Komentari na vest

Na veštaku, Roma igra kô u mraku: Sramota Vučice protiv 14 puta jeftinijeg tima

B

Betoven94746352

pre 44 minute

Udješ sa kombinovanom postavom, po pravilu to ne ide i onda na vrat na nos uvodiš glavne igrače. Ishod- izgubiš utakmicu , a igrače nisi odmorio. Isto danas Real Sosijedad.
T

The Special One

pre oko 1 sat

Murinjo ne valja...
K

Kleo

pre oko 1 sat

Roma je tim bez karaktera i pobednickog mentaliteta. Imali su tu epizodu sa Kapelom mada su se i tada brukali u evropi. Niko kao oni ne pada tako nisko u ovim utakmicama.
k

kumodrazz

pre oko 2 sata

Ali ovaj Dovbik, decko ima talenat da bude jedan od najboljih u Evropi a on iz ekipe koja igra ligu sampiona izabere ovaj defanzivni raspad od Rome. Zasto, to samo on zna.
C

CBR11

pre oko 1 sat

Roma je Roma, Djirona je Djirona ,pa makar i u Ligi sampiona.
N

NR

pre oko 1 sat

Pare. Imena su dosta jaca. Ali je trener rupa. Videcemo sta ce da napravi. Dosta panjeva igra u klubu. Abhelino, Zeki Celik, zvalavi Baldanci. Ovi novi nikako da krenu da prave razliku. Vrv nista nece biti od ove sezone. Prosek
M

Mutommbo

pre oko 2 sata

Elfsborg je izbacio Pafos, Šerif i Rijeku. U prvom kolu LE umalo bod u Hagu protiv AZ, danas pala Roma. Pojačanja uglavnom iz svoje škole. Stvarno zaslužuju respekt.
N

NR

pre oko 2 sata

Au luzera majko. Svake godine ista prica sa Romom...
N

NN3

pre oko 2 sata

Ali ljudi stvarno nisu svesni koja je razlika igrati na veštaku veliki fudbal i na prirodnoj travi. Bukvalno totalno dva različita sveta. Profesionalnim fudbalerima koji igraju i treniraju stalno na prirodnoj travi je 10 puta lakše igrati na nekoj njivi kao što je bilo ranije u Surdulici na primer, nego da igraju na veštaku. Ovi Norvežani, Šveđani su nenormalni šta rade sa veštacima. Smanjuju terene na minimalne dimenzije i stalno ih kvase da budu nenormalno brzi, klizavi, oni stalno na tome treniraju i po tome stvaraju veliku prednost u odnosu na protivnike. Pogledajte Bode samo. Maltene je kod kuće nepobediv već 5 godina, kad ode u Evropi u goste.. Kao da su Tekstilac, uz dužno poštovanje.

elmagico

pre oko 2 sata

druga postava i nov trener, isprobava covek cime raspolaze, ima zilion utakmica tako da 90% idu dalje, lagano Roma uvek kuburi grupnu fazu a onda polufinale ili finale