Humanitarni tiket u podne: Milovan Ćirković tipuje za FK “Mladost - Radost”

Vreme čitanja: 4min | sre. 18.11.20. | 10:49

Trener Ašanti Golda iz Premijer lige Gane očekuje makar dva gola u prvom poluvremenu meča Belgija – Danska

Današnji plemeniti kladilac po treći put radi u Africi, nakon Tanzanije, obreo se i u Gani. Poznati trener Milovan Ćirković u naredne dve godine predvodiće Ašanti Gold iz Premijer lige Gane.

Izabrane vesti

“Prošle sezone tim je završio kao trećeplasirani i igraće Kup Konfederacija Afrike. Cilj kluba u ovoj sezoni je da budemo među prve četiri ekipe. Liga je počela 15. novembra i nisam imao vremena za ozbiljnije pripreme pred početak sezone. Jedini sam Srbin u klubu”.

Afrički kontinent vam nije nepoznanica. Gana je jedna u nizu zemlja u kojoj ste radili do sada?

“Druga po redu. Bio sam u Tanzaniji u dva navrata, tačnije 2008. i 2012. godine. Reč je Simbi, sa kojim sam u drugom mandatu osvojio šampionat i ušao u Top 16 u celoj Africi, ispali smo u Sudanu na penale”, podvlači Ćirković i prelazi na humanitarno tipovanje.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit na vaš račun ili isplatiti sredstva.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Vraćamo se humanitarnom tipovanju. Ćirković je krenuo od Lige nacija u 20.45 startuje utakmica BELGIJA – DANSKA. Belgijanci imaju tri pobede u nizu, poslednju nad Engleskom. Danci su nakon remija sa Englezima nanizali pet pobeda. Selekcije sa optimizmom ulaze u duel. Međusobni skor je ujednačen, 3:0:3.

“Pokušaću sa dva i više golova u prvih 45 minuta”.

BiH – ITALIJA je naredni duel iz Grupe A. Italijani su bez poraza, a domaći bez trijumfa. BiH je izgubila poslednje tri utakmice, za razliku od Italijana koji nemaju poraz na poslednjih 10 mečeva. U septembru su dve selekcije odigrale 1:1. Ukupni međusobni skor je 0:1:2.

“Idem sa 2&2+”.

Sudar ostrvskih zemalja u kome ENGLESKA dočekuje ISLAND. Međusobni skor je 2:0:1, a poslednji duel dobili su domaći sa 1:0. Island ima pet poraza u grupi dok su domaći u zaostatku za Belgijom i Danskom. Bolni su porazi Engleza od pomenutih reprezentacija bez datog gola.

“Pokušaću sa prelazom iz jedan u jedan”.

Ćirković je najpre boravio u Kuvajtu gde je sedam godina radio sa mlađim kategorijama. Zatim dva puta u Jordanu sa seniorima, potom u Saudijskoj Arabiji u Al Ahliju sa Milovanom Rajevcem. Onda u reprezentaciji Mjanmara sa Radojkom Avramovićem, pa opet sa Rajevcem na Tajlandu, nakon čega je napravio pauzu sve do sadašnjeg angažmana u Gani. Milovan ne može da zaobiđe reprezentaciju domovinu, SRBIJA – RUSIJA. Suficit Rusa iznosi pet poena. Orlovi imaju remi, poraz nakon penala koji nam je bio bolan, pa nerešen ishod sa Mađarima. Nakon tri remija Rusija je izgubila od Turske. Kroz istoriju Srbija nije trijumfovala nad Rusijom, 0:2:3.

“Da pokušam sa kombinacijom jedan, iks uz dva plus”, zaključuje dobrotvorno tipovanje Ćirković koji je ugovor sa klubom iz Gane parafirao na dve godine, ali ima nagoveštaja da će preuzeti neku od reprezentativnih selekcija te zemlje M21 ili M23.       

Našeg plemenitog gosta informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju. Učesnica "Humanitarnog tiketa u podne", glumica Olja Lević pogodila je pet tipova, košarkaškim žargonom rečeno, “kao kap”. Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vršca Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solistaAleksa Nedeljković, Slaven Čupković, Danilo Nikolić i Olja Lević. Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.959.694 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija ĐorđevićZoran Njeguš, Milan ZelenPredrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić i Olja Lević.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Javnu ustanovu centar ''Sunce'' iz Prijedora. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara