Veliki povratak Stevana Mojsilovića u Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.07.24. | 14:20

Iskusni stručnjak postao direktor skautinga omladinske škole Crvene zvezde

Posle staža u omladinskoj školi OFK Beograda, doprinosa da sve mlađe selekcije Romantičara napreduju, Stevan Mojsilović se vratio u Crvenu zvezdu. Zadržao je direktorsku funkciju.

Posle direktorske funkcije u omladinskoj školi OFK Beograda, iskusni stručnjak će u narednom periodu u Ljutice Bogdana biće posvećen skautingu. On će u omladinskoj školi Crvene zvezde biti direktor skautinga.

Izabrane vesti

„Ispred mene je veliki zadatak, koji me iskreno raduje i želim da kroz svoj rad i angažovanje opravdam ukazano poverenje mog kluba iz Ljutice Bogdana. Prepun sam energije i željan rada da kroz jedan ozbiljno definisan sistem pokrijemo čitav region i najtalentovanijoj deci usmerimo fudbalski kompas ka stadionu Rajko Mitić“, poručio je Stevan Mojsilović.

Jedan od strateških ciljeva crveno-belih je rad omladinske škole. Veliki broj igrača za prvi tim izbacila je omladinska škola u prethodnom periodu, a Mojsilović se nada da će takav trend biti nastavljen. Ujedno i da će doći do napretka.

„Crvena zvezda je fudbalski gigant, ne samo na našim prostorima, već na svim meridijanima gde se igra fudbal. Znam koliki me kompleksan zadatak očekuje i spreman sam da ga realizujem. Cilj mi je da svako talentovano dete ispratimo i napravimo adekvatnu procenu da ako ima potencijal prema zahtevima današnjeg fudbala, bude deo Crvene zvezde, gde će se nadograditi i imati šansu da se izgradi u igrača vrednog prvog tima crveno-belih“,  rekao je Stevan Mojsilović, po imenovanju na novu funkciju.



tagovi

Stevan Mojsilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara