Leo Mesi i Andres Inijesta (©Reuters)
Leo Mesi i Andres Inijesta (©Reuters)

Mesijeva dirljiva poruka mentoru Inijesti: Nedostajaćeš lopti

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.24. | 11:58

Argentinac pisao bivšem saigraču povodom završetka karijere

Može se diskutovati, ali za većinu je Lionel Mesi najveći fudbaler svih vremena. Osvojio je Argentinac sve što je mogao igrajući za Barselonu i reprezentaciju, postavio je brojne rekorde i plesao po terenu kao malo ko pre njega. Još manje u njegovo vreme ili posle.

Ipak, dvojica saigrača izuzetno su značajna za Mesijev razvoj i pitanje je šta bi bilo da ih nije imao uz sebe kada je stasavao u Barseloni. Reč je, naravno, o Ćaviju Ernandezu i Andresu Inijesti.

Izabrane vesti

Prvi je odavno završio igračku karijeru, u međuvremenu i bio trener katalonskog giganta, dok se vest o Inijestinoj odluci o povlačenu pojavila pre nedelju dana, a danas će je i zvanično saopštiti na konferenciji za medije. Tim povodom oglasio se Mesi objavom na društvenim mrežama.

"Jedan od najmagičnijih saigrača i onih sa kojima sam najviše uživao da igram. Andres Inijesta, nedostajaćeš lopti, a i svima nama. Želim ti sve najbolje, fenomenu", napisao je Mesi uz zajedničku fotografiju sa španskim vezistom.

Leo Mesi i Andres Inijesta delili su svlačionicu od 2004. do 2018. godine. Za to vreme Barselona je osvojila 32 trofeja, od kojih četiri u Ligi šampiona.


tagovi

Andres InijestaLionel MesiBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara