Komentari na vest

Vošina velika pobeda u Slavoniji, najbolja pozivnica za pun SPENS protiv Kila

н

нс бој

pre oko 1 sat

Браво Вошо,браво Ројо.Одличан старт,тако се диже самопоуздање,идемо корак по корак.Нема никакве еуфорије јер има још много да се игра,али је старт одличан.
g

gost1717

pre oko 2 sata

Roja doktore !!!!
S

Sjk09

pre oko 2 sata

Evo zasto je Jovanovic istisnuo Boraza u reprezentaciji. Kakav igrac, greota sto je imao tako dugu povredu. Sada bi bio jedan od najboljih na svetu.
L

Ljuba nudi ljubav

pre 20 minuta

Ma jok,Rojtanovic nema pojma.pa Borzas nije igrao
H

Handball Fan

pre oko 2 sata

Bravo Vošo, bravo. Ogroman iskorak, protiv vrlo jakog protivnika koji pre svega ima veliko takmičarsko iskustvo na evropskoj sceni. Daleko da je bilo šta rešeno, biće teško i u NS, a bogami i ovi Španci nimalo nisu bezazleni, trenutno su drugi, odmah iza Barselone u prvenstvu. Kil je prilika za spektakl, ne i za bodove, naravno. Raduje zdrav Dodić, Jovanović, čeka se i Milić. Srećno i sve čestitke!
Б

Белграно

pre oko 2 sata

Велико поштовање и скидам капу, свака част! Само полако са тим причама о Топ16, одиграна је ЈЕДНА утакмица од шест, у групи су Шпанци који су одлично кренули у сезону и Кил, биће то много тежак посао. Али Војводина после освајања ЕХФ купа и Топ16 Лиге Европе прошле сезоне има искуства и знања, а исти је и тренер - то се види. Само напред и срећно.
Г

Гост 1914

pre oko 3 sata

А судије су посебна прича,Војводини осам а Нексеу свега три искључења,а о седмерцима да и не говоримо,одавно нисам видео овакво навијање у корист једног тима-нечувено !!!
Z

Zaštitna maska

pre oko 2 sata

Naravno kuknjava na suđenje a vosa pobedila pametnom dosta
Г

Гост 1914

pre oko 3 sata

Војводина свих 60 мин водила,није дозволила Нексеу да ни једном поведу,тако да је извојевана врло важна победа која ће нам вероватно донети друго место у групи иза Немачког Кила !? Додић,Силва,Јовановић, и Пушица у одбрани ВРХ ..... НАПРЕД ВОША 🤠