Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Turci unosili pometnju

Vreme čitanja: 3min | sre. 03.07.24. | 07:48

Pročitajte ko vam je doneo novac 2. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

RUMUNIJA – HOLANDIJA (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 0:3

Možda Kodi Gakpo još nije dosegao visine Denisa Bergkampa, Robina Van Persija, Ruda Van Nistelroja, pitanje je da liće ikada i postati igrač takve klase, ali je u jedno već sada izrastao - u istinsku amajliju aktuelne generacije holandskog državnog tima i predvodnika stremljenja ka ponavljanju uspeha iz 1988. godine.

Opširnije OVDE

J. AFRIKA – ESVATINI (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Nastavlja se COSAFA kup, igra se treće kolo, što znači da uskoro kreće završnica ovog tradicionalnog regionalnog fudnalskog takmičenja zemalja sa juga Afrike.

JANG BOJS – KSAMAKS (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 4:0

Već drugi dan zaredom prijateljski susreti švajcarskih ekipa našli su se na Top 10 listi naijgranijih tipova dana u Mozzartu. I zašto da ne, ako ovako lagano prolaze.

ZENIT – SOČI (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 5:2

Izolovani ruski fudbal se i van sezone uglavnom oslanja sam na sebe, barem dok ne stignu naši timovi da im malo razbiju rutinu ovih dana. A što se tiče ovog tipa, bila je to klasična sigurizza.

TUN – BADEN (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 10:0

Ako ste sumnjali da je pametno to što se poslednjih dana prijateljski međusobni mečevi švajcarskih ekipa nađu među 10 najigranijih u Mozzartu, evo vam i nešto da vam razbije tu sumnju.

ODENZE – B93 (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 4:2

Dok ostatak Skandinavije (i šire) igra šampionate, Danci jedini od njih odmaraju. Tačnije, pripremaju se, pa odigraju i po neki međudsbni prijateljski meč koji odmah ukrasi stotine tiketa u Mozzartu.

PRECRTANO

AUSTRIJA – TURSKA (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:2

Spektakl u Lajpcigu u režiji Turske i Austrije! Malo je nedostajalo da na Red Bul areni dobijemo i dodatnih 30 minuta igre, možda i jedanaesterce... Bila je Austrija tako blizu da izvuče živu glavu. Mnogi će se saglasiti da je izgledom na terenu u drugom poluvremenu to i zaslužila, ali nije joj dao Mert Gunok!

Opširnije OVDE

KOPENHAGEN – HILEROD (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 0:1

Problem sa pripremnim/prijateljskim utakmicama je to što je stručnom štabu rezultat u drugom planu za razliku od kladilaca. I tu onda dođe do ovakvih situacija gde veliki favoriti doživljavaju poraze od anonimusa.

ENPI – EL MOKAVOLON (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:2

Utakmice iz egipatske Premijer lige sve su popularnije ovog leta u Mozzartu, a procenat uspešnosti naših propgnozera je zaista impozanatn. Ali dođe i ovakav meč, gde je favorizovan9i domaćin izjednačio u 90+16 minutu i to sa bele tačke. Hm...

AUDA RIGA – GROBINA (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 0:1

Auda iz Rige je vezala i treći poraz na pripremama, tako da je treba izbegavati ubuduće po svaku cenu. Ili pak odigrati protiv kvota...



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara