Željko Obradović (©MN Press)
Željko Obradović (©MN Press)

Obradović pred Cibonu: Imamo sitne probleme, videćemo ko će biti u sastavu

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 15:03

Crno-beli sutra od 18.30 dočekuju zagrebački tim u trećem kolu ABA lige

Nakon neuspešne evroligaške premijere, nastavljaju košarkaši Partizana Mozzart Beta takmičenje u ABA ligi. U okviru trećeg kola im sutra na noge dolazi Cibona (18.30) u okviru balkanskog klasika. Imaju crno-beli želju da nastave pobedničku seriju u regionalnoj ligi nakon trijumfa nad čačanskim Borcem i Spartakom iz Subotice.

Trener Željko Obradović je posle današnjeg treninga naglasio da ekipa ima određene kadrovske probleme, ali da su to sve sitni problemi.

Izabrane vesti

"Evidentno je da ćemo u svakom narednom mesecu, pa i u ovom, imati deset utakmica. Znači uvek treba voditi računa i o odmoru, ali i o treningu. Probali smo da spremimo ovu utakmicu na najbolji mogući način. Nadamo se da će to izgledati dobro u nedelju. Imamo nekih sitnih probleme, videćemo sutra u toku dana, ko je eventualno u problemu da bude u sastavu”, istakao je šef struke crno-belih.

Onaj ko odlično poznaje zagrebački sastav jeste Arijan Lakić, koji je prethodnih sezona nastupao za Zadar, a zbog problema sa povredom dosada još nije imao prilike da debituje za tim iz Humske. Možda sutra dobije šansu.

“Malo su promenili ekipu u odnosu na prošlu godinu, ali su opet doveli neke igrače koji su pre bili tamo. Solidna ekipa. Protiv Studentskog centra su igrali mnogo bolje nego u prvom kolu protiv Zadra. Dosta su nezgodni, trče u napadu. Na obe polovine terena mogu da reše mnoge situacije. Moramo da se pripremimo sto posto, za svaki napad, svaku odbranu. Da budemo fokusirani, da bismo uspeli da odigramo kako treba, kao mi što treba da igramo“, naglasio je Lakić.

Još jednu važnu poruku su hteli da isktanu crno-beli, a vezana je za publiku u Areni:

"NE VREĐAJ NIKOGA, NAVIJAJ ZA PARTIZAN! SRCE, RUKE, GLAS!"





tagovi

KK PartizanABA ligaCibonaŽeljko ObradovićArijan Lakić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara