanijih ekipa na startu sezone u NBA ligi i prosečno beleže 120 poena po utakmici. Otvorili su sezonu sa četiri pobede i jednim porazom i mogli komotno da se nađu na liderskoj poziciji istočne konferencije da ih u poslednjoj utakmici nije iznendaio Klivlend koji je slovio za autsajdera. Atlanta je pobedila Nikse u tri navrata u poslednje četiri utakmice, a prethodne tri prosečno je padalo čak 286 poena.

HJUSTON – DALAS, 02.00

(Košarka, NBA)

Roketsi su odigrali četiri utakmice, imaju polovičan učinak, ali nijednom od starta sezone nisu propustili priliku da prebace stotku. Mevsi su poklekli u prethodnoj utakmici protiv Čikaga koji je iskoristio činjenicu da u sastavu rivala nisu bili Krostaps Porzingis i Luka Dončić. Slovenački košarkaš je propustio meč sa Bulsima zbog problema sa kvadricepsom i ostaje da se vidi hoće li bi spreman za okršaj sa ekipom koja je dva puta zaredom pobeđivala Dalas. Ovi rivali poslovično igraju mečeve na veliki broj poena.

GOLDEN STEJT – SAKRAMENTO KINGS, 04.00

(Košarka, NBA)

Došao je Stef Kari protiv Portland Trejl Blejzersa do 62 poena i rekorda karijere i to je dobra najava za ono što bi moglo da se dogodi Kingsima. Plej Voriorsa je uspavano otvorio sezonu, ali je vrlo brzo namestio nišan što govori i osam pogođenih trojki iz 16 pokušaja na prošlom meču. Sakramento je vezao dva poraza od Hjustona u Tojota centru i u glavi mu je jedino prekid negativne mini-serije.


tagovi

klađenjeInternet klađenjeTreća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara