Komentari na vest

Evropska košarka kroz Barsin primer: Minus u kasi 10.340.000 evra, profitabilniji ženski fudbal

I

Istine radi..

pre 21 minuta

Mozda da se fuzionisu sa Igokeom kao neki??Ima Mile love
@

@@@@

pre 9 minuta

Ne znaš šta je fuzija. Da znaš ne bi pisao te gluposti.
m

milo123

pre 24 minute

samo jedan klub na svetu moze da namakne jedan od najvecih budzeta u EL, sve skoro sami prihoduju od ljubavi, usput vracaju nagomilane dugove (gistro sve vec vraceno), i sve to pod totalnim aparthejdom, protiv sistema, drzava, sudija.. samo ih Hezonja i Moneke volu. Nate. Taj isti klub je u stanju da istovremeno priusti najboljeg trenera u svemiru vec 3 godine (bez ikakvog valjanijeg rezultata), da svake godine promeni ceo igracki kadar (sa veoma skupim igracima). Taj klub je takodje dobio metlu.
S

Sale Kg

pre 32 minute

Pa bolje i ovakav poslovni primer nego kao sto su nam ugasili Zvezdu i naterali nas da navijamo za FMP.
1

149

pre 20 minuta

🤭
P

Pjer Karden

pre 43 minute

Nije uporedovi,iza njih stoji fudbalski klub koji je svetski brend i koji to lako može da pokrije a ko stoji iza CZV i PAR ko im pokriva basnoslovne ugovore za strane igrače,sms-om skupljamo poruke za bolesnu decu a oni troše ko fudbalski klubovi.Evroliga je lakrdija,takmičenje bez ikakvog smisla i ja sa pozicije navijača CZV mogu da kažem samo jedno,šta će nam to,i da igramo plej of ništa ne znači a mnogo košta,bolje da igramo FIBA LŠ
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 sat

Pisao sam sinoć o ovome na kukanje pojedinaca da se Zvezda od sledeće godine vraća na budžet od 5 miliona i igranje lige šampiona zato što ima već dva kiksa u Aba ligi i neće je osvojiti. Za srpsku košarku je bolje da se to što pre desi. Ovo pišem za srpsku košarku a ne za interes klubova ili onih koji vode te klubove a i za samu državu. Šta će srpska košarka sutra imati od toga što će država svake godine izdvojiti 50 miliona evra da dva naša kluba igraju Evroligu sa po 10 stranih igrača u ekipi. A tako će biti jer srpskih igrača koji imaju kvalitet da igraju Evroligu nema ni na vidiku. Teodosić, Nedović i Kalinić možda mogu još ove godine nešto da pruže i kraj. Gudurić, Petrušev i Milutinov pitanje je da li bi se vraćali u Srbiju. Lučić isto kao i Nedović, Teodosić i Kalinić. Dobrić, Davidovca, Mitrović i Plavšić su prosek koji se i sad muči nešto da isporuči. Pokuševski, Nakić, Koprivica i Lakić veliki znak pitanja. Smailagić nemože eno ga Trinkjeri kuka na njega. Znači Milutinov, Petrušev, Gudurić, Marinković, Dobrić, Pokuševski, Plavšić i Avramović ako napusti Rusiju mogu u naredne 3-4 godine da igraju Evroligu. Novih srpskih igrača nema ni na vidiku. Da li bi se ovi što mogu a što su u inostranstvu vratili ovde je veliki znak pitanja. I otprilike ako igramo Evroligu gledaćemo po 10 stranaca i u Zvezdi i u Partizanu plus Plavšić, Dobrić i Kostić odnosno Marinković, Pokuševski i Bošnjaković. I čemu to vodi, kroz 2-3 godine utakmice bi gledali samo 5 do 8 hiljada ljudi jednostavno ljude nebi interesovalo da gledaju ekipe bez srpskih igrača a izdaci države svake godine 50 miliona evra.
M

Metlosky

pre 17 minuta

Gde su spancima i turcima i francuzima i nemcima,izraelcima domaci igraci ili grcima,rusima tek kad bi igrali opet EL.Nigde ili max 20% reda radi ih imaju. Cela spanska liga nikad nije imala manje domacih....63 spanca u 16 kluba...A ovima sto Zvezda smeta, koja ima jedina godinam 50% domacih igraca minimum,porucicu da prvo svoj americki demontiraju i vrate u cipi i fiba klub, tu im je i mesto bilo i onda da pricaju i dele savete drugima.Reprezentativca nisu dali jos od Bogdana Bogdanovica i Milutinova donekle Srbiji.Bircevica i Marinkovica ne racunam imaju doprinos kao Simonovic i Simanic. Takodje ovo ce se nastaviti METLANJE
V

VAŽNO PITANJE

pre oko 2 sata

Gde je Partizanu novac od TV prava?
К

Кљаки

pre 23 minute

Не дају сувласници Евролиге. Донели су правило да они узимају највећи новац од ТВ а остали кикирики. Нпр Партизан је био гледанији на ТВ уживо од многих сувласника али узалуд.
b

bvb

pre oko 2 sata

Upravo ono sto svi govore. Nema teorije da Zvezda ili Partizan posluju u plusu bez pomoci drzave i fantomskih sponzorskih ugovora. Je l stvarno neko veruje da Sunoko sponzorise Partizan, a Crvenka Zvezdu jer eto potrebna im je reklama, a da zauzvrat ne dobijaju dilove sa drzavom?
К

Кљаки

pre oko 3 sata

Да се уведе ограничење на потрошњу. Није нуклеарна физика. Одреди се рецимо 20 000 000€ за платни фонд и не може се преко тога. Евролига би била уједначенија, конкурентнија самим тим занимљивија и привлачнија публици и спонзорима.
G

Gost7

pre oko 2 sata

Gluposti
D

Da da da

pre oko 3 sata

A bitno je da navijaci jednog kluba veruju svom precedniku kao slepi i ako je očigledno da su svi kosarkaski klubovi u minusu samo je njihov klub u plusu i zamislite to samo od prodaje karata i sendviča svojim pristalicama!!!
A

Adresa je

pre oko 2 sata

Stjepana Šupanjca 1a
A

ADRESA

pre oko 2 sata

Je Kkp
@

@Da da da

pre oko 2 sata

Tu priču je gurao od 2011. Mahanje Eksel tabelama itd
7

777

pre oko 3 sata

Ne znam sto se nasi klubovi loze na el realno bolje igrati ls u basketu.
к

кад си

pre oko 3 sata

био мали играо си баскет са медицинком лоптом???
P

Pobeda je resenje

pre oko 3 sata

Lepo ako nisu profitabilni neka se ugase i ovo im je previše para za tapkanje lopte o parket i prebacivanje lopte kroz obruč.
н

непознат

pre oko 2 sata

И оном глумцу што "само" глумата испред камере је превише пара, и оном певачу што "само" пева је превише пара, са таквим плитким и незрелим размишљањем можеш у недоглед.