Najbolji strelac Boltona Dion Čarls
Najbolji strelac Boltona Dion Čarls

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Zabavno u Boltonu

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.24. | 11:47

Pročitajte nekoliko predloga za 8. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ŠKOTSKA 2 | 20:45
Falkirk - Livingston
ID: 8398584

Radi se o okršaju ekipe koja deli lidersku poziciju sa Ejrom i klubom koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige Škotske. Domaći imaju tri boda više, no, neće im biti lako da osvoje ceo plen protiv Livingstona. Možda je najmudrije da se opredelite za golove na obe strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA - LIGA TROFEJ | 20:45
Bolton - Aston Villa M21
ID: 8398502

Bolton se takmiči u Ligi jedan, dok su sa druge strane momci koji pokušavaju da pokažu da su dostojni mesta u prvom timu Aston Vile. Na prvi pogled kec ne bi trebalo da dođe u pitanje, ali kako očekujemo da gosti priušte gledaocima vrhunsku borbu možda je 3+ bolja opcija.





Ukupno golova

Tip: 3+ (1.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 5 | 20:45
Tamworth - Gateshead
ID: 8398470

I letimičan pogled na tabelu trebalo bi da vam ukaže na to šta je najpametnija odluka. Domaći se nalaze malo iznad zone ispadanja i vezali su dva poraza. S druge strane, njihovi rivali su u vrhu i u sjajnoj su seriji rezultata, te se dvojka ovde nameće kao najbolji izbor.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA W | 18:45
Roma W - Wolfsburg W
ID: 8398579

Vučice sa jedne, vučice sa druge strane. To obećava veliku borbu. Ipak, tas preteže ka Nemicama, koje su svojevremeno dva puta bile na krovu Evrope i koje su u poslednjih nekoliko sezona više puta igrale u finalu ovog takmičenja. Rimljanke nisu loše, ali očekujemo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
ENGLESKA 6 JUG | 20:45
Worthing - Welling Utd.
ID: 8398513

Domaći imaju samo tri boda više nego protivnik, a pre svega tri dana izgubili su ovde od Mejdstouna sa 2:0. Ipak, ukupno gledano u boljoj su formi, zbog čega kec ima prevagu nad ostalim ishodima. Očekujemo i dosta pogodaka, pa ne bi bilo loše da pokušate sa kombinacijom 1&3+.





Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.15)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA TROFEJ | 20:00
Notts County - Northampton
ID: 8398471

Radi se o prilično nezgodnom paru. Nots Kaunti je član Lige dva, dok je njegov protivnik u takmičenju koje je za stepenik kvalitetnije. Međutim, Nortempton od početka sezone ne uspeva da pronađe željenu formu i to ga frustrira, zbog čega nam kec izgleda najprihvatljivije.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA TROFEJ | 20:00
Swindon - Bristol Rovers
ID: 8398577

Još jedan okršaj klubova koji su smešteni u Ligama jedan i dva. Međutim, razlika u odnosu na prethodni je u tome što su domaći (iz slabijeg takmičenja) u poslednje vreme u krizi, dok se Bristol Rovers konačno probudio i vezao dve pobede. Zbog toga vredi rizikovati sa gostima.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Za izbegavanje
ENGLESKA 7 SEVER | 20:45
Morpeth - Ilkeston
ID: 8398581

Sa četiri boda više gosti zauzimaju sedmu poziciju, dok su protivnici 15. Ipak, i jedni i drugi imaju puno problema sa aktuelnim formama te su svi ishodi realni. Na njihova prethodna dva međusobna okršaja došli su kečevi sa pogocima na obe strane, ali sada je izbegavanje bolje.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara