©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Kada bi svako veče ovako išlo...

Vreme čitanja: 3min | pet. 04.12.20. | 23:28

Pogledajte ko vam je doneo novac 4. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas. 

ZAOKRUŽENO


NIM - MARSELJ (tip 2, kvota 1,68) - rezultat 0:2

Vezao je vicešampion Francuske pet pobeda i preuzeo drugu poziciju na tabeli. Približio se Marselj neprikosnovenom Pari Sen Žermenu na bod zaostatka, a valja napomenuti da Olimpik ima i utakmicu manje od Parižana.

Opširnije OVDE

BEŠIKTAŠ - KASIMPAŠA (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 3:0

Dominirali su puleni Sergena Jalčina od prvog do poslednjeg minuta, ređale su se prilike pred golom Kosea, koji je odolevao sve do sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Opširnije OVDE

HERTA - UNION B. (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 3:1

Tek u 10. kolu bundesligaške nove sezone klub iz Berlina je uspeo da osvoji – svoj stadion. A i tu je pitanje šta bi se desilo da gradski rival Union nije sam sebi pucao u nogu i već u prvom poluvremenu, dok je vodio, ostao sa igračem manje na terenu.

Opširnije OVDE

HOLŠTAJ K. - BOHUM (tip GG, kvota 1,62) - rezultat 3:1

Posrtao je Kil sve do pred derbi kola sa Bohumom, pet mečeva u nizu nije znao za trijumf do gostovanja Hanoveru, a na otvaranju 10. kola Cvajte zaličio na tim sa početka sezone koji u tri poteza rešava rivale.

Opširnije OVDE

ALMERE - UTERHT II (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:1

Potpuno očekivan dolazak oovg keca, što je posebno obradovalo poveliku populaciju MOZZART majstora klađenja. Ali nije bilo lako, pošto je poluvreme završeno bez golova, da bi gost poveo u 57. minut. No, od gola Alahafta 120 sekundi kasnije sve je bilo lakše.

GRASHOPERS - KRIN (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 2:0

Legendarni švajcarski klub,, 27-struki šampion države, sada drugoligaš od 2019. odličnim nastupima na početku Čelendž lige, te prvim mesto pokazuje nameru da se vrati tamo gde pripada - u elitu. To i ova pobeda na Lecigrundu pokazuje.

SPARTA R. - EMEN (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 2:1

Iako je u podužoj seriji poraza najgori klub Eredivizije je danas pokazao zube u Roterdamu. Na svu sreću domaća Sparta je uspela da zabeleži težak trijumf i tako krene ka gonjoj polovini tabele.

PRECRTANO


BILBAO - SELTA (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:2

Malo ko je davao Selti velike šanse da izbegne poraz u Bilbau, ali malo svojim kvalitetom, malom poklonima indisponiranog domaćina, tek nebeskoplavi su ostvarili dragocenu pobedu, treću u sezoni, u 12 kola Primere.

Opširnije OVDE

VAREGEM - ANDERLEHT (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 2:2

Fudbaleri Zulte Varegema dočekali su u 15. kolu belgijskog šampionata ekipu Anderlehta, odličan meč odigran je na Regenbog stadionu, ali pobednika nije bilo.

Opširnije OVDE

BARNSLI - BORNMUT (tip GG, kvota 1,85) - rezultat 0:4

Biling, Solanke, Riko i Staridž su za 68. minuta igre na Oukvelu do vrha napunili mrežu domaćina, koji svoj deo kladilačke "nagodbe" nije odradio kako treba pošto nije postigao pogodak. Kec je očekivano došao, ali ne i GG.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara