Nikola Jokić i Tjeri Anri (©Mozzart Sport / Nikola Mikić)
Nikola Jokić i Tjeri Anri (©Mozzart Sport / Nikola Mikić)

Fotografija za Aleksu: Anri se obradovao Jokiću (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 17:02

Prijateljsko ćaskanje pre utakmice

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Abu Dabija)

Veliki trud uložili su ljudi iz NBA organizacije da privuku publiku u Abu Dabi i da pruže animaciju dostojnu najkvalitetnije košarkaške lige sveta. Tokom svakog dana trajanja projekta NBA Global Games u glavnom gradu UAE nekadašnji košarkaški, ali i fudbalski asovi posećuju NBA Distrikt, kvart posvećen događajima značajnim za razvoj kulturnog života grada i države.

Izabrane vesti

U danu prvog susreta između dva poslednja šampiona, Denvera i Bostona, pred ljubiteljima najbolje svetske košarke izašao je Derik Fišer, koji je odvojio više od sat vremena za fotografisanje i davanje autograma, dok su posle njega na scenu izašli bivši fudbalski majstori, Tjeri Anri, Iker Kasiljas i Roberto Karlos.

Nekadašnji francuski reprezentativac i golgeter Monaka, Juventusa, Arsenala i Barselone našao se i u Etihad Areni zajedno sa svojim fudbalskim prijateljima, ipak posebno se obradovao kada je na parketu ugledao najboljeg svetskog košarkaša Nikolu Jokića. Njih dvojica su se prijateljski izgrlili, zatim ćaskali, a onda sve ovekovečili fotografijom.

Moguće čak i za Aleksu Avramovića, koji se u momentima slavlja bronzane olimpijske medalje na svečanoj ceremoniji u Parizu posebno izgrlio sa nekadašnjim napadačem.

Svakako, lepa slika kojoj može da ide uz opis - klasa prepoznaje klasu.

Takođe, nešto kasnije u halu stigao i neponovljivi Ronaldinjo koji je zatim zauzeo svoje mesto upravo kraj nekadašnjeg saigrača Tjerija Anrija.



tagovi

NBA ligaNikola JokićTjeri AnriDenver Nagets

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara