REZZIME DANA (petak): Veče remija i pobeda domaćina

Vreme čitanja: 3min | pet. 04.10.24. | 23:28

Pogledajte ko vam je 4. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

NAPOLI - KOMO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Na otvaranju sedmog kola Kalča, Napoli se izborio sa nadahnutim Komom i dodatno povećao prednost na čelu tabele.

Opširnije OVDE.

PUŠKAŠ AKADEMIJA - DEBRECIN (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:0

Uspeli su domaćini da se vrate na pobednički put, dok su gosti upisali treći poraz zaredom. U 47. minutu VAR je poništio pogodak Puškaš Akademije, ali u 89. nije bilo milosti po Debrecin.

AUGZBURG - BORUSIJA M. (tip tgg GG, kvota 1,48) - rezultat 2:1

Kad bi svake nedelje mogao da igra sa Menhengladbahom, pa još kod kuće, Augzburg bi se verovatno borio za titulu. Bez šale, kad god je ugosti, tim iz Bavarske sada već tradicionalno pošalje Borusiju kući bez darova.

Opširnije OVDE.

PADERBORN - JAN REGENZBURG (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:0

Žele domaćini nazad u Bundesligu posle pet godina i dobro su otvorili sezonu. Poslednjeplasirana ekipa Cvajte očekivano je lako preskočena. Jedan gol u prvom i još dva u drugom poluvremenu donela su Paderbornu unapred računata tri boda.

VERONA - VENECIJA (tip 1, kvota 2,60) - rezultat 2:1

Od starta sezone Darko Lazović je figura koja nosi Veronu. Postiže i namešta golove srpski fudbaler, a konkretan je bio i večeras.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

KARLSRUE - DARMŠTAT (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:3

Karlsrue i posle osam kola Cvajte nema poraz, ali su se večeras očekivala tri boda na kontu domaćina. Darmštat je na bod od zone ispadanja, ali je i pored toga večeras dvaput stizao vođstvo rivala, zatim i poveo golom srpskog internacionalca Aleksandra Vukotića, ali je samo tri minuta kasnije, a petnaestak pre kraja utakmice, Karlsrue stigao do 3:3.

MARSELJ - ANŽE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Imali su igrača više, imali su vođstvo, imali su konstantnu inicijativu na terenu, ali fudbaleri Olimpika nisu uspeli da savladaju poslednjeplasirani Anže na svom Velodromu.

Opširnije OVDE.

GALVEJ - DANDALK (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Iako su iza sebe imali samo jedan bod iz sedam kola, fudbaleri Dandalka uspeli su da iznenade Galvej i spreče ga da priđe na samo bod manje od Šelburna, vodećeg tima u Premijer ligi Irske. Gol odluke gosti su postili u šestom minutu nadoknade i tako anulirali prednost domaćina koja je bila na snazi još iz prvog poluvremena.

VESTERLO - BERŠOT (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 2:2

Luka Vušković se trudio da vas obraduje, postigao je dva pogotka za domaćina, vratio Vesterlou egal u 84. minutu, ali nije bilo snage za preokret. Beršot je nekako preživeo 25 udaraca domaćina od kojih su devet išli u okvir gola.

KORK SITI - TRITI JUNAJTED (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:1

Kork siti vas je prilično razočarao. Očekivala se sigurna pobeda, a domaćin je primio gol već u četvrtom minutu i nije uspevao da se vrati sve do 77. Tada mu je Kolman doneo izjednačenje, ali ne i dovoljno jaku energetsku injekciju kako bi Triniti pao.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara