Komentari na vest

Partizanovo vaskrsenje u Moskvi i čarobni Aca Jovanović!

B

Budimo realni

pre 1 dan

Mogu da budu treceplasirani i bez nekolicine prvotimaca, ali njihov tim vredi 85 milki na Transfermarkt. Nas vredi 40, tako da je Dinamo iz Moskve duplo skupli tim. Ovo je defanzivno najbolje sto smo videli od Partizana u poslednjih 2 godine. Ne kazem da je Stanojevic najbolji trener na svetu i stoji za upravu da mora napolje. Ne kazem da Partizan ima sanse protiv i osrednjih Evropskih ekipa, ali smo defanzivno koliko god se mi bunili izgledali smirenije, i to moze da bude prevaga u domacem prvenstvu. Podsetilo me malo na nesrecnu reprezentaciju koja nikad odbrambeno nije bolje izgledala ali je zato napad bio naucna fantastika. Znaci manje golova, i primljenih a i datih.
p

prc

pre 1 dan

Jbt pa kod ovih sedam stranaca u prvoj postavi dajte još samo četiri da se kopletira legija stranaca 👏
G

Gost most

pre 2 dana

Posle svake pa i najmanje bitne pobede Partizana, bilo KK bilo FK, pali se crveni alaram u železniku. Botovi divljaju po komentarima: satanizuju trenere i vređaju igrače, evo ovde, na nacionalnoj osnovi. Bahatost, primitivizam i vašarski nacionalizam sistem vrednosti iz predgrađa. Pozdrav normalnim zvezdašima koji se ovoga stide.
g

garinca

pre 1 dan

A šta vas kao nema na vestima o Zvezdi vi ste kao dosledni bilo koja vest o Zvezdi da se pojavi na ovom portalu grobari potrče ko muve na znate našta da opale prvi komentar
N

Nenad1246

pre 2 dana

Kako sad? Pa kolko juče su Žeks i njegovi sledbenici slali mejlove UEFA da se Zvezda izbaci iz evro takmkčenja jer igra prijateljske sa Rusima, jel sad poslato isto?
K

Karlo Veliki

pre 2 dana

Nihad Mujakic je pun pogodak.. Visok, snazan, brz, zreo,ume sa loptom,cvrst,... Mislim da se nece dugo zadrzati kod nas i da ce ga crno bela lopovska uprava prodati pre zavrsetka sezone.
m

metalika moj dobar

pre 1 dan

gledam onaj stadion ..i pitam se gde mi zivimo ...kako kulturno i privlacno mesto fantasticno
g

gosti

pre 2 dana

Kako bese ide ona prica, da ce UEFA izbaciti Zvezdu iz takmicenja zato sto igra prijateljske sa ruskim klubovima?
L

Luba

pre 2 dana

Koliko ovi imaju stranaca, jeli ovo uopšte srpski klub???
S

Sferopulosov Fmp

pre 2 dana

Ovusu i Antić, zločin koji traje.
G

Grga Cvarak

pre 2 dana

Bolji bi bio naslov da je Carobni Stanoje sve ovo omogucio. Juce je stigao, klub je u blokadi, svakodnevni protesti Ostojinih botova koji zele da destabilizuju upravu fudbalskog kluba i slicno ali se nas Stanoj ne da i nize pobede. Imao je ponude iz liga petice ali je srce presudilo. Nafatirao se para po Arabiji, Kini i Turskoj. Nije sve u parama, ima nesto i u ljubavi prema klubu. Poslozice sve ovo i bicemo opet prvi uprkos sistemu i drzavi! Do konacne pobede. Vreme je!
G

Grobar 007

pre 2 dana

Baš si se izlupetao. 99% navijača Partizana hoće da vidi leđa upravi, logično i Ostoja. 1% u koje spadaš i ti pišu odu Stanoju posle prve utakmice. Vidi se iz aviona da Stanoje dobro radi posao, ali ako krene po zlu bićeš prvi pljuvač.
G

Gnjatic Paviljoni

pre 2 dana

Verujem da ce Stanoj ovo posloziti te da cemo biti konkurentni. Pripreme su, noge su teske a u mislima je odmor. Stanoj se kalio vani po jakim ligama te je spreman za "iskorak". Brusi dijamante i vec se vidi njegov rukopis. Pored Ivica i Nikolica nas jedini trener koji se dokazao preko. Postovan i veoma cenjen. Napravice Stanoj Evropski Partizan! Gazio je nekad po LS zasto ne bi i sada?? Podrska za najboljeg trenera danasnjice i momke koje je selektirao i on a i kum mu Damjanac.
B

Bida

pre 2 dana

Staje panicevih botova klinaca boli ih kosu i kako funkcionisu jako ce navijate tsko iza ofku xaxaxa sluge rezima male ssiiissiiiiccceeee
G

GostRadan

pre 2 dana

Jovanovic na golu odlican. De Medina, spor, neubedljiv. Nije za beka. Filipovic malo bolji, Zivkovic kao i ranije, nije igrac za Partizan. Markovic do povrede dobar, stabilan. Mujakic ozbiljno pojacanje. Antic u odbrani los, u napadu beskoristan. Cekam da vidim Jurcevica. Ariaga me najvise razocarao. Mekan, gubi lopte, spor,ni u cemu bolji od silnih zadnjih veznih koji su igrali zadnjih tri god. Owusu u rangu seoskog siledzije koji posle nekoliko popijenih piva ispred prodavnice, ide da igra fudbal. Zahid pogubljen. Kao i stalno od Ramazanskog posta. Ne moze da se sastavi sa loptom a dusa u nosu. Scekic, za divno cudo dobar i motivisan. Ipak spor za ovaj nivo fudbala. Natho kao i dosad. Ali ne moze se bez njega. Jos uvek. Kalulu neupotrebljiv na krilu, ne znam gde bi mogao bolje, Goh nije u rangu profesionalnih fudbalera, to sam znao i napisao ovde kad sam ga prvi put video na terenu. Saldanja, nezainteresovan, samo amaterske ekipe ostavljaju igraca da igra, a na sav glas isticu da ga prodaju. Vidi se da nema vise motiva da igra za Partizan. Nikolic standardan, dao gol, dobro se kretao. Mana kao i kod Scekica, uzasno spor. Jankovic agilan ali limitiran igrac. Mada uz dobrog trenera moze da napreduje. Severina, kad hoce, najbolji igrac Partizana. Sve u svemu, bolje nego prosle godine, a nedovoljno za neke vece ambicije od drugog mesta i polufinala Kupa.
K

Karlo Veliki

pre 2 dana

Komentariši češće, da bih se ja odmorio. Pozdrav.
Т

Тузор

pre 2 dana

@gostRadan, за Северину се слажем, може чуда да прави по десној страни, али за гоха мислим да си га потценио, он је и те како употребљив на више места са подједнако добрим учинком.
K

Koja je ovo

pre 2 dana

Jad i beda.Kako te nije sramota Stanojevicu-pa.ovo je gore nego sa Duljajem i Nadjom,a mislili svi da ne moze gire.Na sta ovo lici,kukava ti majka???Pa dobicete 14 komada od Dinama iz Kijeva sa ivakvom igrom,nesretnice hedan,smejace vam se ceo svet.Cim protivnik dobije loptu svi na guzicu u 16 svojih,pa gde si tintrener bio??Gde je presing,gde su akcije??Ceo vezni red nihe dva puta dodao loptu za celu utakmicu,da li si ti normalan.Kakav Ovusu kakav Goh a tek ovo pojacanje iz MLS -pa vi ste cirkus...
P

PALi SE MAŜINA

pre 2 dana

Hej Jugosloveni nek se cuje glas, vi ste slicni steni jer bratstvo spaja vas.

Toto-ko-tunjo

pre 2 dana

Igrali 2:2 u prijateljskoj utakmici... I vaskrsnuli! Neverovatno da im ništa ne govori naše izdanje u tim utakmicama prošle godine.

RealNo1

pre 2 dana

Што се Јокса није потписао на текст?
Z

Zoran73

pre 2 dana

Zalimo se na nesupeh reprezentacije. Biće još gore. Kad će Partizan i Zvezda izbaciti nekog novog za reprezentaciju kad nam sve stranci igraju?
B

Batistuta1

pre 2 dana

Zasto objavljujete ove odvratne i bolesne komentare?Da li ste vi normalni!?Sram vas bilo.
n

nihad mujagic

pre 2 dana

🖤🤍 🇧🇦🇹🇷 voljem partizan 🇹🇷🇧🇦 🖤🤍
n

nihad mujagic

pre 2 dana

🖤🤍 🇧🇦🇹🇷 voljem partizan 🇹🇷🇧🇦 🖤🤍
A

A ko volji CZ

pre 2 dana

Serif Ndiaje,Naser Oric Djiga,Osman Bukari, Mohamad Kangva i jos mnogi koji su deo tima..
A

Alexx

pre 2 dana

Sa tom mržnjom nećeš daleko dogurati.
n

nemam pojma pravi

pre 2 dana

Sa kakvom lakoćom je Severina prošao dvojicu i namestio Nikoliću gol. Sigurno je najbolji u timu, 1 na 1.
m

molim?

pre 2 dana

Ljudi, došao vam je novi trener, menja igrače, izašli iz bazičnih priprema, prva ozbiljna provera, šta očekujete? Mislim, nadam se opet da ćete gledati proslavu naše duple krune, ali stvarno ne razumem komentare? Prošle godine smo oduvali pripreme, pa onda kad je trebalo, pod Baharom, ništa. Dobili smo Fiorentinu koja je kasnije opet igrala finale LK i bila odlično plasirana u Italiji. Mnogo kao narod upadamo u euforiju.
E

Eseks

pre 2 dana

Kakve komentate objavljujete ovo je sramota.Ucestvujete u sirenju nasilja i propagiranja najnizeg oblika komunikacije.Ucestvujete u naprednoj demontaze zdrave svesti ovog napacenog i jadnog naroda.Eno vam ga djuka kupio 3 penthausa i jos po neku nekretninu obavljajuci prljav posao.Valjda cete i vi dobiti bar neki poljski wc.Razocarali ste sve normalne ljude.
G

Grga Cvarak

pre 2 dana

Jel ima neko normalan da napise kako je odigrao De Medina na desnom beku?
D

Deminaur

pre 2 dana

Ispod proseka.
G

Grobar 007

pre 2 dana

Uneo čvrstinu po desnoj strani. Jači i brži od sva tri predhodna beka. Verujem da je dobro pojačanje.
b

batabane

pre 1 dan

Pa kao klasičan d. bek, mislim da mu nedostaje brzina i ofanziva. Ali čvrst, ima neko i znanje, i u igri sa tri štoper, mislim da bi lepo zatvorio našu desnu stranu. Ali Mujakić je po meni pokazao evropski kvalitet. Ima i brzinu, i visinu, i zna sa loptom. Prijatno sam iznenadjen, ma i oduševljen. Ali me brine što golove doše po meni, dva najlošije igrača. Plašim se, neće to izaći na dobro.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 2 dana

Zašto je sačuvan "kostur" tima koji nije osvojio ništa? Gde su za 2 klase bolji bekovi i krila? Gde je već skoro godinu dana novi predsednik kluba?
a

ahahap

pre 2 dana

Vaskrsenje Trtovica!
S

Stub srPstva

pre 2 dana

🖤🤍 🇧🇦🇹🇷 partizan 🇹🇷🇧🇦 🖤🤍
B

Bida

pre 2 dana

Sto se nebunite za kosovo zbog ultra kopa gdesu vam braca purgeri iste boje isti osnivac udba i to u albaniji vas osnovali pitaj tatu i dedu ako neverujes a gdevam je veliki srbin ko vi oskar
n

nihad samed

pre 2 dana

🖤🤍 🇧🇦🇹🇷 partizan 🇹🇷🇧🇦 🖤🤍 Stub srBstva!
S

Skauting

pre 2 dana

@Slavuj nemas ti decko pojma ..
S

Skauting

pre 2 dana

@slavuj nemas ti decko pojma ..
S

Slavuj

pre 2 dana

@ skauting. Ja tebi ne pišem da nemaš pojma. Imaš svoj stav, a ja svoj. Ko kaže da se moramo složiti. Mladih nema u timu jer nemaju kvalitet, zbog toga što se u Partizanovu školu fudbala ne dolazi po talentu već po drugim kriterijumoma. Gdje su to naša talentovana djeca? Jović NN klub Portugal, onaj mali u Italiji , čini mi se Monca ili nešto slično. To je tipično za našu djecu novinari i menadžeri od njih prave igrače, a osnovne stvari ne znaju. Gordić, Tedić, Banjac? Eno ih u Lin ling ligi, a toliko su hvaljeni. Mijatović, Nedeljković neće vidjeti zvjezde. Lazetić i Milan, davna prošlost. Mogao bi ovako do sutra i zato nema mladih igrača nosioca u našim klubovima, a pogotovo ne u Partizanu gdje je Teleoptik urušen zajedno sa školom. Gdje igraju mladi fudbaleri Partizana,pa u Bg ligi, gdje su ispali prije par godina. Toliko.
K

Kalcopolista

pre 2 dana

Apsolutna podrška za Gospodina Vučelu i Gospodina Vazuru od pravih Grobara sa Južne tribine. Samo napred u inat dušmanima,puna podrska za Upravu!
K

Kalcopolista

pre 2 dana

Apsolutna podrška za Gospodina Vučelu i Gospodina Vazuru od pravih Grobara sa Južne tribine. Samo napred u inat dušmanima,puna podrska za Upravu!
U

Ujka Zitko

pre 3 dana

Dok vam Glavni polako ali sigurno stavlja katanac na sve klubove, možete usput da mu produvate diznu.
x

x445

pre 2 dana

I ti nama
N

NR

pre 2 dana

A ti ces njemu. Zivela zvezda i kosovo.
p

pfc0322

pre 3 dana

Ovo je stvarno danas bilo loše. Totalno loše. Od odlaska Belića pfc ne može da se poveže.
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

prodati sceku sto pre dok jos mogu se prevare braca rusi
a

ali bas

pre 3 dana

Samrok stanoje je bedan
e

ehh

pre 3 dana

Vucela opstao jos jednom ♥️ Hvala Stanoje ♥️
G

Guh

pre 3 dana

Uzmi samroje nase ku***
V

Velikiii

pre 3 dana

Samroje
M

Mujakic

pre 3 dana

Volim 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Z

Zika Zivac

pre 3 dana

Ceo tim je nov. Dok se sve to uigra i zalicni na nesto…
W

WhoAmI

pre 3 dana

Jovanovicu i u prijateljskoj sviraju da je izasao sa obe noge kad je penal samo kod nas u ligi i kupu ne smeju, a konstantno to radi
1

