Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Obarali Panceri i Javor

Vreme čitanja: 4min | uto. 04.06.24. | 08:01

Pročitajte ko vam je doneo novac 3. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

ENGLESKA - BOSNA I HERCEGOVINA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:0

Gordi Albion je u Njukaslu sa 3:0 savladao popularne Zmajeve na čijoj klupi je debitovao novi selektor Sergej Barbarez. Legendarni Mostarac može čak na kraju da bude i zadovoljan ovakvim porazom i rezultatom jer ovih 3:0 na kraju nisu realan odnos snaga.

Opširnije OVDE.

HRVATSKA - MAKEDONIJA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Hrvatska je nedavno počela pripreme za EP u Nemačkoj, a danas je u prvom test meču uhvatila i zalet. U prijateljskoj utakmici na Rujevici su savladani Makedonci 3:0. Sada ih čeka mnogo teži ispit u vidu generalne probe na gostovanju Portugalcima.

Opširnije OVDE.

DERI SITI - VOTERFORD (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 3:0

Utakmica irskog prvenstva rešena je u prvih pola sata. Deri je posle 30. minuta vodio 3:0 i zadržao drugo mesto na tabeli. Voterford je četvrti, a ova utakmica bi mogla da bude veliko otrežnjenje u slučaju da je mislio da može da napadne titulu.

ŽELEZNIČAR PANČEVO - INĐIJA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Na krilima nekadašnjih đaka Crvene zvezde pančevački Železničar izborio je ostanak u Mozzart Bet Superligi. Prvo je prošle srede Lazar Romanić bio dvostruki strelac u pobedi nad Inđijom sa 2:1, a potom je u revanšu baraža nakon njegovog prodora pogodio Aleksandar Kahvić i već u 15. minutu utakmice na terenu SC Mladost u Pančevu nagovestio konačan ishod ovog dvomeča za superligaški status. Na semaforu je na kraju druge utakmice pisalo 2:0, pošto je kapiten Aleksandar Đorđević u poslednjim minutima meča bio precizan iz penala.

Opširnije OVDE.

BERASATEGI - ATLAS (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 5:2

Prava goleada viđena je u utakmici trećeg ranga takmičenja argentinskog fudbala. Berasategi je trijumfovao i tako zadržao prvo mesto ispred General Lamadrida. Interesantno je da su čak tri gola na ovoj utakmici data iz jedanaesterca.

REJKJAVIK - VALUR (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 3:5

Gost je opravdao ulogu favorita, mada će trener Arnar Gretarson (inače nekada dugogodišnji igrač Lokerena) ozbiljno morati da poradi na defanzivi ako želi da do kraja sezone bude umešan u borbu za islandsku titulu sa Vikingurom i Brejdablikom. Rejkjavik je u donjoj polovini tabele.

ALBANIJA - LIHTENŠTAJN (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 3:0

Nekadašnji fudbaler Arsenala, Mančester Sitija, Barselone Silvinjo oformio je veoma kompaktan tim koji se prošetao kroz kvalifikacionu grupu, ali je problem za Albaniju što će na Evropskom prvenstvu biti smeštena u grupu smrti sa Španijom, Italijom i Hrvatskom. Iz tog razloga malo je i čudno što je ugovorila prijateljsku utakmicu sa nejakim Lihtenštajnom na 11 dana pred početak kontinentalnog turnira. Albanija je rutinski trijumfovala, a u stelce su se upisali Armando Broja, Jasir Asani i Ernest Muči.

PRECRTANO

NEMAČKA - UKRAJINA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Kompletna nemačka javnost zapala je u euforiju krajem marta kada je Elf trijumfovao protiv Holandije i Francuske i tako prvi put posle više godina ustrepereo srca navijača. Nadali su se navijači na stadionu Maks Morlok u Nirnbergu da će njihovi ljubimci nastaviti trijumfalan niz i napraviti dobru uvertiru za Evropsko prvenstvo. Umesto tečne igre i trijumfa, "počašćeni" su utakmicom siromašnom izglednim prilikama za gol, a ukrajinski defanzivni blok ispostavio se nepremostivom preprekom za Nemce.

Opširnije OVDE.

JAVOR - TEKSTILAC (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 1:1

Pre dve sezone igrali su Srpsku ligu, a ove će Mozzart Bet Superligu. Uspon Tekstilca iz Odžaka dostigao je vrhunac i prvi put za svojih 105 godina postojanja igraće u najjačem rangu domaćeg fudbala. Posle 1:0 u prvom meču baraža sa Javorom, fudbaleri Tekstilca u revanšu su kao gosti odigrali 1:1 i obezbedili plasman u Mozzart Bet Superligu, dok će Ivanjičani posle dve godine morati nazad među prvoligaše.

Opširnije OVDE.

KONSTANTIN - USM ALŽIR (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

USM sveukupno gledano može da bude zadovoljan bodom, uzimajući u obzir da je do drugog minuta nadoknade bio u zaostatku. Malijac Seku Konate dao je gol za izjednačenje, ali je pitanje koliko će remi vredeti gostima. Konstantin je i dalje treći na tabeli, na mestu koje vode u Kup Konfederacija, dok je USM četvrti sa šest bodova zaostatka i na mestu koje ne vodi u međunarodna takmičenja.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara