(FK Partizan)
(FK Partizan)

Rođendan u Humskoj, slavili čelnici, igrači i treneri

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 16:19

Čisto da se obeleži

Tradicija mora da se poštuje. Nije baš vreme slavlja u Humskoj 1, ali nije nije ni prirodno da se istorija baci pod noge. Naprotiv. Partizan ima šta da obeleži, makar što se tiče prošlosti. Tako je tokom petka, na dan osnovanja, proslavio 79. rođendan.

Da se priseti kako je nekad bilo i nagovesti izlazak iz krize u kojoj je sad. U rezultatskom smislu, možda već tokom subotnjeg meča 11. kola Mozzart Bet Superlige sa Tekstilcem.

Izabrane vesti

Tako je koktelom u svečanoj loži „Ivan Ćurković“, uz zvanice i zaposlene u klubu, obeležen 4. oktobar, dan kad je još 1945. osnovano Sportsko društvo Partizan i kao njegova glavna uzdanica, fudbalska sekcija.

Da bi se podsetilo na istoriju kluba, zvanice je vodio film prikazan na led ekranima, dok se potom obratio predsednik FK Partizan - Milorad Vučelić.

Koktelu su prisustvovali i prvotimci, uz članove stručnog štaba. Rođendau su prisustvovali kapiten - Aleksandar Jovanović, zatim Bibars Natho, Mihajlo Ilić, Aleksandar Šćekić, Aleksandar Krunić, Mateja Stjepanović, Nemanja Trifunović, kao i treneri Savo Milošević, Branko Vukašinović, Marko Jovanović, Đorđije Ćetković.

Domaćini skupa bili su osim Vučelića, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, te članovi Upravnog odbora, Dragan Palibrk, Goran Pandurović, Uroš Momirović i ostale mnogobrojne zvanice.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara