Rezzime dana (petak): Lester se previše opustio, a FCSB spremao za evropski revanš

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.07.24. | 23:56

Pročitajte ko vam je doneo novac 26. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LEVSKI - BOTEV VRACA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Nerealno je da neko osujeti Ludogorec na putu ka tituli, ali je utisak se negde u dubini duše krije nada pristalicama Levskog u mogućnost osvajanja titule i prekida neverovatnog niza Lude šume. Levski ima dve pobede iz dva kola, a raduje način na koji je prestonički tim pobedio Dva gola dao je Hasimi Fadiga i najavio odličnu sezonu.

EL MASRI - AL AHLI (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Hita "najveći klub univerzuma" ka novoj tituli državnog prvaka, a trećeplasirani El Masri bio je jedna od poslednjih prepreka na kojoj je Al Ahli mogao da se spotakne. Abu Ali dao je gol za pobedu u 62. minutu i tako raspršio sve nade Piramidsa o mogućosti da dobiju epitet šampiona Egipta.

KORK SITI - KERI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Trostruki šampion Republike Irske dotakao je najniže grane u novijoj istoriji prošle godine, kada je ispao iz prvog u drugi rang takmičenja. Srećom po navijače Kork Sitija tavorenje u drugom rangu neće potrajati, jer njihovi ljubimci imaju 15 bodova više od drugoplasiranog tima na tabeli u drugoj ligi i jasno je da će sledeće sezone ponovo zaigrati u irskoj eliti.

JOHOR - TERENGANU (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 4:0

Nezaustavljiv je Johor u Superligi Malezije. Šest utakmica i šest pobeda ima tim venecuelanskog trenera Ektora Bedolja. Četiri lopte završile su u mređi Terenganu i jasno je već sada da bi moralo da se dogodi prvorazredno iznenađenje ili bolje rečeno senzacija da bi Johor ostao bez 11. uzastopne titule prvaka države.

ESEN - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 1:2

Ćabi Alonso vrednio radi ovog leta sa svojim momcima kako bi za početak sledeće sezone kvalitet igre tima zaličio na partije iz prošle sezone. U prijateljskoj utakmici savladan je Esen, a u strelce su se za Aspirindžije upisali Nejtan Tela i Patrik Šik.

SEVILJA - AL ITIHAD (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Prijateljski duel na stadionu Ramon Sančes Pishuan pripao je domaćinu, a oba tima imala su ravnopravne šanse za pobedu ako se uzme u obzir po jedan penal na obe strane. Karim Benzema s 11 metara nije bio precizan, ali Lukas Okampos jeste. Gol Argentinca sa kreča ispostavio se pobedonosnim po Andalužane.

PRECRTANO

LESTER - PALERMO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Lisice su se vratile u Premijer ligu, ali su ostale bez Enca Mareske. Italijana je na mestu trenera zamenio Stiv Kuper, a sudeći po rezultatima na pripremama razloga za brige navijači Lestera definitvno imaju. Gol za pobedu ekipe iz Serije B u prijateljskoj utakmici dao je Federiko Di Frančesko u 62. minutu. Vredi istaći da je za ekipu sa Sardinije igrao i mladi srpski fudbaler Aljoša Vasić.

FCSB - OCELUL (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:2

Visoka kvota na rumunskog šampiona ukazivala je da bi rumunski šampion mogao da ima problema i to se i dogodilo. Glavni razlog leži u činjenici da FCSB za nekoliko dana igra protiv Makabija iz Tel Aviva revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i sve karte baciće na tu utakmicu. To je razlog koji pobedu Ocelula ne čini tako senzacionalnom.

FJOLNIR - DALVIK (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 1:1

Sve najinteresantnije u duelu prvog i poslednje tima na tabeli islandske lige izdešavalo se u poslednjim minutima utakmice. Dalvik je poveo u 8. minutu, ali je Fjolnir izjednačio u 90. i tako došao do vrednog boda. Domaćin ove utakmice sada ima šest bodova više od drugoplasiranog Njardvika.

LEHIJA GDANJSK - MOTOR LUBLIN (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:2

Krenula je sezona u poljskoj Ekstraklasi, a Motor iz Lublina je u prvom kolu napravio iznenađenje i pobedio Lehiju iz Gdanjska na gostujućem terenu. Samuel Mraz je zaledio navijače domaćih u 71. minutu, dao vodeći gol i tako načinio ključan korak ka donošenju tri boda Motoru.



tagovi

rezzime danabet analizaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara