TREĆA SMENA: Karioke spremaju goleadu, Čile i Peru jure prvi trijumf, igra se i Liga kup Argentine i brazilska Serija B

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.11.20. | 22:55

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Zahuktava se sezona u Argentini. Preteča šampionata je Liga kup iz koga pobednik ide u Kopa Libertadores. Banfild je odlično startovao sa dve pobede, dok Rosario ima polovičan učinak posle dva kola. Prethodna dva meča ova dva tima završena su tipom 0-2, a pre toga je na pet vezanih mečeva bilo 3+.

OESTE – CRB, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

Oeste je ubedljivo najslabiji tim u brazilskoj Seriji B sa samo osam mečeva i već je jednom nogom u trećeligaškom društvu. CRB je na sredini tabele, na 11. poziciji, ali je u lošoj formi. Vezao je dva poraza. U prvom delu sezone CRB je slavio sa 1:0 golom Gamalja u 79. minutu. Oeste nije izgubio na svom terenu protiv današnjeg rivala na pet vezanih mečeva.

ČILE – PERU, 00.00

(Fudbal, kvalifikacije za SP 2022)

Čileanci i Peruanci su loše počeli južnoameričke kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. godine. Obe selekcije imaju po bod i meč u Santijago de Čileu je ključan za oba tima. Peru je vicešampion Južne Amerike, a biće lišen usluga prve zvezde, iskusnog napadača Internasionala Paola Gerera koji je doživeo tešku povredu. Poslednjih šest utakmica ove dve reprezentacije dolazio je tip 3+.

DEPORTIVO KUENKA – DELFIN, 01.00

(Fudbal, Ekvador)

Deportivo i Delfin su ekipe iz sredine tabele šampionata Ekvadora. Ekipa iz Kuenka je odigrala dve utakmice na svom stadionu ove sezone i nije poražena. Delfin je u solidnoj formi, izgubio je samo jednom u poslednja četiri meča. Tradicija je apsolutno na strani Delfina, koji je vezao pet pobeda protiv Deportiva.

ATLETIKO TUKUMAN – UNION SANTA FE, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Atletiko Tukuman ima maksimalan učainak posle prva dva kola, dok je Union sakupio četiri boda, a za 180 minuta mreža tima iz Santa Fea se nije zatresla u Liga kupu Argentine. Pobednik ovog meča biće na pragu plasmana u narednu rundu takmičenja. Kada igraju ova dva tima ne pada veliki broj golova. Na pet od šest utakmica dolazio je tip 0-2.

BRAZIL – VENECUELA, 01.30

(Fudbal, kvalifikacije za SP 2022)

Šampion Južne Amerike trebalo bi da ima lak posao na stadionu Morumbi u Sao Paolu protiv Venecuele, koja je bez bodova posle prva dva kola, i to bez datog gola. Karioke su na prve dve utakmice postigli čak devet pogodaka, pa bi izabranici selektora Titea trebalo da upišu nova tri boda. Prošle godine na Kopa Amerika Brazil na svom terenu nije uspeo da pobedi Venecuelu. Bilo je bez golova u Salvadoru.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara