Komentari na vest

Komiranje za 13 minuta! Boginja pala na teme, ni Srbi je nisu spasli

И

И

pre oko 2 sata

Mnogo mi je drago zbog Koma. Jedino su mnogo pogrešili oko Varana, eno ga još povredjen. Nekako nisam optimista da će ikad i zaigrati. Atalanta će ove sezone biti ispod prvih 10, ovo nije ono što je Atalanta predstavljala i što Gasperini igra. Prespor tim u godinama, nikakva kontra, brzina. Trio u napadu sva 3 spora igrača, De Katelare od 2 metra, Pašalić u godinama, a nikad nije ni bio brz i Rategui kao klasična 9, nije brz igrač. Sredina takodje, veznjak od 33 godine, nema brzine ni po krilnim bekovima. U odbrani Kolašinac koji je objektivno bio zreo za MLS još pre 4 godine, pa još igra štopera i tako dalje. Mislim da ove sezone nemaju šta da izgube jer će se teško boriti za bilo kakvo evropsko takmičenje i da im je pametnije da puste Lukmana, Samardžića i ostale da igraju. Danas je malo igrao i Vrščanin Vanja Vlahović koji je bio dosta dobar u mladjim kategorijama Atalante, videćemo da li je za seniorski nivo.
H

Haxer

pre oko 2 sata

Ume Atalanta sa vremena na vreme posteno da ga zalomi..Ukoliko se ne varam, znali su i sa Salernitanom i Veronom da imaju prelaze vise puta..
F

Fer1

pre oko 2 sata

Nemaju dovoljan kvalitet pa svakoga mogu da pobede, ali i od svakoga da izgube. Uvek 3-4 slabe tačke u ekipi, pa na čiju stranu prevagne. Kladjenje na Atalantu je isto što i kladjenje na primer na Njukasl, Viljareal i slično. Kvota 1.5, a rizik ogroman.
Г

Галактико

pre oko 2 sata

Лопуже и преваранти . Намештаљка .
V

VeselaSova

pre oko 2 sata

Nemojte da igrate italijane radnim danima :)
d

ditatore

pre oko 2 sata

ovo sta radi atalanta godinama je sramota,posle intera i reala najbedniji klub na svetu a da se gasperini toliko ponizava pa ja to ne mogu da shvatim.
E

Enzo

pre oko 2 sata

Pao na keca, a?
L

Lago di Como

pre oko 2 sata

Bravo Komo, konačno prva pobeda, šteta za remi protiv Bolonje, i onaj promašen penal u Udinama, al imajući u vidu kako druge ekipe igraju, i ovo je sasvim okej broj bodova, izgleda da bolje funkcioniše ovaj sistem sa jednom devetkom, idemo dalje, za vikend na pobedu protiv Verone 🔜🩵
N

Nismo NajjjGori

pre oko 2 sata

Svi MI, koji pišemo sve najjgore o našem fudbalu, mutnim radnjama, treba večeras da napišemo nešto i o ovim POKVARENIM ŽABARIMA 🙄 Ko je gledao utakmicu, zna na šta mislim. Sramno. Kakva štela Kakva nameštaljka Kakvo dno Kakva loša predstava. Od 1-0 i sigurne igre, do 1-3 za 12 min. Bukvalno sa centra kad je krenuo Como u drugom poluvremenu, videlo se gde ovo ide. Prime 3 komada za 12 min, a matori dripac Gasperini vadi dva napadača De Ketelare, Retegui, a uvodi zadnjeg veznog i centralnog veznog, pa kao ulazi Lookman krilo i na kraju mali Vanja Vlahović. Odučili u četvrtak Arsenal od fudbala, a onda ovo urade protiv Coma. Eh, ovo vam je Liga Petica i učesnik Lige Šampiona. A mi se čudimo šta rade ovde neke sitne ribe, obični mali domaći prevaranti.
l

lolcina676

pre oko 2 sata

Oducili arsenal od fudbala haha ljudi nisu sansu napravili citav mec osim penala.. nije ni arsenal,ali ni atalanta nista.