©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Logika ne opravdava mnogo toga

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.12.20. | 08:01

Pogledajte ko vam je 13. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

BARSELONA - LEVANTE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Barsina igra je na momente prazna kao Kamp Nou bez navijača. Jer bez obzira na to što je Levante odolevao sve do 76. minuta ponajviše zahvaljujući fenomenalnom Aitoru Fernandezu među stativama, treba reći da je to ipak tim iz zone ispadanja. Tim koji jednostavno ne bi smeo da pravi probleme katalonskom gigantu. A pravio je, srećom tu je bio Lionel Mesi da zaokruži keca.

Opširnije ovde.

ĐENOVA - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:3

Juventus je pre nekoliko dana deklasirao Barselonu na Kamp Nou, ali je u Seriji A nastavio da se muči. Ipak, najvažnije je da je napokon pobedio na gostovanjima. Posle remija protiv Lacija i Beneventa, večeras je golovima Kristijana Ronalda iz penala ’porodio’ pobedu na Marasiju protiv Đenove.

Opširnije ovde.

LESTER - BRAJTON (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 3:0

Džejmsu Medisonu se protiv Brajtona baš igralo i to se jasno videlo i na semaforu. Ubedljivih 3:0 za Lisice uz dva Medisonova gola i jedan pogodak koga drugog do Džejmija Vardija za Lesterov uspon na treće mesto na tabeli, samo bod iza Totenhema i Liverpula.

Opširnije ovde.

PORTO - TONDELA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:1

Porto se pomučio sa Tondelom, ali je ipak stigao do naredne runde Liga kupa Portugalije. Domaćin je brzo došao do vođstva preko Taremija,ali je Mendeš izjednačio u 20. minutu. Ipak, na novo vođstvo Porta se čekalo samo četiri minuta, kada je Musa Marega postavio konačan rezultat.

SLAVIJA PRAG - LIBEREC (tip 1, kvota 1,35- rezultat 3:0

Slavija je viša klasa za Liberec, što je pokazala i u današnjem okršaju. Domaćin je najveći deo posla rešio u prvom poluvremenu, posle kojeg je vodio sa 2:0 golovima Sime i Olajinke, a onda sačekao idealan trenutak u drugom poluvremenu da overi slavlje.

PRECRTANO:

FULAM - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:1

Branilac titule Liverpul je u London došao motivisan šansom da konačno izbije na čelnu poziciju, a na kraju bi morao da bude zadovoljan što je Krejven Kotidž napustio sa glavom na ramenima. Abubakar Kamara je častio šampione penalom koji je Mohamed Salah u 79. minutu pretvorio u remi od 1:1, pa su Redsi sustigli Totenhem na deobi prve pozicije na tabeli, iako možda večeras nisu ni zaslužili taj bod.

Opširnije ovde.

MILAN - PARMA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Milan nije iskoristio zicer protiv Parme, ali je makar ostao neporažen i nastavio niz od 24 meča bez poraza u prvenstvu koji traje duže od devet meseci. Rosoneri su u ludoj utakmici golovima Tea Ernandeza iščupali 2:2 u nadoknadi vremena i nastavili seriju nepobedivosti. Mada, grubo je reći da se Milan iščupao jer je Parma večeras iz dva šuta dala dva gola, branila se ceo meč dok su svi bogovi sreće okrenuli leđa Rosonerima koji su stvorili brdo šansi ali je to na kraju jedva bilo dovoljno za remi.

Opširnije ovde.

ARSENAL - BARNLI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Ružne scene na Emiratima. Poraz kao poraz (0:1) i još jedan loš rezultat u nizu čak padaju u drugi plan, jer ono što je uradio Granit Džaka ponovo baca ljagu na slavno ime Arsenala. Reprezentativac Švajcarske još jednom je pokazao da ima velikih problema sa samokontrolom.

Opširnije ovde.

PSŽ - LION (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Nije se PSŽ slučajno mučio da prođe grupu Lige šampiona. Utakmice poput večerašnje počele su da prave velike probleme Tuhelovom timu. Rudi Garsija dobro je učvrstio bedeme ispred svog gola. Bila je to vrhunska šahovska partija s njegove strane, sa puno "specijala", a sve je na kraju rezultiralo prvim trijumfom Liona u Parizu posle više od 13 godina.

Opširnije ovde.

MEHELEN - VASLAND BEVEREN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:3

Domaćin je rano poveo, ali je u 36. minutu ostao sa igračem manje i sve se preokrenulo u korist gostujućeg tima. Beveren je preokrenuo početkom drugog poluvremena, potom je bilo i 2:2, ali je konačan rezultat postavio Leonardo Bertone u 67. minutu utakmice.


tagovi

sportsko klađenjebet analizarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara