Olimpijakos sve jači: Ozvaničen baskijski sin Dani Garsija

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.07.24. | 15:52

Španski vezista predstavljen u Pireju

Posle pozajmice Marka Stamenića koji je došao iz Notingema Foresta, aktuelni pobednik Lige konferencija, pirejski Olimpijakos, je u letnjem roku rešio da ulaže još više, kako bi se vratio na tron grčkog fudbala.

Posle osvajanja trofeja kupa Kralja ove sezone sa Atletik Bilbaom, kao slobodan igrač, Dani Garsija je rešio da se preseli sa severa Španije i prihvati poziv Hosea Luisa Mendilibara pod čijim je vođstvom tri sezone sa kapitenskom trakom oko ruke branio boje Eibara. Sa tim klubom potpisao je ugovor do 2025. godine

Izabrane vesti

 Centralni vezni iz Zumarage je početkom novembra prošle godine doživeo povredu tetive kolena i na terenu se nije našao sve do kraja januara.

Ove sezone, od šest provedenih u klubu, odigrao je 19 utakmica i postigao prvenac za baskijski kljb. Pre toga je na 176 utakmica za Leonese imao sedam asistencija, a 2021. godine je osvojio i Superkup Španije sa Atletik Bilbaom.

Njemu će ovo biti inostrani angžaman. Počeo je u mlađim selekcijama Real Sosijedada nakon čega prelazi u Alikante a posle je igrao za druge timove Getafea i Sosijedada. Veliki uspeh ostvario je prelazkom u Eibar i sezona 2013/14 kada je osvojio drugu ligu Španije.


tagovi

OlimpijakosLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara