TREĆA SMENA: Kruzeiro živnuo, nastavlja se Liga kup Argentine, ne miruju ni Kolumbijci, Paragvajci, Venecuelanci...

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noć

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Dolaskom Luiza Felipea Skolarija na kormilo Kruzeira, slavni klub iz Belo Orizontea je živnuo, osvojio je sedam bodova u poslednja tri kola i konačno pobegao iz opasne zone u drugoligaškoj konkurenciji u Brazilu. Botafogo iz Sao Paula je na pretposlednjem mestu, ali je u naletu, uzeo je četiri boda u poslednja dva meča.

GUARANI – CSA, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

CSA je trenutno ekipa koja je u najboljoj formi u brazilskoj Seriji B, ima sedam mečeva u nizu bez poraza i mogla bi da se umeša u borbu za elitu. Guarani je na 14. mestu i bliži je borbi za opstanak nego za gornji deo tabele. U prvom delu sezone CSA je dobio sa 1:0, a i prethodni meč ova dva tima je rešen jednim pogotkom. Očekuje se opet tvrd duel sa malim brojem pogodaka.

ENVIGADO – CD EGULDAD, 00.00

(Fudbal, Kolumbija)

Envigado je bez pobede devet utakmica, dok se CD Eguldad bori za jedno od prvih osam mesta za plej-of. Poslednja četiri meča ova dva tima završena su tipom 0-1 gola, pa se opet očekuje duel sa malim brojem pogodaka. Poslednji meč ova dva tima završen je bez golova.

GUARANI – DIAZ, 00.30

(Fudbal, Paragvaj)

Biće ovo duel ekipa koje su očajno počela šampionat Paragvaja. Guarani posle tri kola ima samo bod, dok Diaz ima sva tri poraza. Poslednjih šest međusobnih susreta Diaz nije slavio protiv ekipe iz Asunsiona. Krajem septembra, Guarani je dobio u gostima Diaz sa 1:0.

DEPORTIVO TAHIRA – KARAKAS, 01.00

(Fudbal, Venecuela)

Veliki derbi šampionata Venecuele igra se u San Kristobalu. Sastaju se ekipe koje imaju maksimalan učinak u Grupi B Primere. Poslednja tri međusobna duela završena su bez pobednika. Karakas nije dobio poslednje dve utakmice u San Kristobalu.

ARGENTINOS JUNIORS – ALDOSIVI, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Ovog vikenda nastavlja se Liga kup Argentine. Argentinos i Aldosivi su na premijeri takmičenja odigrali bez golova protiv San Lorenca, odnosno Estudijantesa. Meč se igra na stadionu Dijego Armando Maradona u Buenos Ajresu. Poslednjih godina Aldosivi je bio uspešnij od Argentinosa. Ima četiri pobede i remi u prethodnih pet mečeva.

PARANA – KONFIJANSA, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Parana je odlično počela šampionat u Seriji B, ali je u padu. Na poslednjh devet utakmica samo je jednom slavila, pa je sada na tek osmom mestu. Konfijansa ima tri boda manje, a u Kuritibu stiže sa dva vezana poraza. U prvom delu sezone u duelu ova dva tima nije bilo pobednika – 2:2.

HUAREZ – KLUB AMERIKA, 04.30

(Fudbal, Meksiko)

Klub Amerika je pobedio prošle nedelje Tigres sa 3:1 u derbiju meksičke Aperture. Klub iz Meksiko Sitija je na drugom mestu iza neprikosnovenog Leona. Huarez je u donjem delu tabele, na 12. mestu, poslednjoj poziciji koja vodi u plej-of. U februaru ove godine, Huarez je pobedio slavni klub na stadionu Azteka sa 3:1.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara