Rezzime dana (utorak): Da li ste nekada negde možda čuli za Preskot, Vorkskop, Haringej i Bišop Kliv?

Vreme čitanja: 4min | uto. 08.10.24. | 22:59

Pogledajte ko vam je 8. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ČEŠAM JUNAJTED - BIŠOP KLIV (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Kakva egzotika, sudar engleskih osmoligaša u ponovljenoj utakmici kvalifikacija za FA Kup. Klub iz mesta udaljenog oko 40 kilometara od Londona, rutinski je izašao na kraj sa timom iz sela po imenu Bišop Klajv. U prvoj utakmcii bilo je 0:0, ali je sada Češam lagano prošao dalje zahvaljujući golovima Rolfa Luisa (dva pogotka), Džeka Konorsa i Tšarnea Galimora.

ŠRUZBERI - BIRMINGEM (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:4

Obrukao se Šruberi. Jeste da su gosti sa Sent Endrjuza slovili za favorita, ali domaćin nije smeo da dopusti ovako obedljiv poraz. Trijumf bivšem premijerligašu u utakmici EFL Kupa doneli su dvostruki strelac Skot Rajt, Japanac Tomoki Ivaka i Norvežanin Emil Hanson. Birmingem iz dva kola ima četiri boda, dok je Šruzberi bez bodova.

ROTERAM - NJUKASL M21 (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:1

Blistao je Džordan Hjudžil u dresu Kvins Park Rendžersa u sezoni 2019/20, kada je dao 13 golova u Čempionšipu, ali je sada u 33. godini i nastupa za Roteram u Ligi 1. Delić majstorstva pokazao je na utakmici protiv mladog tima Njukasla, pošto je Svrakama dao dva gola i tako ključno doprineo osvajanju tri boda u utakmici EFL Kupa.

TRANMER - AKRINGTON (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Treći klub iz mersisajdske oblasti (uz Liverpul i Everton) trijumfovao je 2:1 u utakmici grupne faze kupa engleskih niželigaša. Domaćin je poveo golom Džošue Hoksa u 49 minutu, a pobedu je potvrdio samjuel Tejlor u 75. Akrington je počasni gol dao u poslednjim trenucima meča, a strelac je bio 17-godišnji Andžola Popola. Tranmer ima tri boda, dok je Akrington bez bodova posle dva kola EFL Kupa.

REKSAM - VULVERHEMTPON U21 (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0

Sigurnu partiju pružio je Reksam u sudaru sa mladim timom Vulverhemptona. Luis Brant i Pol Malin u prvom, a Mo Fal u drugom poluvremenu kumovali su ubedljivom trijumfu velškog kluba u još jednoj od brojnih utakmica EFL Kupa odigranih ove večeri. Posle dva kola Reksam ima maksimalnih šest bodova, dok su mladići iz Zapadnog Midlandsa na samo jednom.

KRU - HAROGEJT TAUN (tip 1, kvoa 2,10) - rezultat 1:0

Veliko veče za mladog velškog igrača Kaluma Agijusa. Momak rođen 2005. godine dao je pobedonosni gol za Kru u 19. minutu i tako lansirao svoj tim ka plasmanu u narednu rundu EFL Kupa. Harogejt Taun je na dva boda iz dva kola, pošto je u prvom kolu dobio svoj meč na penale (a za to se u ovom takmičenju dobija dva boda), dok je Kru u odličnoj poziciji sa maksimalnih šest bodova.

LAVESTOFT - HARINGEJ (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Jedan od malih junaka ostrvskog fudbala u ovoj sedmici biće igrač engleskog sedmoligaša Lavestofta Harvi Sajer. Pomenuti fudbaler da je het-trik između drugog i 36. minutua kvalifikacione utakmice za FA Kup protiv Haringeja. Gosti su počasnim golom samo ublažili poraz, Lavestof ide u narednu rundu FA Kupa.

PRECRTANO
BOLTON - ASTON VILA M21 (
tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Bili su Vilini mladići na pragu velikog iznenađenja na gostovanju seniorima Boltona, ali je domaće izvukao Viktor Adeboejo golom u 79. minutu. Ispostavilo se da je radost navijača bivšeg premijerligaša bila kratkog daha, pošto je Vila dobila penal-seriju koja se u kupu engleskih niželigaša izvodi već od grupne faze. Vila je prema propozicijama za trijumf na penale dobila dva boda, a Bolton kao poražen jedan bod.

MILTON KINS - ARSENAL U21 (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:2

Spektakularnih deset minuta fudbala viđeno je na MK stadionu. Između 26. i 36. minuta gledaoci su mogli da uživaju u čak četiri pogotka, ali se ispostavilo je rezultat 2:2 s kraja prvog poluvremena ostao na snazi do kraja utakmice. Propozicije su EFL Kupu takve, da se u slučaju remija pobednik dobija izvođenjem penala, iako se radi o grupnoj fazi takmičenja. Milton Kins se bolje snašao s 11 metara i tim putem došao do trijumfa nad Arsenalovim mladim timom.

VORKSOP - PRESKOT (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:2

Slaviće noćas u Preskotu, malom mestu udaljenom 13 kilometara od Liverpula, izvesnog Džona Marfija. Pomenuti momak dao je oba gola u pobedi na gostovanju favorizovanom Vorkskopu. Utakmica je odigrana u okviru 12. kola osmog ranga takmičenja engleskog fudbala, Vorkskop je ostao drugi na tabeli, dok se Preskot popeo na sedmu poziciju od 22 učesnika takmičenja.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanjarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara