Saša Ilić (Starsport)
Saša Ilić (Starsport)

Saša Ilić pobegao sa giljotine u Samari i slavi Ze Turba

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.10.24. | 15:01

Igrač iz Gvineje Bisao postigao gol u poslednjem minutu nadoknade

Visio je meč nad glavom Saši Iliću pred današnji meč . Uprava Nižnjeg Novgoroda uveliko razmišlja o tome da smeni Partizanovu legendu i na njegovo mesto postavi Viktora Gončarenka, bivšeg trenera Urala i BATE Borisova, ali kako stvari stoje, moraće da sačekaju još malo, pošto je Nižnji uspeo da ostane neporažen protiv Akrona u Toljatiju. Zasluge za to idu Ze Turbu - 2:2.

Opet je Ilić morao da ide težim putem i vraća se iz rezultatskog minusa. Akron je bio bolji u prvom delu i u finišu istog došao u vođstvo preko Benčimola. Pokušao je Nižnji da se trgne u nastavku, to mu je i uspelo pošto je Karić odmah na početku drugog poluvremena zatresao mrežu.

Izabrane vesti

Imao je gost u tim trenucima blagu inicijativu, činilo se da bi preokret vrlo lako mogao da se desi, čak je i poništen gol Gotsuka. Umesto vođstva, opet je zakazala odbrana Nižnjeg Novgoroda, ponovo je pokazala zbog čega je najlošija u ligi (19 primljenih golova do ove utakmice).

Stefan Lončar je sredinom drugog dela iskoristio nepažnju gostujućih igrača i smestio loptu iza leđa Medvedeva. Imao je Gotsuk još jednu dobru priliku u finišu, međutim, nije bio dovoljno precizan. Taman kad se mislilo da će Nižnji izgubiti, a Ilić verovatno dobiti otkaz, ukazao se Ze Turbo i golom u četvrtom minutu nadoknade doneo bod gostima.




tagovi

Saša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara