©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (utorak): Favoriti se mučili, ali naplatili na kraju

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.09.24. | 23:25

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

REAL M. – ALAVES (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:2

Real je večeras u 7. kolu španske Primere imao ubedljivih 3:0 protiv Alavesa, ali kada je delovalo da će rutinski odraditi posao kao poput Espanjola u prethodnoj rundi, Kraljevski klub kao da je kompjuter poslao u režim spavanja. A to je moglo debelo da mu se obije o glavu.

Opširnije OVDE

VIKOMB – A. VILA (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 1:2

Vilin trener Unaj Emeri je promešao karte, dao šansu nekim rezervistima, a Vila je uz dosta muke slomila otpor žilavog domaćina i trijumfom 2:1 se plasirala u osminu finala Liga kupa.

Opširnije OVDE

SEVILJA – VALJADOLID (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 2:1

Ugostila je Sevilja u 7. kolu Valjadolid, strepeo je Ramon Sančes Pishuan da će njegov tim ostati na samo jednom trijumfu od starta sezone, ali je domaćin u 85. minutu ipak uspeo da slomi otpor rivala.

Opširnije OVDE

MAN. SITI – VOTFORD (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 2:1

Pep Gvardiola voli da izmeša karte u kupovima dok ne dođe do završnice, učinio je to i protiv Votforda na Etihadu i – poršao skoro glatko. Naročitih poteškoća nije bilo, jer nije bilo ni prave pretnje do pred sam kraj, kada su gosti prvi put ozbiljnije pripretilo, zatresli mrežu šampiona Engleske i na tome stali.

Opširnije OVDE

ČELSI – BEROU (tip 1, kvota 1,07) – rezultat 5:0

Nije neko merilo utakmica sa Berouom, međutim, može navijače londonskog kluba da raduje kako ekipa izgleda proteklih sedmica. Na trećoj utakmici zaredom nije primio gol, povezao dobre rezultate i – dobio Kristofera Enkunkua. 

Opširnije OVDE

ZRINJSKI – ŠIROKI B. (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 3:0

Tri utakmice su danas odigrane u BiH šampionatu i na sve tri je prošlo TGG NG, to jest jedna ekipa nije uspela da zatrese mrežu.

DINAMO MN – MINSK (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0

Traje bitka u beloruskom prvenstvu, ima još trtećina utakmica da se igra, ali Dinamo je doneo tri boda iz prestoničkog derbija i nastavlja trku za vodećim Nemanom iz Grodna.

PRECRTANO

TORINO – EMPOLI (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:2

Švajcarac Nikolas Has je u 90. minutu presudio domaćinu, trenutno vodećoj ekipi Serije A, i izbacio ga već u drugom kolu Kopa Italije. I usput srušio mnoge tikete u Mozzartu.

ATALANTA – KOMO (tip 1, kvota 1,46) – rezultat 2:3

Novajlija u Seriji A je upisao prvu pobedu u eliti. Tamo gde niko nije očekivao. Usred Bergama, u utakmici koja je trebalo da se igra u ponedeljak veče, ali je pomerena za dan zbog provale oblaka.

Opširnije OVDE

VALSOL – LESTER (tip 2, kvota 1,42) – rezultat 0:0 (0:3 pen)

Namučiše se večeras Lisice protiv četvrtoligaša, spasiše ih tek penali, to jest golman Tomi Suimkin koji je uspeo da sačuva mrežu. Njih spasiše, ali ne i veliki broj onih koji su dana na tiketu ovde odabrali keca..


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara