Spektakl u Smederevu - Mitrović otvara teren u rodnom gradu

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.07.24. | 15:28

Najbolji strelac naše reprezentacije izvodi početni udarac u ponedeljak, 8. jula u 20 časova u okviru akcije Fondacije Mozzart „Fudbal je više od igre“

U rodnom gradu Mitrogola sprema se pravi spektakl, jer Fondacija Mozzart otvara mini-pič teren kraj Dunava posvećen najboljem strelcu naše reprezentacije! Aleksandar Mitrović stiže u Smederevo gde se u ponedeljak, 8. jula u 20 časova nastavlja velika akcija „Fudbal je više od igre“.

Na društvenim mrežama uveliko traje euforija, jer je Mitar pozvao sugrađane da dođu na otvaranje mini fudbalskog igrališta sa najsavremenijom travom.

Izabrane vesti

Velika akcija izgradnje mini-pičeva širom Srbije počela je ovog proleća u Nišu, a početni udarac izveo je selektor Srbije i legenda našeg fudbala Dragan Stojković Piksi. On je tada poručio da mali tereni rađaju velike šampione, a ta poruka je nastavila da se širi do severa zemlje. U Srbobranu je potom otvoren teren posvećen proslavljenom fudbaleru Crvene zvezde Aleksandru Kataiju, a sada su ponovo u prvom planu „orlovi“.



tagovi

Aleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara