Komentari na vest

Više senatora u timu – veća šansa za olimpijsku medalju

Š

Šutalo

pre 3 dana

I brejk dens je popularniji na Olimpijadi od vaterpola. Jedva skupili reprezentacije za grupe
c

cao cao

pre 3 dana

koji Sava Randjelovic majko mila.....Čoveku upala kasika u med od kad je Vanja otisao i Radjen puderisao. Nigde ništa ne igra. 3 lične u 3 /4 dobija. Zna samo nogu u nečija rebra da nabije šta je sa vama....
C

Co

pre 3 dana

Bravo za tekst, svaka čast! Najbolji novinar malih sportova.
Č

Čuš

pre 3 dana

Nisu senatori nego SERatori. Rezerve najboljima uvek bili. Od ovog Mandica se očekivalo najviše, on za reprezentaciju od kad su otišli zlatni delfini slabo igra.
B

Baggio

pre 3 dana

Sram vas bilo za ovo unistavanje srpskog jezika. Od senatora preko repke do "zabio" i "izbornik". Dosta vise tih ogavnih kroatizama u nasem jeziku. Takodje i ovi ulicarski izrazi poput "grmi" i slicno.
L

LNS

pre 3 dana

Senator nije kroatizam.
I

Iskreno

pre 3 dana

Povraca mi se od izraza senatori u bilo kom sportu.
B

Brankoni84

pre 3 dana

Kad čujem senator i mister, dobijem instant dijareju.😂
T

Tata Martino

pre 3 dana

Kakvi sad senatori? Otkud taj nadimak?
п

па дебили

pre 3 dana

никада не спавају,само измишљају такве грозоте....
U

UPDP

pre 3 dana

Koliki samo bilde treba da budes pa da mislis da nemamo nikakve sanse za medalju? Pitam jer mi je jedan lik ovde nedavno to napisao pa me zanima koliko njih misli (isto) tako.
B

Belgrano

pre 3 dana

Pa ovde zadnje 2-3 godine ne smes vise nista pozitivno ni da napises o vaterpolo reprezentaciji. Samo je pozeljno da napises da nemaju pojma, da vise nikad nista nece osvojiti, da je kriv ovaj ili onaj, ni slucajno da napises da je normalno posle odlaska 7 zlatnih igraca da treba vremena da stasa nesto novo, ni slucajno da se nesto pohvali. Sto se mene tice i da ne osvoje vise nikad nista zasluzili su postovanje za vek vekova, ali to kod Srba ne biva...
E

Ex vaterpolista

pre 3 dana

Evo ja cu ti prvi reci da nemamo sanse za medalju . Ne zato sto ne volim nase vaterpoliste , iako sam igrao 15 godina profesinalno vaterpolo. Prvo nemas vise lidela u nasem timu , igraca koji moze da povuce. To su nekada bili Prlain , Filipovic . Sada to moze biti samo Mandic koji je procitan i koga sad svi udvoje jer vide da samo on u nasem timu moze gol dati. Golmani su nam ocaj, osim malog Misovica koji je jos klinac. Jedini igraci koji vrede su Jaksic i Mandic i da kazemo Cuk . Ostali su za prosecne ekipe. Taj ostatak je popunjavao igracki kadar dok smo bili najjaci . Sada smo 5,6 reprezenatcija po jacini ispred nas su Italija, Spanija, Madjarska , Hrvatska, cak i ove slabije ekipe nas sad muce jer je vaterpolo postao brzi sport.
E

Evo da ti kažem ja

pre 3 dana

Nemamo šanse niti ćemo više ikad imati odkad su uništili Zvezdu i Partizan prave srbske klubove u vaterpolu da bi tamo nekom Kragujevcu, Novom Beogradu, Šapcu i šta ti ja znam napravili klubove
D

Daj bre, 'leba ti

pre 3 dana

Kakva je to zvezda bila klub u vaterpolu, sila neka? Da si napisao Vojvodina pa i da razumem, oni bar imaju dobru skolu.