Romano Šmid (Austrija) i Mert Mildir (Turska)
Romano Šmid (Austrija) i Mert Mildir (Turska)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Novo poglavlje austrijske bajke

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 2. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Romania - Netherlands
ID: 8192026


Rumunima je i u domovini malo ko davao šanse da prođu grupu u kojoj su bili još i Belgija, Slovačka i Ukrajina. Na kraju su svi imali po četiri boda, a naši susedi dalje su otišli kao prvi. Holanđanima je isti broj bodova bio dovoljan tek za treće mesto, ali ovde su favoriti.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 03:00
Brazil - Colombia
ID: 8191694


Sve što su Brazil i Kolumbija prikazali od Mundijala u Kataru do danas kaže da u ovom meču nema favorita - uostalom, Kafeterosi su jesenas zasluženo trijumfovali u okviru kvalifikacija za SP, a i sada bolje stoje na tabeli (dve pobede, dok rival ima četiri boda). Gađajte GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.95)
Fiksevi dana
BRAZIL 2 | 23:30
Goias - America Mineiro
ID: 8192043


Kvote favorizuju domaće, u šta baš nismo sigurni, i to iz više razloga. Prvo, Gojas ne zna za pobedu već četiri kola (imao je samo jedan remi). Drugo, Amerika Mineiro se bori za lidersku poziciju. Možda je najbolje da se opredelite za duplu šansu X2, ako niste hrabri za dvojku.



Dupla šansa

Tip: X2 (1.55)
Fiksevi dana
PRIJATELJSKE | 15:00
Zenit - Sochi
ID: 8193018


U neverovatnom raspletu sezone Zenit je ponovo osvojio titulu. Možda bi u naredno prvenstvo, koje počinje za tri nedelje, mogao da uđe dajući rivalima pet, šest bodova prednosti? Soči je ispao iz elite, pokazujući da je bio još samo jedan privremeni projekat. Gađajte 1&3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.5)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Austria - Turkey
ID: 8192008


Austrija je među ekipama koje su ostavile najbolji utisak na EURU. Pritom, kada su ove dve selekcije odigrale prijateljski meč u martu, Austrijanci su trijumfovali sa čak 6:1. Najzad, najbolji fudbaler i kapiten Turske Hakan Čalhanoglu ne igra zbog kartona. Kec je izgledan.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
KUP AMERIKE | 03:00
Costa Rica - Paraguay
ID: 8191706


I jedni, i drugi prevashodno se oslanjaju na defanzivu i kontranapade i zbog toga se pripremite za šahovsku partiju, koju bi mogao da reši jedan gol (ako uopšte i dođe). Kostarika ima jedan bod, dok je Paragvaj izgubio oba meča. Mi bismo rizikovali sa remijem ili KIXVPPX.



Konačan ishod

Tip: X (3.35)
Vredi probati
BRAZIL 2 | 01:00
Novorizontino - Mirassol
ID: 8191943


Protivnici su sakupili isti broj bodova i nalaze se u samoj sredini tabele. Domaći su u poslednje vreme igrali za nijansu bolje nego Mirasol, koji je vezao dva poraza i remi. Usudićemo se da vam preporučimo keca, mada u njihovim međusobnim okršajima najčešće nema pobednika.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 20:30
Crusaders - Airdrie
ID: 8193064


Domaći se pripremaju za početak kvalifikacija za Ligu konferencija i mnogo bi im značio dobar rezultat radi podizanja samopouzdanja. No, istovremeno moraju da se paze i mogućih povreda. Erdri se borio za promociju u škotsku elitu, ali je ostao bez nje. Najbolje ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara