Komentari na vest

Siti prošao, Čelsi se upalio! Štikla i prvi het-trik Enkunkua u Londonu (VIDEO)

C

Chaplin

pre oko 2 sata

Ljudi ne shvataju koliko je Nkunku paklen igrač, gazio je sve i jedan klub koji mu se našao na putu dok je igrao za Leipzig .. od hattricka protiv Cityja do onih rolinga protiv BvBa, a lani dao par golova kada niko nije mogao u Čelziju. Povrede su ga lani baš sputale, a ove godine u ekipi veliki broj kvalitetnih pojedinaca. Nadam se da će u sljedećem periodu ući i više ne izlaziti iz prve postave Čelzija.
D

DidierDrogba11

pre oko 2 sata

Čelzi ima strašnu klupu, sa koje ulaze Žoao Feliks, Nkunku, Pedro Neto, Lavia, Tosin, Čilvel, Veiga... borba za LŠ sigurno! Za povratak na tron treba jesti još pure....
N

Nemanja021

pre oko 2 sata

Ovo je ipak ekipa koja igra cetvrtu ligu, medjutim igra Čelsija je od početka sezone na ozbiljnom nivou u odnosu na prethodnih par sezona. Nkunku je fenomenalan fudbaler, za njega prosto mora biti mesta u 11, pored Palmera morao bi biti najsigurniji. Džekson ima sezonu fore da dokaže da može da nosi napad, ako ne, ja bih ga svakako zadržao kao backup, a sav fokus usmerio na Djekereša. Estevao i Paez su generacijski talenti, suva klasa, ne mora da znači da će se razviti do mere do koje se očekuje, ali makar jedan bi trebao biti nosilac. Fofana i Kolvil deluju i više nego dobro, jedino što me idalje brine je golman, Sančez brani čudesno na početku sezone, ali nekako mi nije to to, Jorgensen ćemo tek videti kakav je.

The KING sa Sportske

pre oko 2 sata

Ubedljivo najjaca ekipa na ostrvu kad se pogleda igracki kadar, mislim da napadamo PL!💙