100 miliona duga

pre 2 dana

Zvezda-Radnicki nis kup utakmica penali Borjan ...nadji na youtube pa ako te nije sramota javi se opet
z

zauzeto ime

pre 2 dana

ne lupaj, ne lazi, ne omalovazavaj
D

Dupla Kruna 4x

pre 3 dana

NEGO STA BI SA ONIH 10-15 MIL STO STE TRAZILI ZA SLADJANU,GDE SU VAM? 🤣
R

Rodman93

pre 2 dana

Meni ne bi tu ništa bilo smiješno. 7 godina ste šampioni, igrate ko fol Evropu, nemate jedan jedini ozbiljan transfer. Niste napravili igrača za sve te godine da se kaže, evo ga dečko igra tu i tu. Kriminalni klub u rukama režima, kćeri udbina.
B

Bida

pre 2 dana

Dacemo vama tvorzi da vratite 100 milki duga ako nisi znao
D

Dupla Kruna 4x

pre 3 dana

NEGO STA BI SA ONIH 10-15 MIL STO STE TRAZILI ZA SLADJANU,GDE SU VAM? 🤣
N

Nero Wolfe

pre 3 dana

Zašto ni jedan medij u Srbiji ne sme da objavi da je fudbaler partizana Mujakić stavljao na društvene mreže insinuacije da Srbe smatra genocidnim narodom?

Bojank91

pre 3 dana

Insinuira da su Srbi genocidan narod*
T

Tako je

pre 2 dana

@Nero,, Upravo tako, njegov otac sa Oricem cinio zlocine prema Srbima u bosni,to znaju svi u R.Srpskoj!

Jeli

pre 2 dana

U,a zasto ne sme nijedan mediji u Srbiji da objavi koliko je puta Terzicu odlagano rocoste?
@

@Nero

pre 2 dana

Prvo ti Nero, zauzmi stav oko podrske vase nogometne legende i donatora za spomenik palim hrvatskim braniteljima u Kninu Robija Prosineckog, o vise puta iznesenoj podrsci djelima Franje Tudjmana,---- ( proguglajte malo druze imate mnogo naslova o ovoj Robertovoj, podrsci u hrvatskoj stampi ) --- pa tek onda raspravljaj o igracu Partizana koji je rodjen 1998 i nema blage veze o desavanjima koja ti pominjes.
R

Raša P

pre 3 dana

Smeši se titula 2040.

Marko Pavlovic

pre 3 dana

nije lose
G

Guh

pre 3 dana

Otimaj Samroje namestene bodove
M

Monteroo

pre 3 dana

Scena utakmice- u 3 min...Sveta šteta na centru pokupi Pimenova čovek 42 g ne može da stoji 120kg...odvali ga ko da je hari kejn ....a on izasao da ga publika pozdravi.. neverovatno.....

Искрено речено

pre 3 dana

ако буду носили беле дресове онда ће стварно бити црно бели клуб

Kokot Nedeljko

pre 2 dana

Grohotom se smejem brate moj napaceni! Zato kod nas sve belci, Djigo, Kraso, Serif, Olanjika, Bukari, Kanga, Puma, i mirisemo kao pume...ahahaha kakva fora!
B

Bida

pre 3 dana

Staje nicnih molera na vestima o pfc cigan -stura
M

Mile led

pre 3 dana

Fa fa la si mi ti.
G

Grobarcina

pre 3 dana

Apsolutna podrška za Gospodina Vučelu i Gospodina Vazuru od pravih Grobara sa Južne tribine. Samo napred u inat dušmanima.
k

kondor007

pre 3 dana

Grobarcino , najpre se opismeni pa pisi komentare ((gospodin se pise malim slovom , opca imenica ) .
S

Srbin100%

pre 2 dana

@kondor007@ Kod nas ne ostoji reč opća.
F

Franjotizan@

pre 3 dana

Grobari su svi Hrvati , Franjo duhovni vodja
k

kondor007

pre 3 dana

Frato"tizan , je..li te svi grobari u d..e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K

Koji Franjo?

pre 2 dana

Da li mislis na onog Franju T. sto je na Pantovcaku 97 dijelio puse i odlicja nogometnim legendama CZ; Robiju Prosineckom,Goranu Juricu,Milivoju Bracunu i Tomici Ivkovicu i javno na ceremoniji dodjele odlicja pohvalio Robija, kao najveceg donatora uz Zvoneta Bobana, za podignuti spomenik hrvatskim braniteljima u Kninu..?
V

VRHUNSKI

pre 3 dana

Stanoje odradio posao , sacuvao Vucelica i Vazuru sada niko ih ne spominje, Uzivajte u matriksu
V

VHRUNSKI

pre 3 dana

Stanoje odradio posao , sacuvao Vucelica i Vazuru sada niko ih ne spominje, Uzivajte u matriksu
G

Guh

pre 3 dana

Otimaj Stanoje nameštenu titulu
o

opet

pre 3 dana

ce da zavrsi u ludari jedva cekamo
B

Boners

pre 2 dana

Namestene se ne otimaju, to vi najbolje znate kad vam pola predsednika vasih konkurenata bilo u upravi. Postojali subi drugi poput Dzombe koji nije bio ali se vise radovao vasim golovima nego vasi igraci, pa makar igrali protiv njegovog Hajduka. Ajde cmizdrite malo, nije normalno da Zvezda pobedi svih sedam u plej ofu ali je normalno da to uradi Partizan.
S

Stanoje bolesni

pre 3 dana

Svi Hrvati !
M

Mile led

pre 3 dana

Čujem da su iznajmili kafić da proslave pobedu, pevaće im Breskvica.
M

Mauro Tasoti

pre 3 dana

Nema mnogo smisla komentarisati i ložiti se na prijateljske utakmice.Šest izmena odjednom u Partizanu oko šezdesetih minuta.Ono što upada u oči je veliki broj stranaca u Partizanu i nedostatak mladih igrača iz fudbalske škole ali to je cena igranja modernog fudbala u ovo vreme globalizma i jurnjave za instant uspesima i rezultatima.Upada u oči i to da je na ovim komentarima sve manje Rimljana a sve više Varvara u vidu crveno belih skakavaca kojima su najveća radost u životu neuspesi Partizana.
J

Jsjsjskxhylh

pre 3 dana

Sto bi se navijaci Zvezde radovali neuspesima Partizana? 3 ucesca u LS, nekoliko u LE, 7 titula zaredom, 7 puta u grupnim fazama Evrope zaredom, evo sad ce i osmi put... Nemoj da si smesan, ima Zvezda cemu da se raduje, kako u fudbalu, tako u kosarci. Nama cak i smetaju vasi neuspesi, jer ste toliko jadni da Derbi vise nema tu draz, bukvalno se pred Derbi osecamo kao da igramo protiv Javor Matisa...
M

Mauro Tasoti

pre 2 dana

@Jsjsjs..... Pa baš zbog svega toga što si napisao ovo vaše loženje na Partizanove neuspehe govori o tome da sa vama nešto opasno nije u redu.
G

Grga Cvarak

pre 2 dana

@Jsjsjskxhylh Prodji malo kroz komentare, pa ce ti biti mozda malo jasnije o cemu covjek prica. Svaki drugi komentar je vas. Sta mislis zasto? Zato sto nemate komplekse?
@

@Jsjsjskxhylh

pre 2 dana

I sve to sto si nabrojao ne vredi mnogo kada toliko pratite Partizan i bavite se njime derbiji gube draz kada na njima ima svega reziranog od vaših sudija a najmanje lepe igre.Ali zato vas ima uglavnom najviše kada su derbiji ne zbog vašeg kluba nego zbog Partizana.
B

Baxter88

pre 2 dana

@Jshjshx bukvalno je tako, nama su u sva 3 derbija na Marakani Javor i Pazar pruzili veci otpor nego Partizan, da nije bilo carobnog Ace Cirokija popili bi svaki put bar po 5 komada....
Z

Zabrinut

pre 3 dana

Tooooooooooooooooooooo,osvojili smo bod......na penale.....u prijateljskoj utakmici.......
B

Bole ga briga

pre 3 dana

Vazura uziva u Viskiju niko ga vise ne spominje, Samrok odradio posao :D
N

Nego sta

pre 3 dana

Grobari su svi Hrvati , Franjo duhovni vodja
A

Alo bre

pre 3 dana

Grobari=Hrvati. A STOKA CIGANSKA=ALBANCI
s

scarecrow

pre 3 dana

УПРАВА НАПОЉЕ СВЕ НАЈГОРЕ ВАМА И ВАШИМА!!!
E

Ejjj

pre 3 dana

Grobari su svi hrvati
B

Bida

pre 3 dana

Kazenam krcun sa bratdkim klubom dinamom isim osnivacem udbom pitaj tatu i dedu ko vam osnovao klub i to u albaniji ako nisu znao
Г

Гробар54

pre 3 dana

Који си ти кретен,да Бог сачува.
A

Alo bre

pre 3 dana

Ej=i.tvoja keva zaboravio si
S

Smrt

pre 3 dana

Ej-Pitaj mamu zasto voli JUG
3

3

pre 3 dana

sajsi!
O

Oj

pre 3 dana

Delije su cistokrvni albanci
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Da li su za pobedu na penale dobili drveni pehar ahahaha ahahaha.
Р

Реално

pre 3 dana

Дражи нам је и такав пехар од оних ваших звездасрбија, које добијате уредбом председника.
@

@Realno

pre 3 dana

A lepi su ti bili Žiti Borisovi pehari.
n

nemam pojma pravi

pre 2 dana

Šta očekivati od nekog ko se zove milojko?
V

Vaš Vazura

pre 3 dana

Sa pola gasa ubismo Dinamo, bravo Stanoje, osvajamo titulu lagano !
(

(o)(o)

pre 3 dana

Sta su se ovi turski konjusari raskokodakali
G

Gorostase

pre 3 dana

Jel si se krstio, glavati?
G

Gosthost

pre 3 dana

Ma vazi. Ni sami ne znaju kako su dva gola dali ni iz cega, centar nisu presli do 5 minuta pred kraj. Srece za izvoz, i to je to. Ali dobro, navikli smo na to da je Fortuna na njihovoj strani. Samo nek se loze.
N

Nenad B.

pre 3 dana

A što se ti bato ložiš na našu prijateljsku, nebitnu utakmicu? Ja recimo vaše utakmice odgledam samo u Evropi, a vi ovde penite na neku pripremnu utakmicu, svašta.
G

Gooxy

pre 3 dana

Au brate gledas Partizan na pripremama???pa ja zvezdu ni u prvenstvu.opterecen si
Z

Zzzzzzzz

pre 3 dana

romi više prate Partizan nego zvezdu
x

x112

pre 3 dana

Vazda bilo. Al sto briljiraju sa komentarima...Doduse,to su deca od 12 godina..
L

Logicno

pre 3 dana

Roma i Siptara uvek bilo vise u Partizanu nego u Zvezdi.
M

Mile led

pre 3 dana

Pratimo Hrvate.
l

laker

pre 3 dana

mjkm na svakoj vesti o fkp ili kkp 90% komentara oni
j

jel tako

pre 3 dana

Posto ste vi hrvati
D

Dorcolacc

pre 3 dana

mi pratimo i jedno i drugo za razliku od vas koji pratite samo Zvezdu a u lavoru 15 ljudi i 30 redara
n

nemam pojma pravi

pre 2 dana

Neko bi pomislio da su Srbi najgluplji narod, uz to prostački, neobrazovan, primitivan, zao. Dobro je da stranci ništa ne razumeju. BRUKA, koja je to količina gluposti na ciganskim komentarima.
J

Just

pre 3 dana

Stanoje odradio posao , sacuvao Vucelica i Vazuru sada niko ih ne spominje, Uzivajte u matriksu
d

denmla

pre 3 dana

auuu kako je partizan los. scekic,nikolic,tatko sve bivsi igraci spori ko puzevi. UPRAVA NAPOLJE
P

Pukli ste

pre 3 dana

I ti i oni što ti lajkuju, pa bas su oni presudili o konačnom ishodu
P

Prdoje

pre 3 dana

Delije lete u nebo i partizanovo vaskrsenje u Moskvi
S

Sve isto

pre 3 dana

Koja je ovo razlika izmedju Samroka I Duljaja i dalje primamo golove i dajemo golove u finisu?
P

Pa cirkus

pre 3 dana

A o Vazuri i Vucelicu vise niko ziv ne razmislja ahahahhaha
R

Recite nam

pre 3 dana

Ima li koj Srbin u nogometnom klubu ili su svi stranci?
Г

Гаго

pre 3 dana

Зини да кажем теби чије су легенде Алија Крпо и Славко Колар 😂😂😂
B

Bida

pre 3 dana

Ima robi cetnik i negova braca po hdz bracun ivkovici juric svi iz cz sko nisi znao
K

Kon

pre 3 dana

@Recite nam, da je treća zvezdina zvezda Hrvat, od oca Vjekoslava i dede Alojzija, Recite nam Musavi možda i njega prozivate, ili nije bitno.
k

kondor007

pre 3 dana

Reci te nam, ima tvoj tatko kako ne znas , sram te bilo ne znas da ti je tata Srbin .
S

Skauting

pre 3 dana

Partizan ima najbolju školu fudbala u Evropi, dokaz tome je osam stranaca u startnoj postavi Partizana, gde je ovde igra, sve isto kao kod Duljaja, spas u poslednji cas, taljenje sa igracima sa platama,napravili ste legiju stranaca u Partizanu, AKN,gde su vam omladinci, ucenjujete ih da vam oproste dugove zarad cistih papira, Saldanja se nije video na terenu, pustio stomak covek, od omladinaca u prvom tim samo Simic, gde je Ćela, Roganovic, D.Jovanovic .. ejjjj dokle ide ovoo ?!
S

Slavuj

pre 3 dana

@ skauting. Nije mi jasno šta ti tražiš? Da igraju omladinci i da primimo 5 komada, da li bi ti i tebi slični bili zadovoljni? Ovo je tek početak priprema i vidi se da je Stanojević trener u odnosu na Duljaja i Nađa. Zategnuće odbranu da nas Jovanović ne spašava kao prošle sezone. Očigledno je da će Saldanja biti prodat i pitanje je koliko je motivisan u ovim trenucima i koliko će doprinijeti u kvalifikacijama. To je mač sa dvije oštrice ukoliko se igrač ne trudi i čuva za potencijalni transfer. Nadam se da to neće biti slučaj sa njim. Severina je dobro brzo krilo i zna fudbal. Motiv ako ima sasvim korektno i čak pravi razliku što je pokazao kod prvog gola. Novi CB Mujakić fizički dominantan, ljevak i čini mi se pogodak za čvršću odbranu. De Medina može igrati desnog beka i njegova igra bi mogla biti iznenađenje. Još dok vidimo novog lijevog beka, jer je Antić kiks igrač. Odbrana sasvim korektno mada je bilo ispadanja, još su pripreme. Čini mi se da Đorđe Jovanović nije napredovao u odnosu na vrijeme koje je proveo u klubu. Ovo je sezona kada on mora pokazati da li je igrač za glavnu scenu. Vidjećemo do kraja avgusta kakva će biti sezona i hoće li biti grupne faze od čega mnogo zavisi šta će biti sa klubom i timom. Novi špic pod obavezno jer Jovanović neće moći zamijeniti Saldanju. Tu se Vazura mora otvoriti za kvalitetnog gol igrača. Kažem Vazura jer on nigdje neće iz kluba, što je očigledno, a skoro je rekao da su oni legalno u klubu, što je bitnije od 5 sezona bez trofeja i 7 bez titule, a ko još misli i o 50 milona duga. Što je rekao Nikola Pašić predsjednik vlade. Spasa nam nema, propasti nećemo. Ili ipak hoćemo?
s

seljacine

pre 3 dana

u nk partizanu igraju kao po obicaju
G

GrobarNS

pre 3 dana

Nista novo ne valja, Igra ocaj , Dinamo nas Razbio, Stanojevicu odlazi
g

gost1978

pre 3 dana

ukinite komentare, stvarno ne znam koja je poenta da citamo gluposti bolesnih i zlih ljudi
M

Milence Pilence

pre 3 dana

Čitanje komentara nije obaveza🤷‍♂️😉
G

Gost 571

pre 3 dana

12 komentara 10 ciganski
Z

Zek Ledej

pre 3 dana

Živković, come to Mladi Radnik Radinac bro...
n

niknik357

pre 3 dana

kako je jaki ovaj partizan, osvojićemo ligu šampiona sigurno
G

Guh

pre 3 dana

Otimaj Stanoje nameštenu titulu
l

lkkli

pre 3 dana

m4mzk.4lookukmjl8lkmkmkk3mkm7mjmjkkolz
A

Alo bre

pre 3 dana

Vazura je kupio utakmicu da smiri strasti sa navijacima.100 INFORMACIJA IZ PRVE RUKE
S

Sve je laz

pre 3 dana

Uvek ti golovi u poslednjim minutima a ustvari pojma nemaju
S

Skg1

pre 3 dana

Zamisli turnir, ne zna se vreme nema grafike ni koliki je rezultat ni koliko do kraja. Inače partizanček nema čemu da se nada. Da su ovi ozbiljno igrali a ne puštali golobradu decu bilo bi 5 komada lagano. Mnogo zicera mašili i opet 2 gola dali. A primili smejuriju od drugog gola.
p

pietrus

pre 3 dana

ubacili golmana ovi iz Dinama da bude zanimljivije....., e tako su stigli do pobede
G

Guh

pre 3 dana

Ajmoooo Stanoje otimaj nameštenu titulu!
K

Kešig

pre 3 dana

Ali Šćekić koji daje gol nakon teškog kiksa golmana u prijateljskoj utakmici i ućutkuje publiku.... 🤣🤣🤣🤣🤣
V

Vulex

pre 3 dana

Aleksandar Jovanovic uz Rajkovica najbolji srpski golman!!!
J

Joe Black

pre 3 dana

Bez idejna igra losa ekipa strasno, ceo vezni red treba da se menja, plus bekovi!!!!
M

Mali jsd

pre 3 dana

Samrok stanoje vise srece nego pameti jos jednom je pretila katastrofa
D

Da povratis

pre 3 dana

GOOOOOOOOOOL!!! U live temi govori koliko ste ostrasceni i otvoreno grobarski za zvezdu ne bi to stavljali ...
X

X

pre 3 dana

Zašto ovi iz Anatolije nisu pozvani da igraju?
G

Gostgost

pre 3 dana

Ma vazi. Ni sami ne znaju kako su dva gola dali ni iz cega, centar nisu presli do 5 minuta pred kraj. Srece za izvoz, i to je to. Ali dobro, navikli smo na to da je Fortuna na njihovoj strani. Samo nek se loze.
p

puma žocov svedok

pre 3 dana

Žoče naš na nebesima nek se sveti ime tvoje
г

гм

pre 3 dana

много смо јаки
7

777

pre 3 dana

Igra Partizan ko Barsa!
X

Xyz

pre 3 dana

Napisite da su za Dinamo igrala dvojica veterana od 42 i 43 godine prvih 15ak minuta, i jos 4 klinca koji igraju za drugi tim kao i da u timu nije bilo 4 igraca koji igraju za reprezentacije na Kopa Amerika. Pored toga jos 5 ruskih igraca iz prvog tima uopste nisu bili u sastavu.
y

yui

pre 3 dana

igrali su 2 minuta u znak zahvalnosti prema njima ..kad vec lupas informisi se prvo...
1

1g

pre 3 dana

cveklimir robija i ser aleks od šamroka i flore idoli mladih komunista
b

bikk

pre 3 dana

horor igra i ekipa, tačno će nas neko rašrafiti gore nego Nordsjeland
P

Prvi

pre 3 dana

Dinamo Kijev !
D

Dzoi

pre 3 dana

Samrok stanoje jos jednom pokazao koliko nema pojma
G

Gost most

pre 3 dana

Posle Svake pobede Partizana pa i najnebitije botovi iz železnika se povampire i krenu dam blate i satanizuju trenere inu FK i u kk. Jedini klub na svetu koji ima bot službu. Strasno.
@

@most

pre 3 dana

Koja pobeda botu od 1:1 ??
K

Krcko krckavi

pre 3 dana

E svasta,ovi cak i sa decurlijom mogli da im daju pet komada. A u tekstualnom prenosu gooooooooolllllll, kao da usli u ligu sampiona a ne da igraju neki obican prijateljski turnir gde ljudi isprobavaju timove.
H

Haha

pre 3 dana

Pocinje lozenje,osvajaju sve,ulaze u LS,a na kraju ispadanje u sezoni kupanje,a u Oktobru odustaju od titule uz cuvene teorije zavere,sudije,Terzic,Vucic,drzava,FSS,Putin,Arapi,CIA,Mosad....
t

tačno

pre 3 dana

zvezdana je završila takmičenje u LŠ kao najgora ekipa, ubedljivo poslednje mesto
Z

Zek Ledej

pre 3 dana

Ti ako si klinac pa tako razmišljaš, tvoja stvar, ja smatram da je ekipa loša kao navijač Partizana, a to Cia, Bia... Momčino,sa tolikim parama,sa igračima da možeš 4 tima da napraviš,ti se brukaš i dozvoljavaš da te i takav Partizan ponižava u par derbija.
B

Baxter88

pre 3 dana

Hahahhaha pa to, klasika ko i proslih 7 godina, uvek ista prica....
P

PD

pre 3 dana

Kod tebe je izgleda loženje kao i kod svakog klinca non stop, pa čak i dok pišeš komentar. Opusti se malo i smisli nešto originalno, a ne da ponavljaš nešto što je milion puta izrečeno. Sportski pozdrav
R

Robert Lewandowski

pre 3 dana

Spremni za LS!
0

0

pre 3 dana

hrvati su uvek bili dobri na penale
B

Bida

pre 3 dana

To znas po bratskom klubu dinamu iste boje plave isi osnivaci udba
K

Komar

pre 3 dana

Tisina tamo turska konjusarcino
Д

Дадо Нк

pre 3 dana

Што каже Дејо Савићевић Партизан су водили Генерали а ЦЗ тајна полиција,па сад не знам ко је хрват а ко не😂😂😂😂😂
S

Smrt.

pre 3 dana

0- kad tvoja mama brani penale hrvatima.Smrade ne vredjaj GROBARE
K

Kako ste osvojili u Bariju?

pre 3 dana

Dete licemerno, ja ne pamtim da ste vi nekad ispali na penale, ako tako gledas, vi ste onda pravi crveno-beli.
G

Gost47

pre 3 dana

A cigani uz pomoć predsednika republike, I sudija.
B

Bida

pre 3 dana

Tisi robi decko dinamo zg cz isti osnivac udba ista boja plava
J

JFpadinjak

pre 3 dana

Mi hrvati!!
X

Xonique

pre 3 dana

ozbiljna ekipica. Biće ovo dobra sezona, lepo stoje, zna svako koji je njegov zadatak, a ne kao kod Duljaja... Jedino ako ode Saldanja treba nam novi ubica napadač. A zvezdasima bi porucio da prestanu da botuju kao ovi napredni...
D

Dejooo

pre 3 dana

Smesno najbolji igrac golman,kao prosle sezone.
B

Baxter88

pre 3 dana

Vama izgleda i dalje nije jasno da se ni vi niti bilo ko ne takmici sa Zvezdom, svi prave ekipe za plasman od 2. do 4. mesta i to je to...

Pančev#9

pre 3 dana

Pa ovi su ih razbucali, kakva ekipica, šta si ti gledao...
u

uplakano grobarčd

pre 3 dana

taki nikolić igrač plemenitog kova, ako ne bude bočnih udara osvajamo titulu
M

MOZDA ALI ONU

pre 2 dana

Proslogodisnju JESENJU.
D

Drndo

pre 3 dana

Xaxaxaxaxaxaxa cuj to vaskrsenje na prijateljskoj gde su ovi igrali sa decom nekom prvo poluvreme. Krece lozenje,cek do ddje Evropa.
d

da nije smesno bilo bi tuzno

pre 3 dana

Slavili posle penala? ahahhaha
J

Just

pre 3 dana

Isto kao kod Duljaja srecni golovi u finisu ostalo komedija
S

Svašta

pre 3 dana

Jedina komedija je srpski Bajern koji mora da krade protiv nikad slabijeg Partizana da bi izbegao poraze. Vodio Partizan svaki derbi do samog kraja
@

@svasta

pre 3 dana

Gde ste vi to pokradeni? Pokradena je sano Zvezda, a bodovna razlika na kraju govori puno
@

@svasta

pre 3 dana

Колико си ти болестан говори чињеница да смо вас сваки дерби откинули, само сте срећним околностима давали голове.