Kruševljani nerezonskim potezima častili Vrščane, Glavinić koristio poklone (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 17:57

Golman Maslarević i napadač Ristić kumovali još jednom porazu Trajala

Ušao je kruševački Trajal u Mozzart Bet Prvu ligu sa maksimalnih 30 pobeda u Srpskoj ligi Istik, ali i dalje ima problem da se privikne na viši rang. U 10. kolu upisan je sedmi poraz, pošto je OFK Vršac slavio sa 2:0.

Oba gola za domaćine dao je Đorđe Glavinić u razmaku od samo četiri minuta. I oba posle velikih grešaka protivničkih igrača.

Izabrane vesti

Prvo je u 52. minutu golman Mateja Maslarević nerezonski istrčao van kaznenog prostora, iako su posle duge lopte sa polovine Vrščana dvojica njegovih saigrača bili blizu Glavinića i moguće je da bi ga stigli pre nego što se odluči na šut. Potom je napadač Petar Ristić pod pritiskom izabrao da dribla ka svom golu. Nije uspeo da kontroliše loptu, koju mu je ukrao Uroš Čejić i zatim lepo učio Glavinića kako utrčava.

Vršac je sa ova tri boda stigao do ukupno 13 i ostatak mečeva desete runde Mozzart Bet Superlige čeka na osmom mestu. Ono što je posebno bitno za tim Igora Savića jeste da je u poslednjih pet utakmica osvojio osam bodova i da je samo jednom napustio teren praznih šaka. Trajal je sa sedam bodova na pretposlednjem mestu, jedina sa lošijim učinkom je užička Sloboda (pet bodova), koja u ovom kolu gostuje u Rumi.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 10. KOLO

Petak

OFK Vršac - Trajal 2:0 (0:0)

/Glavinić 52, 56/

Subota

15.00: GFK Dubočica - Mladost GAT

15.00: Sloven Ruma – GFK Sloboda

18.00: Borac 1926 – Voždovac

Nedelja

15.00: Grafičar – Radnički Sremska Mitrovica

18.00: Mačva – Javor

18.00: Radnik Surdulica – Zemun

Ponedeljak

18.00: Smederevo 1924 – Inđija

***Kvote su podložne promenama



tagovi

OFK VršacFK TrajalMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara