Luka Adžić na probi u Debrecinu

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 13:33

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde pred novim inostranim angažmanom

Misija u Čukaričkom je završena, pred Lukom Adžićem je novi inostrani izazov! Nekadašnji omladinac Crvene zvezde mogao bi karijeru da nastavi u Mađarskoj, pošto se trenutno nalazi na probi u redovima Debrecina, saznaje Mozzart Sport.

Imao je Luka Adžić, baš kao i kompletan tim Čukaričkog, sezonu punu uspona i padova. Ali je prošle takmičarske godine ušao u istoriju ovdašnjeg fudbala, pošto je u 25. kolu Mozzart Bet Superlige protiv Spartaka postigao dva gola direktno iz kornera.

Izabrane vesti

Raritetan podatak koji će Luka Adžić moći u dalekoj budućnosti da priča unucima. Međutim, narednih dana će morati dobro da bude fokusiran kako bi obezbedio ugovor u petom timu mađarskog prvenstva. Transfer Luke Adžića u Debrecin ima osnove i zbog još jednog detalja. Na klupi nekadašnjeg učesnika Lige šampiona sedi srpski stručnjak Srđan Blagojević, svojevremeno šef stručnog štaba Inđije. Takođe, taj klub je ovog leta već angažovao beka Partizana Aranđela Stojkovića.

Prošle godine Luka Adžić je u redovima Čukaričkog odigrao 37 utakmica, postigao sedam golova i upisao identičan broj asistencija.

Leta 2018. godine Luka Adžić je iz Crvene zvezde prešao u Anderleht u transferu vrednom 800.000 evra. Nezadovoljan statusom kod Vladana Milojevića poželeo je da promeni sredinu, mada iz trenutne perspektive možda mu to i nije bio pametan posao.

Usledile su pozajmice u Emenu, Ankaragučuu i Cvoleu. Da bi leta 2022. godine stigao u Čukarički kao slobodan igrač.


tagovi

Luka AdžićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara