Ruski bombarder u Monaku do 2029. godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 18:29

Aleksandar Golovin produžio ugovor sa Kneževima

Za nešto manje od 20 dana fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Monaka u gostima utakmicu trećeg kola Lige šampiona, a Kneževi su ovog petka završili veliki posao. Ofanzivni vezista Aleksandar Golovin produžio je ugovor do leta 2029. godine.

Rus sjajnog šuta stigao je u Monako pre nešto više od šest godina iz Moskovskog CSKA za 30.000.000 evra. Od tada je odigrao 209 utakmica za francuski klub, u kojima je dao 31 i asistirao za 39 golova.

Izabrane vesti

U tekuću sezonu Golovin je ušao sa povrdom zgloba koju je zadobio još proletos, ali je počeo da ulazi u ritam i igra redovno. Ipak, još se čeka na njegov prvi gol. Prošlu je završio sa šest pogodaka i isto toliko asistencija.

"Veoma sam srećan zbog ovog produžetka ugovora. Klub je pokazao poverenje u mene, nastaviću da pružam svoj maksimum igrajući za Monako. Uveren sam da ćemo postići velike stvari", izjavio je 28-godišnji vezista.

Golovin, inače, ima najduži staž u Monaku od svih aktuelnih prvotimaca, a takođe je i najbolji asistent kluba u 21. veku.

Bio je akter, i to kao starter, oba prethodna duela Crvene zvezde i Monaka od pre dve godine u Ligi Evrope i, po svemu sudeći, ponovo će ugostiti Beograđane 22. oktobra.

Monako je trenutno na deobi prvog mesta Lige 1 sa Pari Sen Žermenom. Obe ekipe sakupile su 16 bodova iz šest kola i jedine su neporažene u francuskom prvenstvu.


tagovi

MonakoAleksandar Golovin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara